Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Sivassspor kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

12 48.00%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ümit Karan'ın atıldığı pozisyonda hakem kendi kariyeri açısından su sıçradı, çamur sıçradı sebebiyle atmaz. Eğer öyle bir nedenden dolayı kırmızıyı gösterse hakem de çok iyi biliyor ki uzun bir süre kendisine maç verilmez ve sonuçta hakemlikten elde edilen maddi bir kazanç da var ve hiçbir hakem bundan mahrum kalmak istemez. Büyük ihtimalle Ümit Karan küfür etti.

Sivasspor geçen sene büyük maçların kayıp takımı olmuştu. Bu sene ise aksine büyük maçları da alıyorlar. Bülent Uygun ve talebeleri 2 senedir bu ligde çok iyi iş çıkarıyorlar. Tebrikler Bülent hoca ve talebelerine.
    Bize gelince hakemler büün kuralları doğru biliyor size gelince bilmiyor değil mi?

Küfür ettiyse göster o zaman kamerada gözüküyor ne dedi söyle..?O zaman tamam haklısın diyeceğim..Bir şey ispatlanmadan kendi çıkarlarına göre yorum yapma..Ümitin küfür edildiği şuanlık ispat edemediğine göre etmemiştir..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bize gelince hakemler büün kuralları doğru biliyor size gelince bilmiyor değil mi?

Küfür ettiyse göster o zaman kamerada gözüküyor ne dedi söyle..?O zaman tamam haklısın diyeceğim..Bir şey ispatlanmadan kendi çıkarlarına göre yorum yapma..Ümitin küfür edildiği şuanlık ispat edemediğine göre etmemiştir..
    zaten büyük ihtimal diyor. isteyen istediği gibi yorum yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sivas'ı hiç beğenmedim sadece M.Yıldız'a şişirme top attılar başka da birşey yapmadılar.İki kez kanattan geldiler onlarda gol oldu.Sabri'nin kanadından geldi iki golde.Galatasaray 10 kişi kalana kadar topun hakimiydi istediği oyunu oynuyordu ve bu maçı alırdı ancak 10 kişi kalınca ilerde pek çoğalamadılar.M.Topal'ın ileri çıkınca pek birşey ortaya koyamadığını gördüm.Ben Skibbe yerinde olsam Topal'ı çıkarırdım Barış yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Onurap View Post

Hemen olayı size şöyle bize böyle konusuna getirerek asıl amacını belli ediyorsun.

Ümit Karan basın toplantısında diyor ki ben 4 metre kaydım da sinirlendim de tekme attım da hakemi geldi falan filan. Peki arkanı dönüp giderken hakeme ne dedin onu niye açıklamıyorsun. Anıl'ın dediği gibi Ümit Karan haksız yere kırmızı kart görecek ve oyundan o şekilde çıkacak. Eğer Ümit Karan haksız yere kırmızı kart görseydi o sahadan çıkması minimum 5 dakikasını alırdı. İspat ispat diye bağırıyorsun sabahtan beri, hakemin raporu gelince ispatı görürsün veya görmeye çalışırsın umarım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri