GS Maçının Sonucu Çok Merak Ediyorum, Acaba Mr.Yorgalı Neler Yapacak
GS Maçının Sonucu Çok Merak Ediyorum, Acaba Mr.Yorgalı Neler Yapacak
Tesekkür ederim, acikcasi kariyerimin ilgi gördügünü pek sanmiyordum, malum pek yorum yapan olmuyordutekrar tesekkür ederim takip etdigin icin
Sagol valla kupa zor, cünkü gs Ligde Sampiyonlugu kacirmis o yüzden kupayi baya asilir simdi bunlar![]()
Yenilcez gibime geliyor![]()
IYI OYNAYAN DEYIL GOLU ATAN KAZANIR (MAALESEF)
Bence biz hak ediyorduk kactane gol kacirdik, kalecimizde fena deyildi iyi kurtarislar yapti yedigimiz goller Aytac Sulunun sayesinde 3üde
Neyse saglik olsun, bu durumda ben UEFA ya gidiyormuyum? GS 2.ci Sampiyonlar ligine gidicek cünkü
Serkan Calik FTK Gol Krali oldu
![]()
Bank Asya 1.Lig Yilin Takimi
Bank Asya 1.Lig Yilin Teknik Direktörü
Bank Asya 1.Lig Yilin Oyuncusu
Bank Asya 1.Lig Gol Krali:
![]()
Altay'da Transfer Calismalari
Yasina göre fena deyil almaya calisicam bakalim ilerde adam olurmu
Buda fena deyil Kondisyonuyla hizini gelisirirse ilerde isime yarar yoksa yallah
YorumsuzBi Sansimizi deniyelim dedim belki gelir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Scoutlar Ispanyada iyi oyuncular buluyor, kalecenin refleksi süper bunu kesin almam lazim![]()
Last edited by xxvolkan09xx : 25.Ocak.2009 at 17:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ulen Bojan Bizi Tercih etmedigin icin Pisman edicem seni
casanovada gitdi sevillanin B Takimiyla anlasti
Last edited by xxvolkan09xx : 25.Ocak.2009 at 17:51
Izmir Cup
Altay Yönetiminin bu yil 1.ci düzenledigi Izmir Cup, Izmiri bi nevi Derbi havasina soktu. Katilacak takimlarin hepsi birbiri ile Ezeli Rakip, Kupaya katilacak takimlar; Altay, Göztepe, Karsiyaka ve Aydinspor.
Aydinspor'un Izmir Cup'a Davet edilme sebebi, Altay Teknik Direktörü Volkan Yorgali'nin Memleketi oldugu icin Davet edildigini söyleniyor.
Kupa Lig Sisteminde olucak. 4 Takim birbiriyle birer defa Karsilasicak ve Grubu 1.ci bitiren Kupanin sahibi olucak.
Iste Fikstür :
![]()