TSL'de Şampiyonluk ŞL'de Yarı Final
ŞL Gruplarından Çıkamazsın
İlk 3'te Yer Alamazsın
tam düşündüğüm gibi.Ben de De la Red için böyle bir komut vermeni isteyecektim. Seriç ve Cissé'yi isteyen olmadı herhalde.
Last edited by yahoo17 : 24.Ocak.2009 at 12:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tello ve Bobo iş yapacak gibi![]()
Beşiktaş'ın geçmesini isterim. Umarım öyle de olur.
Ben Gençlerle 3 attım fenere sen 10 atarsn kankam elersin feneri![]()
Bence Turu Geçersin.Tedbirli ol.Yeterli olur.
kankam inş gececem turu feneri elicem inş kankamtşk ederim kanka bitanesin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inş gececem arkadaşım çok tşk ederim çok saoll
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL İLK MAÇI..
KARTAL İNÖNÜDE YÜKSEK UÇTU..
BATUHAN KANARYAYA PATLADI..
MAÇIN ADAMI 2 GOL ATAN BATUGOL OLDU..
![]()
Last edited by yahoo17 : 24.Ocak.2009 at 16:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gene ezmişsin abi![]()
marizlemişsin kanka![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by yahoo17 : 24.Ocak.2009 at 18:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ligde 18.haftada hacettepeyi konuk ettik çok rahat bi maç oynadık.delgado maçta 3 gol birden attı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
19.haftada kocelispora konuk olduk.son haftaların formda oyuncumuz kaptanımız delgado bu maçtada süper oynadı bir gol atan delgado maçın adamı oldu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
20.haftada konyasporu konuk ettik.çok rahat bi galibiyet aldık.maçın adamı genç oyuncumuz serdar özkan oldu..
![]()
Last edited by yahoo17 : 24.Ocak.2009 at 18:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
fortis türkiye kupası yarı final eşleşmesi rakip galatasaray oldu..
ligde 21.haftada antalayaspora konuk olduk.deplasmanda çok rahat bir maç çıkarttık.maçın adamı tomas sivok oldu..
![]()
tebrikler güzel gidiyorsun
tşk ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uefa kupası ilk maçında deplasmanda 2-2 berabere kalarak avantajlı bir skorla döndün die düşünüyorum.maçın adamı matias delgado oldu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
22.hafta antepe konuk ettik.1-0 kazandık maçı.maçın adamı deli ibo oldu
işte deli ibo
![]()
Last edited by yahoo17 : 24.Ocak.2009 at 19:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
uefa kupasında racing i inönüde ezdik.
kartal uefa kupasında son 16 takım arasına kaldı..
maçın adamı kalecimiz rüştü reçber oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uefa kupasındaki yeni rakibimiz fransız ekibi FC Girondins de Bordeaux oldu..
![]()
Last edited by yahoo17 : 24.Ocak.2009 at 20:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
son dönemeçler artık Allah yardımcın olsun.
bordoyu elersin inşallah
Last edited by yahoo17 : 25.Ocak.2009 at 12:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kanka olmuyo ama ezdik falan![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by yahoo17 : 25.Ocak.2009 at 12:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kanka istanbulda bi üniversitede bizim komşu kızı dişi kartalların lideri![]()
![]()
neyse kanka sağlık olsun bende burda gençlerbirliği ile intikam alıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada kanka son maçın çok çok iyi olmus helal olsn![]()
Last edited by webcagri : 25.Ocak.2009 at 12:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Puan tablosu koyarsan Süper olucak.Ligde açık ara Lidersindir.Bordo Deplasmanı hep rakibi boğan bir deplasman gibi görüyorum.Değişik bir atmosfer.Takım konuşması en büyük kozun.
hımm öylemi kanka dişi kartalların lideri demek iyi vallla kankam
al kanka intikam al bakalım nolcak![]()
![]()
![]()
tşk ederim kanka oynatıyoz işte takımı kankacım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
koyarım birazdan puan tablosunu arkadaşım..bordo deplasmanı çok zorlu geçeçek bunu çok iyi biliyorum arakadaşım..çok tşk ederim
Last edited by yahoo17 : 25.Ocak.2009 at 16:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)