Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Sivassspor kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

12 48.00%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

yunus yıldırım açıklama yaptı. ümit yardımcı hakeme küfür ettiği için ve bunun üstüne yardımcım bana bildirdi ve bende oyundan ihraç ettim dedi.

ümit ise küfür etmedim, su sıçardı diye hakem beni attı diyor.

iki kişiden biri yalan söylüyor demek ki. bu açıklamalarla ikisinden birisi tüm Türkiyeyi kandırmaya çalışıyor. yazık gerçekten.

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Tamam ne dedi..?????
    ne dediğini ne sen biliyorsun ne de başkası. bilinse bile bunu burada söylemesinin mümkünatı yok. sordugun soru bence cok saçma

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    yunus yıldırım açıklama yaptı. ümit yardımcı hakeme küfür ettiği için ve bunun üstüne yardımcım bana bildirdi ve bende oyundan ihraç ettim dedi.

ümit ise küfür etmedim, su sıçardı diye hakem beni attı diyor.

iki kişiden biri yalan söylüyor demek ki. bu açıklamalarla ikisinden birisi tüm Türkiyeyi kandırmaya çalışıyor. yazık gerçekten.

ne dediğini ne sen biliyorsun ne de başkası. bilinse bile bunu burada söylemesinin mümkünatı yok. sordugun soru bence cok saçma
    Orda basbayapı 'çok ayıp' diyor aç videoyu gör..Görmek istemiyorsan bilemem..

Carlosla kıyaslaman sebebi adam bilerek su atıyor orda bi şey demiyor..Ü karan yere tekme vuruyoyor kırmızı gösteriyor..Zaten orda hakeme neden küfür etsin faulede itiraz etmedi üstünü başını sildi kendi kendine sinirlendi suya tekme attı sonra 'çok ayıp' dedi..

Alın gayet açık bunu neden görmek i,stemiyorsunuz..???

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51624

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yalnız ümit "hayatımda hiçbir hakeme küfretmedim" diyerek büyük bir yalana imza attı. Hakem niye boşu boşuna atsın ki oyundan? Kezman sırpça birşeyler söylüyor, bizim tam ingilizce bile bilmeyen hakemimiz onu oyundan atıyor. Kazım kahretsin tarzında birşey söylüyor hakem bunu küfür sanıp yarım ingilizcesiyle onu oyundan atıyor... Normal karşılıyorum artık hakemlerin böyle tavırlarını.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ümit karan buzda kayıyor. Sinirlenip buzlara tekme atıyor. Hakem "küfür etti" diyor . Ümit karanda "Çok ayıp" diyor iftira atma manasında. Sonra orta hakem gelip bu yalana inanıyor ve kırmızı kartı gösteriyor. Ayrıca ilk golde ofsayt . Ofsaytı vermeyen gene aynı hakem.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yalnız ümit "hayatımda hiçbir hakeme küfretmedim" diyerek büyük bir yalana imza attı. Hakem niye boşu boşuna atsın ki oyundan? Kezman sırpça birşeyler söylüyor, bizim tam ingilizce bile bilmeyen hakemimiz onu oyundan atıyor. Kazım kahretsin tarzında birşey söylüyor hakem bunu küfür sanıp yarım ingilizcesiyle onu oyundan atıyor... Normal karşılıyorum artık hakemlerin böyle tavırlarını.
    Yalan olduğunu nerden biliyorsun ? Sanki hakemlerimiz hiç hata yapmıyor . Ki buna hata denmez kasıtlı kırmızı kart denir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ümit karan buzda kayıyor. Sinirlenip buzlara tekme atıyor. Hakem "küfür etti" diyor . Ümit karanda "Çok ayıp" diyor iftira atma manasında. Sonra orta hakem gelip bu yalana inanıyor ve kırmızı kartı gösteriyor. Ayrıca ilk golde ofsayt . Ofsaytı vermeyen gene aynı hakem.

Yalan olduğunu nerden biliyorsun ? Sanki hakemlerimiz hiç hata yapmıyor . Ki buna hata denmez kasıtlı kırmızı kart denir.
    Bas baya yalan. Kaç yüz kere görmedik mi hakemin yüzüne küfrettiğini?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Görmedim. Varsa Gösterirsen Sevinirim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Görmedim. Varsa Gösterirsen Sevinirim
    Ah pardon kardeşim. Ümit Karan evden işe işten eve giden, anasının kuzusu, süt ve ak kaşık arasında yan yana koysan ayırt etmenin zerre mümkün olmadığı ağzından bugüne kadar tek bir argo sözcük bile çıkmamış temiz mi temiz bir abimiz..

Mesaj Yetkileri