Trabzon galip gelirse zirvede önemli bir adım daha atar Fener galip gelirse zirve takibi sürer. Benden öncede dendiği gibi beraberlik olursa tadından yenmez.![]()
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Trabzonspor kazanır
Trabzon galip gelirse zirvede önemli bir adım daha atar Fener galip gelirse zirve takibi sürer. Benden öncede dendiği gibi beraberlik olursa tadından yenmez.![]()
ılk kez fenerın kazanmasını ıstıyorumm ıddaam buna baglı =) cok cok zor bır mac olacak gercekten .. trabzonun lıgden baska bırseyı kalmadı o yuzden bu maca varlarını yoklarını koyarlar bence fenerbahce de haftayı karlı kapatmak ısteyecek zira gs yenıldıkten sonra .. bence beraberlık olur ama nıyeyse ıddaada fenerbahceye oynadım![]()
'Yengeç Dansı' mı, 'Kolbastı' mı? diye başlık atmış Sporx.Cuk diye oturmuş valla.Dün Sivasspor geçen sene yapamadığını yaptı.Bugünde Trabzonspor yapabilir..
So what?
Saike
Herşeyden önce ADİL bir karşılaşma olur umarım.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Fenerbahçe'nin bu maçı kazanacağını düşünüyorum. Trabzonspor büyük maçları pek iyi çıkaramıyor.
Yengeç dansı kolbastıyı yiyecek yani![]()
Evet umarım maç sonu verilmeyen kartlar , sayılmayan goller , yanlış kararlar vs konuşulmaz. Hak eden kazanır umarım.
geçen yıl ılk yarıda bır fb ts maçı oömus 3-2 bıten guzel maçtı oyle bır maç olur inşallah yine ama bu sefer 3-2 biz kazanırız inşallah
Can oynasaydı iyi olurdu, Trabzon adına..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Selçuk oynayamayabilirmiş bu akşam.Eğer oynamazsa Trabzonspor bir korner golü yemekten kurtuldu sayılır.Ayrıca Selçuk oynamayınca yabancı kontenjanı problemi meydana geliyor.Selçuk'un oynamaması her türlü işine geliyor Trabzonspor'un..
![]()
So what?
Saike
İnşallah bi hakem hatası olmaz olursa yine burası yangın yerine döner..Güzel zevkli bir maç izleriz umarım Fenerbahçe derbilerde keyif veren futbol oynayabiliyor diğer maçlar sıkıcı geçiryor bence.
Şu an için bu başlıkta diyaloglar gayet centilmenceUmarım böyle sona erer.
Şemsi sana katılıyorum Selçuk'un oynaması bizi oynamamsı Trabzon'u rahatlatıyor![]()
Temiz maç olsun, daha fazla "KIRMIZI" lar çıkarılmasın.
Fenerbahçe kazanır.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
hakem maçın kontrolünü kaybedecek kartlarla maçı kontrol etmeye çalışacak. çok kart olur diyorum fener bu maçı alır.
Kadrolar belli oldu;
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Emre, Uğur, Alex, Guiza
TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Egemen, Song, Cale, Yattara, Selçuk, Hüseyin, Colman, Gökhan, Umut
Yattara Carlosu cok zor durumda bırakabilir. Trabzon atakları bu kanattan baslatır, Yattara da gününde olursa puan yada puanlar alabilirler. Yine de Fenerbahce galibiyete yakın taraf.
Fenerbahçe Derbilerdeki Süper Futbolunu Ortaya Koyacaktır Ben FByi Daha Şanslı Buluyorum Ve Umarım Hakemin Konuşulmadığı Küfürlerin Olmadığı Bir Maç Olur Diyorum
Fenerbahçe adına anahtar oyuncu h.çimşir olabilir..![]()
online izlenebilecek bi site bilen var mı ?
Guiza ve Umut net bir fırsattan yararlanamadılar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
iki takımda etkiLi geLiyor fakat gol yok![]()
Umut ve Güiza çok iyi pozisyonLara girdiLer fakat yararLanamadıLar
100 de 100 Lük bir goL Kaçtı Fenerbahçe adına
Birde PenaLtı veriLmedi gibi ama
Last edited by CeNTeR_TR : 25.Ocak.2009 at 20:27
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bi goL oLmadı gitti bu kadar pozisyonun hakkı goL![]()
Trabzon'un doğru dürüst sahada oLduğu söyLenemez!
o zaman farklı maç izliyoruz sanırım. çünkü rahat bi 20 dakika trabzon tek kale oynadı ki dakika şu an 39.
trabzonda şu coleman'ın yerine yusuf transfer edilseydi bu maç daha farklı olurdu. coleman gibi futbolcu alacaklarına bankasya ligindeki yetenekleri, alt yapıdaki yetenekleri oynatsınlar. nasıl bir topçudur o.
Colman aldigi her topu ayaginda dolastiriyor,ataklari yok ediyor.Bi olumlu kullandigi top yok.Umut'ta cok gol kacirdi,cok yavas kaliyor ataklarda.Bu 2si Trabzon'un en kötü oynayan oyunculari ...
Hem maçı izLiyorum hemde aL istersen şunLarıda oku bunLarda internette yazıLı oLarak anLatıLan maçLar
Carlos çok uzun bir taç atışı attı. Penaltı noktası üzerine gelen topu Deivid kafayla tamamladı. Vuruşu direğin az farkla üstünden auta çıktı..
Güiza ceza alanı sağından ortasını yaptı. Altıpas bölgesinde Sylva çıktı ve Alex'ten önce topa hakim oldu..
Alex'in ortasını Edu altıpasta kafayla tamamlayamadı ve Sylva iki hamlede topa hakim oldu..
Güiza sağ kanattan ceza alanına çalımlarla girdi.. Dar açıda kaleciyle karşı karşıya.. Plasesini Sylva kurtardı..
Emre Alex ile verkaça girdi ama ceza alanında savunma kademede.. Topu uzaklaştırdı..
Bu dakikaya kadar Güiza ve Umut %100'lük gol pozisyonlarına girdiler ama değerlendiremediler.
Gökhan Gönül sağ kanattan yine geldi. Ortasını yaptı ama altıpas bölgesinde Egemen, Güiza'dan önce topu uzaklaştırdı..
Deivid'in sağ kanattan yaptığı ortaya ceza alanı içinde Alex vuramadı ve top taca çıktı.
İnanılmaz bir gol kaçtı.. Carlos'un 40 metreden şutu rakibine çarptı ve kavis aldı.. Altıpasta Alex topu tamamladı ama Sylva'ya çarpan top kornere çıktı..
Alex'in kullandığı korneri savunma uzaklaştırdı..
Alex'in sağ kanattan ceza alanı içine yaptığı ortayı Sylva çıktı ve aldı..
26' Alex'in ceza alanına yaptığı orta kimseye dokunmadan auta çıktı.. Deivid bu pozisyonda Hüseyin'in kendisine faul yaptığını iddia ederek hakeme itirazda bulundu..
25' Güiza ceza alanı sağında topla buluştu. Vuruşu yavaş gitti ve Sylva için kolay bir top.
Dakika daha 26 Aydın Bey
Selçuk Gökhan'a sağ kanatta uzun bir top attı ama Egemen, Gökhan'nda önce topu aldı ve rakibine çarptırarak topu taca çıkardı..
35' Uğur Boral sol kanatta Serkan'ın darbesiyle yerde. Yine faul..
34' Sol kanatta Carlos, Serkan'ın sağından attı solundan geçti ama o sırada yerde kaldı.. Hakem serbest vuruş dedi. Fenerbahçeli oyuncular paslaşarak kullandı..
34' Alex'in sol kanatta Carlos'a pasını Carlos direk ceza alanı içine kesti ama Güiza o bölgede değildi..
33' Uğur Boral savunma arkasına Güiza ve Alex'in olduğu bölgeye havadan bir pas attı ama top auta çıktı..
Alex'in ön direğe yaptığı ortayı savunma uzaklaştırdı.. Seken topu Selçuk röveşata ile ceza alanı içine ortaladı. Direk dibine giden topu Lugano yakalayamadı ve Fenerbahçe mutlak bir golden oldu..
Hüseyin Alex'e Fenerbahçe yarı alanında arkadan faul yaptı. Hakem serbest vuruş dedi.. Alex ısrarla Gezer'den kart vermesini istedi ama hakem kartına başvurmadı..
41' Fenerbahçe organize bir şekilde hızlı atağa çıktı.. Alex ve Güiza hücum hattında boş koşular yaptı ama Selçuk Carlos'u düşündü ama isabetsiz bir pas.. Top auta çıktı.
40' Alex'in ön direğe Selçuk'a yaptığı ortayı, Selçuk kafayla tamamladı ama şutu üstten auta çıktı..
39' Carlos'un 35 metreden sert şutunu Sylva tam köşeden son anda kornere gönderdi.
Takdir Sizin![]()
şu kaleyı tutturma konusunda bır turlu başarı sağlayamıyoruz şutlar hep dısarı gıdıyor buna bı çözüm bulmalı ersun yanal sabah aksam sutmu calıstırcak napacaksa sorunu çözmelı