Bravo Güzel Maç Çıkartmışsın...
Bravo Güzel Maç Çıkartmışsın...
VE LİG BAŞLIYOR
1.HAFTA
BİRİ BİZE KALEYİ GÖSTERSİN
Gaziantepspor bu sezon ki ilk maçında ligin yeni ekiplerinden Malatyasporla karşılaştı.Rakibine şut dahi çektirmeyen Gaziantepspor gol bulmakta biraz zorlansada maçı kazanmasını bildi.Maça damgasını vuran olay ise hakemin 3 penaltıyı es geçmesi ve Malatyasporun sert oyununa göz yummasıydı.Hakem sertliğe izin versede kendiside maçın 67. dakikasında dayanamayarak kırmızı kartını gösterdi.Maçtan sonra faul sayıları ise rakibin ne kadar sert oynadığının kanıtıydı.Maç sırasında bir darbeyle sakatlanan Farid sahalardan 2 ay uzak kaldı.
![]()
VİCTOR ATMAYA BAŞLADI YİNE:OH OH YENİ ELEMAN GOL DE ATMIŞ
![]()
Farid Çok Kötü Olmuş![]()
Last edited by sayinriza : 24.Ocak.2009 at 02:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Grup Bence Çok iyi 2.Olursun Bu Grupda..
yaw eski günlere dönücez demişsin zaten daha iyisini de yaptın başlık artık daha çarpıcı olmalı![]()
GRUPTAN ÇIKARIZ...BELKİ DE 1.BEN KARDEŞİME GÜVENİYORUM![]()
Last edited by sayinriza : 24.Ocak.2009 at 03:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ESKİŞEHİR SENDROMU TARİH OLUYOR![]()
evet başlık önerim:Eski günlere döndük hedef Avrupa fatihi olmak![]()
sayın rıza heralde bugün 9 a kadar nettesin![]()
Kolay gruba düşmüşsün rahat çıkarsın inş. Takım coşmuş zaten başarılar![]()
Football is simple,but Football Manager is not
'' Antep Fıstığını Türkiye Sevdi.Sıra Avrupa'da ''
konu başlığı olabilir![]()
Last edited by sayinriza : 24.Ocak.2009 at 15:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rıza hoca alabileceğin 4 kupadan ilkini aldın. Diğer üçünü de bekliyoruz.
tüh geç kalmışım![]()
![]()
iyi gidiyosun hala bi ara takıl yaw![]()
![]()
![]()
Last edited by sayinriza : 24.Ocak.2009 at 15:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tökezlemez Tökezlemes Farid Gelene Kadar En Az Hasar...
namağlup şampiyonluk bekliyorum![]()
YENİ ELEMAN COŞTURUYOR KARDEŞİM![]()
başarılar dilerim ama bir sorum olacak.ben fm 2008 de a.gücünü dünyanın en zengin klübü yaptım nerdeyse stadı bile geliştirmediler sende parayı bulunca şak diye yeni stad yaptılar bu bana ilginç geldi