Torres de olmasa halimiz harap.![]()
Liverpool
Arsenal
Torres de olmasa halimiz harap.![]()
maç uzatmalara gitti uzatmaların ilk dakikasında arsenal yeniden öne geçti.walcott un ortasına adebayor çok iyi yukseldi güzel bir kafa golu attı..
2-1
![]()
dk 117 srna topun başında srna harika bi frikik golü atıyor..
3-1 arsenal artık şampiyonlar ligi şampiyonu diyebiliriz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
veee maç bitti...
şampiyonlar ligi şampiyonu arsenal oldu...
arsenal : 3 liverpool : 1
arsenal taraftarları çoşkulu...
maç verileri
oyuncu puanları
maçın adamı manuel almunia
Last edited by yahoo17 : 19.Ocak.2009 at 18:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
maalesef bu maçı da kaybettik. geçen seneki chelsea gibi hissediyorum. maça gelecek olursak maçın ilk atağında golü yesek de fernando torres le beraberliği sağladık.maç başabaş gitti ve ilk 90 dakika berabere bitti.uzatma bölümünün ilk atağında yine geriye düştük.taktik değişikliği yaptık ve baskı kurduk.fakat o anlarda da almunia'yı geçemedik.nerdeyse arsenal in hiç atağı yoktu diyebiliriz. birkaç tane de önemli pozisyon yakaladık.fakat 118. dakikada mascherano nun şuursuzca yaptığı faul,kalemize gol olarak döndü. bu maçta özellikle carragher ve mascherano çok kötü oynadılar. carragher yenilen ilk 2 golde de adamını kaçırarak maçın en kötüsüydü. mascerano ise kritik pas hataları ve gereksiz faulleriyle başımıza dert açtı.
herşeye rağmen rakibimi güzel bir mücadeleye sahne olan maç ve şampiyonlar ligi şampiyonluğu için tebrik ediyorum.
helal sana kardeşim büyük iş başarmışsın =)
tebrikler ezmişsin
yorum yokmu:?
Arsenal'e tebrikler ilk sezon 2 kupa...Liverpool'da çok iyiydi ama şansızdı galiba biraz seneye daha iyi olurlar zaten iyi transferler yaptılar...
eto? yada Kaka
Kaka .....
ARSENAL DUNYA YILDIZLA ANLAŞMAK UZERE..İŞTE ADAYLAR
1)FRANK RİBERY
2)ZLATAN İBRAHİMOVİC
3)KAKA
4)CRİSTİANO RONALDO
SİZCE ARSENAL KİMİ ALMALI?
liverpool messi'yi almıştır.
arsenal'de ronaldo'yu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada tebrikler yahya mükemmel bir sezon geçirmişsin. Liverpool da fena değildi, o kadar rotasyon yaptı doğal olarak takımın alışma dönemi felan tökezlemeler gayet doğal. seneye kafa kafaya oynarsınız diye düşünüyorum.
Last edited by S4mp1y0N : 20.Ocak.2009 at 11:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İkinizide tebrik ederim güzel sezon oldu umarım bu şekilde devam edersiniz. Arsenal tüm kupaları toplamış bu sezon Liverpool daha da zorlar diye düşünüyorum, takımda çok büyük değişikliğe gitmezseNacizane tavsiyem stoperlerini gözden geçirmen yönünde. Arsenal için zaten söylenecek bir şey yok
![]()
hadi yaw ekleyin şu transferleri merak ettim![]()
BU SEZON SATILAN OYUNCULAR
robbie keane - 24 m euro - real madrid
ryan babel - 30 m euro - manchester city
sebastian leto - 4 m euro - standard liege
andrea dossena - 15 m euro - porto
albert riera - 9.5 m euro - aston villa
diego cavalieri - 7 m euro - napoli
philipp degen - 6 m euro - blackburn
andriy voronin - 6.75 m euro - schalke
satılan oyuncular..
1)samir nasri 30 m euro ya barcalenoya satılmıştır
2)robin van persia 32 m euroya man. city satılmıştır.
3)eduardo 25 m euro ya roma ya satılmıştır
![]()
VE GELENLER
federico laurito - 3.7 - udinese
giovanni dos santos - 19.5 - tottenham
ryan taylor - 1.7 - wigan
henrique - 17 - barcelona
heitinga - 25.5 - atletico madrid
juan manuel vargas - 17.25 - fiorentina
leo franco - bedelsiz - atletico madrid
ve gelenler...
robert lewandowski 2.3 m lech
roque santa cruz 37.5 taksitli blackburn
yorum yokmu beyler
VE LİVERPOOL BOMBAYI PATLATTI !!!
LİONEL MESSİ 115 M EURO KARŞILIĞINDA LİVERPOOL'DA !!!
veee arsenal yılın transferini gerçekleştirdi...
sok sok sok kaka arsenal'de
kaka leite 109 m euro karşılında arsenal de
![]()
charity shield kupası arsenalin arsenal kupa maçında chelsae yi kaka nın attıgı golle devirdi..
![]()