1 ile 30 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    Henüz ligin başı..Özellikle basın toplantılarında , takımları hafife almış olmam , rakipleri hırslandırmış olacak ki , kocaelispor'da sakin başlayan dakikalar , Alex'in harika golü ile son buldu..Rakibin sert müdehalelerine karşı hakem sessiz kalmayı tercih etti , oyundaki hakimiyetini kaybeden hakem , oyunu daha da sert olmasına etkendi..

Bende bizim oyunculara sert olmasını söyledim , serhat'ın ayağı kırıldı , Uğur boral bi kaç hafta yok , üstelik arkadan müdehale..

Hakem , oyuna ağırlığını koyması gerektiğini düşünüp , sertliğe son vermeye çalışsa da , oyun bi kere çığrından çıkmıştı işte..

Artık her müdehaleye sarı kart çıkarmaya başladı..2.golü attıktan sonra , hakeme yoğun itirazları sonucu rakip oyuncu atıldı..
    Sonra , bi faulde rakibine yumruk atan cesar , direk kırmızı kart gördü ..kavgaya rakibin kalecisi de dahil olunca , kaleci sarı kart bülent direk kırmızı kart gördü..

Maçın son dakikalarına doğru bizimkiler pas yaparken , ağır yenilgiyi hazmedemeyen kocaeli sporlu oyuncular , roberto carlos'a arkadan daldı , saha bi kez daha karıştı , hakem önce kavgayı bi kenara geçip izledi , sonra o kalabalığı dağıtarak faul yapan oyuncuya ve kavgada bulunan birisine direk kırmızıyı çıkarttı..Maç sonunda hakem , kocaelispor takımındaki oyuncular tarafından çembere alındı..hiç unutamayacağım bi maç oldu !!

çok iyiymiş ya uzundu ama okduuguma degdi inan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Deli_Ruh View Post

TRANSFERLERİM = mehmet topuz - leonardo gioda - seyfo solay - sezer öztürk - ibrahim kargbo
    database secerken tercihinden ötürü bir farklılık oldugunu düşünüyorum cunku lenoardo gioda ve seyfo soday benim actıgım gercek oyuncuları kullan datebase inde yoklar
    Last edited by canlarsagolsun : 23.Ocak.2009 at 04:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri