BAŞKA ŞEYLER DERKEN ?![]()
ss lerı beklıoz
Öncelikle 21. sayfan hayırlı uğurlu olsun![]()
Başka şeyleri yazarsa banlanır arkadaş
Lig Tablosu isteriz.
Bu arada sen kusura bakma ben baya b geç mesaj attım bütçelere![]()
Sentugo.
başarılar ligi zaten alırsın gibi görünüyor ama avrupada başarı istiyoruz![]()
17.HAFTA
SON ANDA YIKILDIK
ARKADAŞALAR TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADIM.SS LERDE ONDAN GEÇ KALDI.BUGÜN BAŞKA MAÇ EKLEYEMEYECEĞİM.YILDIZLARI İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUM: AMA ADAMLAR İKNA OLMUYOR BAKALIM SİZ DUA EDİND
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
takımda devre arası revizyon çalışmaları yapıyorum inş. başarılı olurum uefa için kadro kuracağım ama yıldız oyuncular gelmiyor west hamdaki adam bile gelmiyor yaa![]()
Last edited by sayinriza : 21.Ocak.2009 at 01:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar flaş transferlerim var yarın açıklayacağım inş.(öyle flaş dedim isede fazla flaş değil gözünüzde büyütmeyin)kendinize iyi bakın.. hayırlı sabahlar
(hayatımın parasını harcadım transferlere
) 2 tane as kadroya aldım o kadar birkaç tanede alt yapıya yeni oyuncu kattım.takımdan gidenler var uefa rakibim belli oldu herşeyi yarın açıklayacağım.inş transferler hayırlı olur..
GAZİANTEPSPOR DA HAREKETLİ GÜNLER
Gaziantepspor teknik patronu Rıza Sayın lige ara verilmesiyle birlikte kardeşim dediği Bursasporun ünlü hocası İsmail Gürelide yanına alarak transfer çalışmaları için Güney Amerikanın ve Avrupanın yolunu tuttu.İkili birkaç oyuncuyu izledikten sonra fikir alış verişi yaparak 2 oyuncu üstünde karar kıldılar.işte o oyuncular
buda alt yapıya kattığımız bi isim
![]()
Last edited by sayinriza : 21.Ocak.2009 at 19:09
transferler güzel ama as kadroya da 1-2 regen güzel olabilirdi.başarılar
Abi Gerson'nun Hastasyım![]()
Everton'u Geçersin Bence![]()
Last edited by sayinriza : 21.Ocak.2009 at 20:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi gidiyorsun Puan Durumunu Koyabilirmisin?
19.HAFTA
ANTEPE 19 DAKİKA YETTİ
Gaziantepspor evinde konuk ettiği Kara Kartalı başın ilk 19 dakikasında bulduğu 4 golle 4 -2 yenerek 3 puanı aldı.Maçtan sonra Rıza Sayın
"Erken bulduğumuz goller bizi bir anda rahatlattı daha sonra tempoyu düşürerek skor avantajını korumak istedik.nitekim bunda da başarılı olduk.oyuncularımdan 4-0 dan sonra 3 kulvarda yarıştığımızı göz önüne alarak fazla efor sarfetmemelerini belirttim.2 gol yesekte panik yapmayarak çok şükür 3 puanı aldık."
20.HAFTA
ŞAHİN KÖRFEZİ DE GEÇTİ
[URL=http://g.imageshack.us/img141/51578600ir6.jpg/1/][IMG]
![]()
Artık TSL dar Geliyor Avrupa Yolcusu Kalmasın![]()
beşiktaşa yenil beah cok geride kalmis![]()
21.HAFTA
PUANLAR PAYLAŞILDI
Gaziantepspor evinde lig ikincisi Galatasarayı konuk ettiği maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı.maçtan sonra takım kaptanı Bekir
"3 puanı almak isterdik olmadı artık aklımızda Everton maçı var saha ve seyirci avantajımızı kullanarak avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz" dedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beşiktaşla 2 maçımı da yaptım dostum artık kusura bakma
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bakalım şimdi avrupa bize dar mı gelecek yoksa biz mi avrupaya büyük şimdi göreceğiz![]()
Last edited by sayinriza : 21.Ocak.2009 at 22:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar everton u geçeceğini tahmin ediyorum![]()
Geçersin Defansif Oyna Dicem 1 Tane Atsalar Çıkacaklar Oyununu Kabul Ettirmen Lazım...
BEN YOKKEN HARİKALAR YARATMIŞIN RIZACIMAYRICA KARİYERİ BİTİRME...BU KADAR ARKADAŞ TAKİPÇİN SENİN ELBET BİZİM KARİYERE DE YAZACAKLAR
EVERTON MAÇINI CANLI ANLATIM İSTİYORUM
![]()
Alt yapıya aldığın adam bile manyak ya![]()