1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Fm 2009 Da Ki İlk Cagliari Kariyerim Umarım Başarılı Olurum...

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İyi başlamışsın umarım iyi devam edersin.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    İyi başlamışsın umarım iyi devam edersin.
    Teşekkür Ederim umuyorum başarılı Olacağım..

Quote Originally Posted by CanPolat7 View Post
    basarilar .. LaRRiVeY'e diKKaT
    Larrivey'i fazla oynatmayı düşünmüyorum fm 2008 de efsane idi ama burda çok düşük yinnede tavsiyen için teşekkürler

Quote Originally Posted by fifacan View Post
    öncelikle başarılar dilerim kardeş transferler iide sadece graveseni sanki biraz boşuna almışın gibi geliyo çnkü yaşlı oyuncu keşke onun yerine eduardo costa'yı alsaydın oda beleş
    Bende öle düşünüyorum çünkü kadrodakş genişlik ok fazla oldu özellikle orta saha orta bulmakda cok zorluk cekiyorum..Cünkü acayip fazla orta saha orta ve ofansif orta saha var...
    ve Maç Günü Geldi Çattıı:
    2.hazırlık Maçı:
    Bu sefer deplasmana taaaaaa Belçika'ya gidiyoruz...
    ws

Ve yine galibiyeti aldık her ne kadar 1-0 da olsa mükemmel oynadığımızı söyleyebilirim...

Suda Puanlar:

Suana kadarki futboldan Memnun Oldugumu Söylemeliyim Ayrıca Xerez Maçı Ve Bu Maçta Denediğim Taktiği Bundan Sonra Hep Kullanıcağım...

Taktiğim:
    3 gün sonraki KVSK hazırlık Maçını İptal ettim..Ayrıca Son Hazırlık Maçı Olan Fc Groningen ile lig maçı arasında 11 gün olması yüzünden o maçıda iptal ettim...Bide Almecron maçını İptal ettim çünü sakatlık tehlikesi çok fazla..Lige son 24 gün 1 hazırlık maçımı da yapıp lige hızla giriş yapmak istiyorum...
    Last edited by okartal : 22.Ocak.2009 at 10:37 Reason: düzeltme

Mesaj Yetkileri