Zorlu Inter maçından beraberlikle ayrılmayı becerdik.
Kupada Atletico Madrid'i geçtik. Mutluyuz, umutluyuz
Güçsüz rakibimiz önünde çok üstün oynadık.
Vallahi nasıl oldu bilmiyorum. Kaybedecek bir şey yok diye düşünüp Nannar tek forvet full hücum taktiğiyle çıktım. Baktım takımlar başa baş gidiyor hiç bozmadım. Inter'in her taktik hamlesine yanıt verdim. Golü bulduktan sonra 4-3-3 formasyonunda kanatları daha ofansif, orta sahayı daha defansif kullanmaya başladılar. Ben de beklerimi kanatlara kilitleyip sağ ve sol açık oyuncularımı en ofansif hale getirdim. Takıma da kanatlardan atak yapın komutunu verdim. Bir frikik golü atıp beraberliği yakaladık. Beraberlik golünü bulunca Inter yine saldırmaya başladı. Biz de defansın arkasına toplar atmaya başladık ve inanılmaz bir gol bulduk.
Enyeama oyunu degajla başlatıp rakip ceza sahasının köşesine gönderdi.
Cardozo ise topu kontrol etme ihtiyacı duymaksızın kafasıyla vurup kalecinin üzerinden mükemmel aşırdı.
İlerleyen dakikalarda Inter'den bir gol daha yedik. Skorun 2-2'ye gelmesiyle takıma ultra defensive-long pas-full time wasting-full narrow-full deep komutlarını vererek skora yattım. Son dakikalarda artık suyunu çıkartarak 30 metrede 20 kişi oynandı oyun. Ama tek şut bile çekemediler. Zaten maçın son anlarında da ileride tek başına diktiğim forvetim Cardozo şık bir golle skoru belirledi.