Sok Sok Sok !!!
Herr Altuntas und Herr Özdemir takimlarindan istifa ettiklerini acikladilar.Nedeni ise Almanya'daki oyunlari olarak belirttiler.Kendilerine burada rahat ortam saglanmadigi ve hatta basarisiz olmalari icin her türlü komplonun döndügünü belirttiler.Bu durum karsisinda daha fazla tahammülü olmayan 2 Kafadar Almanya'daki devrim hayalini gerceklestiremeden kulüplerinden ayrildilar.Belki devrimi gerceklestiremediler ama Bundesliga hatta Almanya tarihinin en sansasyonel 2lisi olmayi basardilar.
2linin bugün yaptigi basin toplantisindan kesitler sunuyoruz.
Murat Özdemir : Sevgili arkadaslar,biz buraya iyi isteklerle geldik.Almanya'daki Bayern hegamonyasina son vermek icin geldik,ama görüyoruz ki olay bundan ibaret degilmis.Isbirlikciler,ajanlar bizim pesimizi rahat birakmadilar.Bu yüzden takima konsantre olamadim,kötü bir sezon gecirdik.
Baran Altuntas : Muro'ya katiliyorum.Ben daha iyi bir sezon gecirsem de,Bayern hegamonyasinin yikilmasinda basarisiz olduk.Emperyalist gücler tarafindan etkisiz hale getirildik.Biz elbet birgün Bundesliga'ya dönecegiz,aslinda dönmeyebiliriz de,herseyi zaman belirleyecek ..
Muhabir : Sayin Özdemir ve Altuntas,simdi ki hedefiniz nedir ?
Murat Özdemir : Valla arkadaslar benim bir hedefim de 3 büyükler hegemonyasina son vermektir.Anadolu'dan bir sampiyon takim cikartmak hayalimdir.
Baran Altuntas : Arkadaslar biliyorsunuz ki bizim amacimiz imkansiz olan seyleri olabilir kilmak.Hedefimiz yeni bir düzen,devrim uygulamak.Bu yüzden simdi burada acikliyorum haberi size...
Ben Kayserispor'un basina gececegim,Murat Özdemir de Sivasspor'un basina gececek.Hedefimiz 3 büyükler hegemonyasini yikmak !