1 ile 30 arası toplam 285 sonuç

Konu: Çok Sevdik Be Abi (Beşiktaş)

Threaded View

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    bende ilk sezon fenerbahçeyle 2 si lig biri kupada grupta olmak üzere 3 kez karşılaştım 3 ünde de yenildim.Fakat senin gibi Türkiye kupası finalinde 4. kez "dur kardeşim bu sefer ben yeneceğim dedim çok şükür yenmiştim.seninde yenmeni çok isterdim ama olmamış artık seneye intikamı alırsın
    Yaa ben bi türlü yenemedim şu takımı.Çok mu güçlü yapmışlar ne.Semih!e bakıyom Fernando Torrese benziyo.Bi gökhan Gönül yapmışlar.Maşallah Clarence Seedorf.Lugano zaten Ferdinand gibi olmuş.VolkanıCasillas gibi yapmışlar.Bu adamın ne farkı var ya Hakan Arıkandan Orkundan,Aykuttan.Selçuğu koyuyon dmc ye oluyo sana Gattuso.Anlamadım ben bu işten bişey
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Marquinhos'u forvet arkası oynat serbest rol ver bak nasıl verim alıyosun =)

ben sezonun 2. yarısı forvet arkasına koydum ilk yarı 4 golü olan adam 2. yarı 22 gol attı =)
    14'te asisti var
    Keirrison'un arkasında oynuyodu zaten santana ile birlikte.Keirrison ile çiftli forvet yaptım.Takım daha iyiye gitti.Marquinhosta açıldı.Adam kaliteli baya ya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Liderin çok gerisinde bitirmişin iLk sezonu..

Taktiğinde oynama yap bence..bide iLk senede çok değişiklik takımı bozuyor..

2.sene başLarken aynı takımınLa 3,5 hazırLık maçı yapki takım otursun

Yapacaz bakam bişeyler.2. sene daha iyi olacam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Ben bile R.Madrid'den daha az puan farkı yemiştim. Yeni sene daha iyi olur umarım.
    İnşallah öyle olur.Ahh ahh tsigalko nikiforenko gibi adamlar vardı zamanında.cm01 02 en iyisiydi yaa.Özletti bu oyun bana onu
    Last edited by emre80 : 20.Ocak.2009 at 21:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri