1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: Fm 2009 Hataları ve Bulabildigim Çözümler

Hybrid View

arkadaslar lutfenn yardımcı olunn

oyuna gırıyorum hıc bır problem yok

sadece SECENEKLER butonu calısmıyor secılmıyor secenekler butonuna tıklayamıyorum ne
    yapmam gerekıyor lutfenn

ya arkadaşlar lütfen yardım edin fm yi 2 kere sildim graphics hatası vardı bi yönetici arkadaş 440 mb lk bir program dedi ve onuda yükledim ama yine olmadı :S

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by qanqboy View Post
    arkadaşlar bi sorunum var oyunla ilgili. Ben buradan logo paketlerinden indirdim.Paketler gayet güsel çalışırken bu seferde oyundaki yazılar siyah iken beyaza dönüştü ve komik bi hal aldı. Yazıları tekrar nasıl siyah yapabilirim _? yardımcı olursanız sevinirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yok mu bu sorunu çözmemde yardımcı olacak bi arkadaş_?
    Eklediğin yamaları silerek hatta oyunu kaldırıp tekrar kurarak dener misin? Muhtemelen eklediğin bir skinde yada diğer bir yamada sorun var.

Quote Originally Posted by nekro View Post
    devre aralarında ve çoğunlukla maç sonralarında team talklarda takılma yaşıyorum. team talk'ları geçemiyorum. üst üste 3-4 maç oynamaya hasret kaldım.

diğer bir sorunda: tatile çıkamıyorum, tatile çıkmak istediğimde oyun genel bilgi ekranı geliyo önüme..

yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevineceğim
    Oyun iyi sistemlerde bile biraz kasmalar yapıyor. Neden nedir tam emin değilim ama sistem özelliklerini yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz.

Diğer sorun ise 9.2.0 yaması ile düzeliyor.

Quote Originally Posted by kaanboyacioglu View Post
    arkadaslar lutfenn yardımcı olunn

oyuna gırıyorum hıc bır problem yok

sadece SECENEKLER butonu calısmıyor secılmıyor secenekler butonuna tıklayamıyorum ne
    yapmam gerekıyor lutfenn
    Bu oyununuzun kopya olmasından ve kullandığınız .exe dosyasının bozukluğundan kaynaklanıyor. Piyasada dolaşan bir 9.2.0 k.reki olduğu iddaa edile .exe oyununuzu bu şekilde etkiliyor. Bunun çözümünü forumlarımızda bulamazsınız. Orijinal oyun almadıkça aynı sorunlar devam edecektir.

Quote Originally Posted by dogukanakhan View Post
    ya arkadaşlar lütfen yardım edin fm yi 2 kere sildim graphics hatası vardı bi yönetici arkadaş 440 mb lk bir program dedi ve onuda yükledim ama yine olmadı :S
    Hatayı tam olarak yazarsan yardımcı olabiliriz. Ama directx güncellemesi hallediyor aslında.

Ya oyunu tam açarken diyor 3D ye gelebilsek bii
    directx ide yükledim :S

Mesaj Yetkileri