helal olsun volkan cidden sehmus de baska biseye gerek yok bu kariyer devam etmeli ..
helal olsun volkan cidden sehmus de baska biseye gerek yok bu kariyer devam etmeli ..
Transfer Sezonu bitdi
Anlastigimiz Oyuncular (Hepsi Beles, Paramiz yok malum) :
Abdülkadir Kayali ( Sezon Sonu gelicek):
Everson:
Bunu Oynatmak icin almadim, Abdülkadir geldiginde onu Egitebilicek Tecrübeli birine lazimdi bende Eversonu getirdim.
![]()
Sezon basinda büyük Umutlarla Transfer edilen Soner Aydogdu, Ilk 11de herzaman Iyi Performans Sergileyen Oyuncumuz sonunda karsiligini aldi :
![]()
NELER OLUYOR BIZE?!
PUAN KAYIPLARI DEVAM EDIYOR.
3dakika uzatilan maca 8dk uzatdi hakem, Bizim Yönetim benden gizli Şikemi yapiyor ne
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FTKDA YARI FINAL ESLESMELERI:
Bu Sefer Garanti Elendik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yasinle Yola devam
Gelecegimiz Parlak:
![]()
Last edited by xxvolkan09xx : 24.Ocak.2009 at 21:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
HELE SÜKÜR.
Serkan Sakat oldugundan Sehmusun yaninda Burhanettin diye biri oynuyor. O olunca gol atamiyor, ama Serkan olunca cosuyor ikiside. isin komik tarafi. Ikisi birbirinden gicik kapiyor
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ALSANCAKDA 2. DERBIYE DOGRU
Karsiyaka Favori olarak gözüküyor ama Serkanin Sakatligi gecti, dagiticaz insallah
Yer: Alsancak, Izmir
Macin Hakemi: Mustafa Ögretmenoglu
Saat: 13.00
Last edited by xxvolkan09xx : 24.Ocak.2009 at 22:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)