bir şey dikkatimi çekti sağ bekte nie serdar kurtuluşu oynatmıyorsun bir mehmet ekici nin profilini rica etsem ne kadar geliştiğini merak ediyorum ondanda faydalanabilirsin...
bir şey dikkatimi çekti sağ bekte nie serdar kurtuluşu oynatmıyorsun bir mehmet ekici nin profilini rica etsem ne kadar geliştiğini merak ediyorum ondanda faydalanabilirsin...
serdarı bireysel çok hata yaptığı için oynatmıyorum.Mehmet ekiciyede ilk on bir de şans fazla gelmedi bende sattım onun yerine alt yapıdan bir oyuncu var onu kullanacağım.işte profili
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sanda günaydın dostumFatih çok kötü oldu yaa vazgeçmediğim isimlerdendi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ
3.HAFTA
ANTEP AVRUPADA TAM GAZ
![]()
Last edited by sayinriza : 25.Ocak.2009 at 13:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TÜRKİYE KUPASI
1.HAFTA
GOL DÜELLOSU
Gaziantepspor 5 defans oyuncusundan aynı anda sakatlık ve cezalardan dolayı yoksun kalması Kırmızı Şahinlerin defans hattının yol gecen hanına dönmesine sebep oldu. Maçta tam 10 gol izleyen seyirciler ise Gazianatepin 4 gol birden yemesini defansdaki eksiklere bağladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu sezon böyle oldu dostumzor maçlar üst üste geldi herhalde ondan
![]()
Last edited by sayinriza : 25.Ocak.2009 at 13:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)