Hata hata903te düzelir
![]()
Togiii
Alicanfmfan
Hata hata903te düzelir
![]()
Şampiyonlar Ligi
5.Hafta
Deplasmanda harika oynuyoruz Bayern Münich'i ezmemize ragmen son dakikada yedigimiz golle Almanya'dan eli boş dönüyoruz gerçekten futbol dersi verdi Almanlara.
Juve ile kendi evimde berabere kalsam bile gruptan çıkıyorum İnşAllah yenilmeyiz çok kritik bir durumdayız.
Last edited by Alicanfmfan : 22.Ocak.2009 at 17:29
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Grubdan çıkamıcaksın Alican.. (:
TSL
14.Hafta
Kendi sahamızda olmucak puan kaybı sağlık olsun bakalım.
Fenerbahçe iyi gidiyor..Alican Küme düşer umarıım..![]()
TSL 15.Hafta
Zor olsada kazandık Burak güzel bi gol attı...Yolumuza devam ediyoruz
Bu arada rakip takımın menajeri sezon sonunda sözlesmleri bitecek olan Lugano,Volkan ve Alex'e teklifte bulundu.Biz ise rakip kulübe gidecek oyuncuların kendi değerlerini belli edeceklerini ilettik...Nitekim Uruguaylı savunma oyuncumuz Lugano ile sözlesme yeniledik.Volkan'da imza asamadında..Eğer Alex rakip takıma dahil olursa ikinci yarı kadro dısı kalacak.Kamuoyuna duyurulur...
TSL
15.Hafta
75'e kadar rakibimizi istatistik olarak eziyorduk geriye yaslanalım dedik o sırada tam 12 şu attılar nitekimde golleri attılar bu oyunda geriye yaslanılmamalı.
Bu kadar da bal olmaz ya..
Zorunlu Açıklama ;
Yalan Haberler
Bugün itibari ile ezeli rakibimiz , ebedi dostumuz olan Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü'nün açıklaması hiçbir gerçegi yansıtmamaktadır , Fenerbahçe taraftarlarına ve kulübüne yakışacak açıklamalar değildir bunlar ,Fenerbahçe'nin sözleşmeleri devam eden futbolcularının hiçbirisine resm teklif götürülmemiştir ve kesinlikle transfer gündemimizde degildir, Kamoyuna duyrulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Takımımız Diego Lugano'dan sonra Volkan Demirel ve Volkan Babacanla da sözlesme yeniledi....Hayırlı olsun....
güzel bir kariyer
ben galatasarayla regenlerle coşmuştum ama şimdi karar verdim yeni bir kariyer açıp senin transferlerini yapacağım alican
başarılar galatasaray , fener kümeye![]()
Yalan Haberlermis!!!!
Sözlesmesi devam eden ya da bitecek olan ya da bizden ayrılmak isteyen her oyuncu baska kulüple görüşebilir....Fakat hiç bir kurum,kuruluş ya da isim 101 yıllık dev cınara yalancı diyemez...Ezeli rakibimiz,edebi dostumuzla rekabetimiz her daim devam edecektir.Ama yüzyılıkk büyük cınar Fenerbahceye yalancı sıfatını yakıstaranlarla hesaplasmamız saha dısında değil,saha içinde yesıl sahada olacaktır.Fenerbahçe Spor Kulübü her daim profesyonel çizgisinde olmaya devam edecektir.Herkeste bunu böyle bilmeye devam etsin....
Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol Takımı Sorumlusu
Burak Durgunlu
![]()
Rezil Ali..![]()
Bu Duruma Ne Diyceksin Ali Abi![]()
Alican,bir Galatasaray'lı olarak ben utandım![]()
Şampiyonlar Ligi
6.Hafta
Juventus maçın başından beri atak olan taraftı nitekim Meira'nın hatasından öne geçtiler ikinci yarının hemen başında Mehmet Topuz'un harika golü ile eşitligi sağladık en kötü Avrupa maçımızı cıkardık defansif oynadık çünkü gruptan çıktık.
Şampiyonlar Ligi
B Grubu
Gruptan çıktık
Aykut Nerdesin ?
Alican yani yakıştı mı ? Kala kala Fenerin Alexine mi kaldın
Camia olarak seni eshefle kınıyoruz
Şimdi şöyle bir durum var Shortlist im var benim kayıtlı iyi oyuncuları filan aramamak için kaydederim , Shortlistekilerin hepside sözleşmesi biten oyuncularıdadır ben hepsine yapmadım Antrenör'ün işi o yani herhangi bir şahsımda teklif yok .
Bu Olay Üzerine Baskılara Dayanamayan Galatasaray Antrenörü İstifa Etti![]()
Ya Ali at ta Biraz Üslüplü at..Daha fazla dime inme Doğruyu söyle..![]()
Fenerbahçe Kulübü olarak biz rakip takımın teknik direktörünü ya da herhangi bi antrenörünü suçlamadık.Bizim muhattabımız yüzyıllık dostumuz olan kulübün ta kendisidir....
Fenerbahçe Spor Kulübü Adına Burak Durgunlu
İlgilendigim bir dünya yıldızı var Alex'i neyleyeyim yahu![]()
Ali Abiyi Daha Fazla Sıkmayında Biraz Maç Oynasınlar![]()
TSL
16.Hafta
Baskılı bir oyun oynasakta golle iki yarınında son dakikalarında geldi Baros 2 gol kaydederek maçın yıldızı oldu.
Oha bala bak
Gerçekten böyle ballı bir takım yok Guiza , Carlos'tan sonra Volkan'ı yapmıslar ki peh peh.
Goran Pandev Galatasaray'da
Galatasaray'ın Lazio'nun Makedon yıldızı Goran Pandev'le her konuda anlaştığı 2 Ocak 2009 tarihinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.