BUNDESLIGA 27.HAFTA
BUNDESLIGA 28.HAFTA
Lig Tablosu
![]()
Baran Altuntas yönetimindeki Kayserispor daha basarili olur
Murat Özdemir yönetimindeki Sivasspor daha basarili olur
Malesef ikisi burada da basarili olamazlar
BUNDESLIGA 27.HAFTA
BUNDESLIGA 28.HAFTA
Lig Tablosu
![]()
Fazla fark yok iki takım arasında ama Schalke daha avantajlı![]()
Yaw heralde birbirinize yardim ediyosunuz puanlar neredeyse aynı(ortaligi karistirmiyim da
![]()
)
Ikimiz de 3.sirayi kapabilmek icin inanilmaz bir yaris icerisindeyizAma iste istikrar sorunu var 2 takimda da,ondan dolayi geride kaldik biraz.
Gerci 2.siradaki Leverkusen ile aramda 9 puan fark var ve ligin bitmesine daha 8 hafta var,takim son haftalar da düzeldi,2.bile olabilirim![]()
O Benfica maçı ne olmuş öyle
Tebrikler. Kalıcı başarılar bekliyoruz![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
ne bu cok fazla transfer yapmışsınızfavorim bayern bunlardan bişi olmaz hele muratan hiç olmaz
![]()
HSV - Bremen
Bremen - Cottbuss
Sevilla-Bremen
Bremen-Sevilla
Uefa'ya çok kötü veda ettik.Palop yıldızlaştı kalesinde 8.2 ile maçın adamı oldu.
Elimizden geleni yapacağım ligde.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
gene iyi ilerledin Murat UEFA'da.Ligde de son 8 hafta kalmış galiba alacağın 6 galibiyet seni şl potasına sokar bence.
Sevilla'yı da geçebilirdik aslında çok iyi oynadık ama olmadı.Zaten turu geçsem Valencia/Chelsea galibiyle oynayacaktım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu gidişle devrim olmayacak almanyada![]()
Arkadaslar maclar baya birikti,sezonu bitirdik.Bazi maclarin sslerini alamadigimizdan toplu olarak ekleyecegiz ssleri (=
Biz ligi 4.sirada bitirdik,son hafta 3.lügü kaybettik,CL firsatini teptik.Uefa da yolumuza devam edecegiz yeni sezonda.(=
Lig tablosu
Oyuncu istatistikleri
![]()
werder için kötü, schalke için normal bir sezon geçmiş. ancak başarılı değil iki menejerde. bilmiyorsanız bırakın bu işi bilader![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
OoOoO Bremen avrupa dışında kalmış :\
Sevilla'ya şanssız bir şekilde elendikten sonra Bielefeld deplasmanında kaybettiğimi 2 puan hayati önem taşıyordu ve o maçtan sonra lige havlu attık.Kupada finale kadar gittik finalde de Hertha'ya boyun eğdik.
Özellikle 2.devre takım olarak çok çok kötü performans sergiledik herkesten özür diliyorum.
Yönetim bana güvendiğini yeni sözleşme uzatarak gösterdi ve bende gözüm kapalı imzaladım.Yeni sezonda da görevimin başındayım.Ancak takımda çok büyük revizyonlar olabilir ona göre![]()
Murat abi herşey yavaş yavaş![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu arada Anton Alex U-23 takımında sezonda 30 maçta 17 gol 1 asist ile yıldızlaşarak takımın en golcüsü oldu.![]()
Sercan Yildirim Schalke'de !
Kendisini 7 m € ( 24 ay taksitle) karsiliginda transfer ettik.
Javi Garcia Schalke'de !
Gecen sene devre arasinda kiraladigimiz oyuncuyu,bu sezon basinda satin aldik 3.7 m €(24 ay taksitle) karsiliginda.
Bruno Formigoni Schalke'de!
Genc yildiz'i 4.9 m € (24 ay taksitle) karsiliginda renklerimize bagladik...
Hazirlik maclari
Kisa bir Türkiye turuna ciktik,3 büyüklerle maclar yaptik.(=
Almanya Kupasi 1.tur
Uefa Kupasi 4.tur ilk maci
BUNDESLIGA 1.HAFTA
Leverkusen'in gecen seneden kalma sansi devam ediyor bize karsi,yine ucuz kurtuldular ...
Last edited by El Comandante : 24.Ocak.2009 at 03:34
Steven Defour
Razvan Rat
Tuncay Şanlı
Angel Di Maria
Kevin Kuranyi
Jose Sosa
Bu oyuncuları kadromuza katarken ; Hunt,Boenisch,Sanogo ve Streit takımdan ayrıldılar.
Murat abi bu sezon transferde sen daha iyisin.Başarılar 2.sezonda.
Murat abi süper transferler yapmışsın..2. sezon artık başarı bekliyoruz
Bakmayalı baya ilerlemişsiniz yahu..
Geçen sezon 2 tarafta beklentileri karşılayamadılar.Baran'ın daha başarılı olduğu söylenebilir.Bu sezon yapılan transferlerde ise Murat abi daha kaliteli isimler katmış kadrosuna.Bakalım bu sezon 2 taraf neler yapabilecekler..
So what?
Saike
Murat abi kaliteli isimler katmışın kadrona baran neden sattı kuranyiyi anlamadım
Baran Kuranyi'yi satmaya çalıştı ancak Kuranyi'yle önceden bir görüşmemiz olmuştu ve bana bonservisini alacağını gereksiz yere Schalke'ye para kaptırmamamızı söyledi.
Uzun uğraşlar sonucu sözleşmesini fesheden karşılıklı olarak Schalke ve Kuranyi bu fesihden sonra Kuranyi ertesi gün Werder Bremen ile sözleşme imzaladı.
Kuranyi ilk çıktığı maçta 2 gol birden atınca Baran'a selam yolladı![]()
Kuranyi'nin kulaklarini cinlattim sadece.
Kendisini ilk basta 5 m € karsiliginda Fenere satacaktim,kabul etmedi,gitmedi Fenere.Sonra bir daha Fener 4.5 m € verdi,yine gitmedi.4-5 kere Fenere gitmeyi reddetti.En sonunda Murat teklif yapti,onu kabul ettim,baktim yine gitmedi.Benim de sarteller atti,serbest biraktim Kuranyi'yi.![]()
forvet hattına transfer yapmayı düşünürseniz Dean Ashton var West Ham'da çok sağlam bir golcü yine aynı şekilde Laurito . ..
başarılar . .
kuranyi olayı ise gülünç![]()
![]()
![]()
Baran kuranyi serbest bırakılırmı be![]()
Bir anlık sinir her şeyi bitirebiliyor.İlk sezon Schalke vasat, Bremen ise kötü oynamış. 2. sezonu heyecanla izliyoruz...
![]()