http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Kurallları okudum, kabul ediyorum.
Evet arkadaşlar, genelde Türkiye Ligi menajeriyimdir ben. Pek dışarıya çıkmayı sevmem. Ama bu sefer bir yabancı takım çalıştırmak istedim. İngiltere, İspanya, Almanya ve Türkiye liglerini açtım. Random tuşuyla ilk gelen takımı seçtim.
Kulübümün Kuruluş Tarihi:
Osasuna'nın tam kuruluş tarihi bilinmemekle birlikte, kuruluşunun 1920 yılı Kasım ayı içinde olduğu bilinmektedir. Sportiva ve New Club isimli iki kulübün birleşmesi ile Osasuna Kulübü kurulmuştur.
O dönemde birkaç ilin futbol birliklerinin dağılmasından sonra, bu sporun Navarra'da sönüp gitmesini istemeyen Pamplona'lılar Sociedad Sportiva kulübünü kurdu. İç tartışmalar sonucunda kulübün bölünmesiyle New Club kuruldu. Daha sonraki yıllar bu iki kulübün tekrar birleşmesi çabalarıyla geçti ve 1920 yılında bu çabalar başarıya ulaştı. Bu yeni ortaya çıkan topluluk Club Atlético Osasuna olarak adlandırıldı.
Osasuna ismi Baskça, sağlık, neşe, canlılık anlamlarına gelmektedir.
Kulübümün Amblemi, Stadı:
Kadrom:
Devrimci Osasuna Tribünleri
Ve de ilk transferim:
Mascio
Kulübü Cisco Roma'ya 90 bin pound kendisine haftalık 300 pound vererek renklerimize kattık.
Daniel A,quino
Kulübü Murcia'ya 350 bin pound kendisine ise haftalık 2.500 pound vererek imza attırdık. Gittiğim her kulübe aldığım mükemmel bir oyuncu. Hem de çok ucuz.
Vincent Enyeama
Zaten oldukça tanınmış bir kaleci olan Enyeama'yı 85 bin pounda aldık. Aslında kaleci transferi yapmayacaktım ama as kalecim Ricardo'ya 2 milyon pounda Lyon talip olunca hemen sattım kendisini. Enyeama'yı alarak 10 sene boyunca kaleci sıkıntısı çektirmeyeceğim Osasuna'ya
Celso Borges
325 bin pounda bu şabalağı da aldık.
Kepa
Transfer listesinde bulunan Kepa'yı da renklerimize bağladık.
Buyrun gelenler gidenler listesi:
Aslında Kepa'dan önce Cacia, Pizarro, Filippo İnzaghi, Tote ve Helder Postiga'yı almak istedik. Ancak hepsinin kulüpleriyle anlaşmamıza rağmen bu oyuncular Osasuna'ya gelmek istemediler. Balotelli, Altidore, Kerzhahov, Acapandie'yi ise kiralamak istedik. Ancak kulüpleri ile anlaşamadık. Biz de transfer listesinde bulunan Kepa ile anlaştık.