Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
uefa kupası grubumuz
![]()
haccetepe ye konuk olduk.maçı delgadonun çok güzel goluyle 1-0 kazandık.maçın adamı tek gol atan delgado oldu..
![]()
Rahat bir karşılaşma oldu.Tek golle istediğimiz sonucu aldık![]()
öncelikle 3 kardeşime de başarılar dilerim çağrı kardeşim trasnferler yerinde olmuş yalnız başta verdiğin süper kupa maçı kötü olmuş inş. seneye kadırırsın yahya abi sen hep iyi gidyorsun Arsenal den biliyoruz gökalp abi de iyi başarılar dilerim şu POGREBNYAK'ı ara dönemde alın valla şampiyonluğu garantilersiniz isterseniz kötü giden varsa Agüero'yu vereyim bir 5-6 hafta idare eder sizi![]()
![]()
Last edited by mgokalparslan : 18.Ocak.2009 at 00:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sistem oturmamıstı o zaman. kayseride ters takım =)
seneye bütün kupalara ambargo koycaz bu sene olmasada =)
fener pis geliyo![]()
![]()
cardozo var forvette pogrebnyak'ı fener alıo devre arasında
agüero'da sivasta kiralık![]()
![]()
![]()
ama mehmet yıldızla kavga etmişler anlasamamıslar Bülent Uygun da kovmus Agüero'yu![]()
çağrı kardeşim ne diyorsun Agüero uçak bileti bulamamış otbüsle geliyor İstanbul'a bütün yol onu motive ettim telefonda diyor ki ''Beni buldular da bir de uyumuma mı bakıyorlar onlar Agüero'yu bir daha zor görür'' bende dedim ''bak 3 kardeşim var hangisi isterse ona 1-1.5 aylığına gidiver bir durmlarını düzetsinler gelirsin dedim o da ''iyi peki:!'' dedi şaka bir yana seneye feneri pogre uçuracak başarılar dilerim...
teşekkür ederim kardeşim sağolasın =)
Last edited by yahoo17 : 18.Ocak.2009 at 00:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok güzel oynadığımız karşılaşmayı çok net bir skorla geçmeyi bildik.
![]()
Galatasarayımız Porto ile bu akşam 21.45 Ali Samiyen Stadında karşılaşıyor.Bu maçı mutlaka kazanmak isteyen temsilcimiz hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye koyuldu.Daha önce Beşiktaş ile karşılaşan Porto ise Portekizde galip gelmiş , İstanbulda ise yanlış hatırlamıyorsam mağlup olmuştu...
Temsilcimiz ,Avrupa Fatihimiz Galatasaray'dan Avrupada sükse yapmasını ve bu mactan galip ayrılmasını bekliyoruz.BAŞARILAR GALATASARAY ! !! !
hadi bakalım başarılar yenersin bence...
Aleyhimize çıkan kartlar , verilen penaltılar ... .2 kere öne geçmemize rağmen galip gelemedik , sağlık olsun.. Oyuncularımın gözlerinden teker teker öpüyorum..Çok güzel mücadele ettik..Zevkli bir maçtı![]()
gökalp kardeşim iyi kazanmış çağrı sana da üzüldüm acısını çıkarırsın merak etme 1 puan da iyidir BAŞARILAR...
uefa kupasına kötü başladık
![]()
ligde bu hafta berabere kaldık üzüntülüyüz...
![]()
yahya abi burası Arsenal değil ne yaptınneyse toparlarsın sen 3 kardeşime de BAŞARILAR...
Balotellinin golüyle Sivas'ı 1-0 yıktık.Ve işte 9.haftanın sonunda oluşan puan durumu...
![]()
ftk kupasında ilk maçta galip geldik.maçın tek golu keirrison dan geldi..
![]()
As kadroyu dinlerdiğimiz maçı da kazandık =)
![]()
deplasmanda antalyaspor la berabere kaldık.tek golümüz uğur boral dan geldi.
Derbiye saatler kala heycan dorukta...Bir tarafta namağlup lider ilerleyen Galatasaray, diğer yanda şampiyonluğun güçlü adaylarından Beşiktaş..Bakalım hangisi gülecek ..??
HEPSİ AZ SONRA ! !!
![]()
Beşiktaş gerçekçi olmuşyine şampiyonluktan uzakta.
Derbi 2-1 veya 1-1 skor tahminim.