Çıkış başlangıcı olur bence bu maç.
artık bir seri yap kardeşim..arkadayız
Çok istikrarsız gidiyoruz...Ama fikstür de berbat...Bu hafta jimnastik deplasmanındayız![]()
hadi yenersin bjk yi bursada 5 salladın ordada 3 salla![]()
İNÖNÜ'DE ONUR MÜCADELESİBursaspor'lu oyuncular öyle bir mücadele verdilerki İnönü'de gerçekten takdir edilmesi gerekir.Hakem Bursaspor'un 1 penaltısını vermedi ama İsmail hoca bundan hiç konuşmadı o oyuncularını sahada konuşturmaya devam ediyor...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SALLAYAMADIK KARDEŞİM AMA İYİ MÜCADELE ETTİK![]()
Last edited by immortal86 : 21.Ocak.2009 at 00:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
45+1 90+1 helal olsun Antep'e![]()
Sentugo.
demek ki bu takıma benim hiç katkım olmamış baksa adamalar feneri dağıtmış![]()
TİMSAH ÇOK "ŞEN"Volkan Şen'in mükemmel oyunuyla 3 puanı almasını bildik.2 1'den sonra yine temkinli oynadık.Yemedik kazandık mutluyuz.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Estagfurullah kardeşim...Sen şampiyon yaptın Antep'i ama bir işe de yaramadı...Yıldız Oyuncular gelmmiyor sen güzel regenler bulursun inanıyorum sana
Last edited by immortal86 : 21.Ocak.2009 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
aa Volkan Şen hatırlıyorum la. Unutmuştum bunu ben![]()
Sentugo.
Last edited by immortal86 : 21.Ocak.2009 at 02:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Volkan Şen'i iyi bir paraya yabancı bir takıma okutmuştum ben. İyi oluyor o.. Eren Albayrak çok daha iyidir bence
Bütüklere yenilmiyorsun.. Güzel bir şey..
Sentugo.
bu hakemlerin hepsini tutup yakacaksın arkadaş niye vermemiş penaltıyı anadolu kulübü diye vermedi.bu kadar da ezilmez ki yeter yaa....zaten hakemde kuddüsi müftüoğlu neyse hemen itiraz etseydin kararlara kardeşim ezdirme anadolu kulüplerini![]()
helal kardeşime.bursadan bunlar çıkamaz zaten kupa bu sene bizim
Uefa yolları taştan sen çıkardın bizi baştan
Gol atma sorunu diye bir şey de kalmamış. Yeni maçlarını bekliyoruz.
kardeşim ligde de toparlamışsın durumu bir puan durumu ekler misin
Evet Puan Durumu Lazım![]()
kardeşim bugün sen yoksun kariyere ilgi yok uefa kupasını alsam milletin ruhu duymayacak: neyse kendini fazla özlettme.