1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Daddy Daddy Cool [9.0.2]

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Şlden elenemn kötü olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Gruplarda rakiplerimiz
    Grasshoppers - Sevilla - Slavia Prague - Spartak Moskow

Turkcell Süper Lig - Trabzonspor

CimBom Fırtınayı Kesti
    Ali Sami YEN'deki büyük maçta şampiyonluk için oynayan iki takım karşılaştı...
    ilk yarıda M.Topal, Baros ve Lincoln'ün golleriyle şov yapan CimBom ikici yarı savunmaya çekildi,
    Galatasarayın savunma futboluna rağmen kaleyi bulamayan Trabzonspor mağlubiyete razı olmak zorunda kaldı...

İlk yarıda çok iyiydik ancak ikinci yarıda savunmama güvenemediğim için takımı geri çektim...
    Etkisiz bir ikinci yarı oynadık ama maçı kazanmayı bildik...

Turkcell Süper Lig - Hacettepe

Ankara'nın Taşına Bak
    Maçta baştan sona üstün oynayan Galatasaray, Hacetepe'nin kontraatağına engel olamayınca ilk yarıyı geride kapattı...
    2. yarı Hacettepe kalesini ablukya alan CimBom golü son dakiklara doğru bulabilince beraberlikten öteye gidemedi...

İlk defa hem hücumda hem savunmada etkiliydik ancak boş kaleye altıpastan kaçan pozisyonlardan tutunda direkten dönen toplara kadar müthiş bir maçtı...
    bazen böyle kayıplar olur, önümüzdeki maçlara bakacağız...

Turkcell Süper Lig - Gençlerbirliği

CimBom Ecel Terleri Döktü
    Harlem 3'lüsü ile 3 gol bulan Galatasaray savunmada etkisiz kalınca Galibiyeti zor kurtardı...

Yaa şu savunma işini çözemeyeceğim anlaşılan...
    De Sanctis'e de kızamıyorum o olmasa hepten yandık...

UEFA Kupası Grupları 1. Maç - Sevilla

Avrupa Fatihi İspanya'da Yaralandı
    Savunma ağırlıklı oynayan Galatasaray Kone'ye engel olamadı ve maçı 1-0 kaybetti...

Savunmama güvenemediğim için çok farklı bir taktik ile oynadım maçı sonuçta tek farklı mağlubiyet çokta kötü değil...

Turkcell Süper Lig - Konyaspor

KARAN'lıktan Aydınlığa
    Konya deplasmanında zor anlar yaşayan Galatasaray'ı kaptan'ı kurtardı...
    Son 15 dakikaya iki gol sığdıran kaptan kendisini yedek klübesinde bekleten hocasınada mesaj verdi...

Rakip iyi kapandı ancak 78'de pilleri bitti ve Karan sahneye çıktı...

FTK Grupları
    Gençlerbirliği
    Gaziantepspor
    Hacettepe
    Diyarbakırspor

FTK Grupları 1. Maç - Gençlerbirliği

Ankara'da Parlayan YILDIZ
    Tamamen yedek oyunculardan kurulu kadrosu ile maça çıkan Galatasaray, başabaş geçen maçı Yaser Yıldız'ın son bölümde attığı gol ile kazandı...

Açıkcası kupa çok geri planda bizim için...
    Yedekleri deniyoruz bu maçlarda ama kazanmak güzel...

Turkcell Süper Lig - İstanbul Büyükşehir Belediyespor

Belediye Çukura Düştü
    Olimpiyat Stadında karşılaşan 2 İstanbul takımından gülen taraf Galatasaray oldu...
    Maçı tamamen domine eden Galatasaray sonucuda farklı aldı...

Sonunda savunmada taktiği oturtabildim...
    Hücum zaten bildiğiniz gibi...

UEFA Kupası Grupları 2. Maç - Slavia Prague

Avrupa Fatihi 3 puanı kaptı
    Ali Sami YEN'de Çek rakibini ezip geçen CimBom 3 puanı savunma oyuncuları ile kazandı...

İstikrar yakaladık biraz...
    Komple iyiydik...

Turkcell Süper Lig - Eskişehirspor

Youla Cehennem'i Yaktı
    Maçta 2 kez öne geçen CimBom Youla'ı durduramayınca beraberliğe razı oldu...

Tek Cümle özetler herşeyi...
    Bireysel hatalar geri döndü...

FTK Grupları 2. Maç - Gaziantepspor

Kupa Beyi Tam Gaz
    FTK'yı en çok kazanan takım ünvanına sahip olan Galatasaray gruplarda puanını 6'ya çıkardı ve avantaj yakaladı.
    Hasan Şaş ve Mehmet Güven'in gollerine Tabata karşılık versede yeterli olamadı ve maçı 2-1 Galatasaray kazandı...

Ben kupayı bıraksamda kupa beni bırakmayacak anlaşılan...

Turkcell Süper Lig - Kayserispor

Aslan, Kayseri'de Takıldı
    Cangele'nin müthiş oyunuyla 2-0 geri düşen CimBom maçı 2-2 ye getirmeyi bilsede beraberlikle yetinmek zorunda kaldı...

Yaaaa bu youla'dan sonra cangele hep zaten bana aslan kesiliyolar...

Turkcell Süper Lig - Ankaraspor

CimBom Moral Buldu
    Kayseride kaybedilen puandan sonra İstanbulda seyircisiyle buluşan Sarı-Kırmızılı takım seyirci desteği ile 3 puanı kaptı...

Arada istisnalar çıksada(youla-cangele) son dönemde taktiğimiz oturdu diye düşünüyorum...

UEFA Kupası Grupları 3. Maç - Grasshoppers

CimBom Yine Tek Raund
    Bu sezon ilk yarı performansı öne çıkan Galatasaray uzatmalarda oyundan düşünce az kalsın hezimet yaşıyordu...
    Kewell ve Arda ile ilk yarıyı önde kapatan CimBom uzatmalarda yediği iki golle averaj sıkıntısına girdi...

Uzatmalarda 2 gol bu takımdan yenir mi?
    Biz yiyoruz işte...

Turkcell Süper Lig - Beşiktaş JK

Aslan Derbiye Pençe Attı
    Ezeli rakibi Beşiktaş'ı 4-2 gibi net bir skorla geçen Galatasaray zirve yolunda kritik bir maçı daha kazandı...
    Arda, Ümit Karan ve Lincoln(P) gollerine karşılık Holosko ve Delgado yetmeyince 3 puan Aslan'a gitti...

Tam olarak ortada geçen bir maçtı, savunma yine berbattı ancak kalite farkı mücadele olarak denk geçen maçta kendini belli etti ve net bir skorla kazandık...

Turkcell Süper Lig - Ankaragücü

Ankara'dan Aslan Geçti
    Ankarada çok etkili bir oyun ortaya koyan Aslan 3 puanı zorlanmadan aldı ve zirve takibini sürdürdü...

Valla beklediğimden daha kolay kazandık maçı...

Turkcell Süper Lig - Sivasspor

Galatasaray Tam Gaz
    Son dönemin formda takımı Galatasaray lig 3.sü sivasa'da şans tanımadı...

Valla çoştuk bi kere bu ara önüme gelen çarpılıyor...

UEFA Kupası Grupları 4. Maç - Spartak Moskow

Avrupa Fatihi Havasını Buldu
    İyi başlamadığı Avrupa macerasında ritmini bulan CimBom Ruslarada geçit vermedi...

Bu sonuçla Sevilla'nın ardından 2. olarak üst tura çıktık...

Turkcell Süper Lig - Fenerbahçe

Derbi Deyince CimBom
    100 yıla dayanan rekabette kora kor geçen maçı Galatasaray Ümit Karan farkıyla 4-1 kazandı...
    iki takımında pozsiyobları eşit olmasına rağmen Volkan, Ümit'i durduramayınca farklı galibiyet kaçınılmaz oldu...
    Maçın sonucuyla birlikte liderliğide alan Galatasaray cephesinde çifte sevinç yaşandı...

Valla kaptan bi çoştu 2-1 den sonra ben skoru korumaya çalışsamda durduramadım...
    sonuçta böyle oldu...

Turkcell Süper Lig - İlk Yarı Sonucu Puan Durumu

Olmamız gereken yerdeyiz...

UEFA Kupası 1. Eleme Turu Rakip Porto

Mesaj Yetkileri