Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 38. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Trabzonspor kazanır
-
Maçın ikinci yarısını gözönünde bulundurarak F.Bahçe'nin bir puana sevinmesi Trabzon'un ise üzülmesi gereken takım olduğunu düşünüyorum...
F.Bahçe'nin etkisiz futbolunun en büyük etkeni orta sahası olduğunu düşünüyorum.Emre Belözoğlu'nun futbolu inanılmaz geriye gitti ve gitmeyede devam ediyor.Ne savunmada,ne hücumda gerekli katkıyı sağlayamıyor.Trabzon'a baktığımızda canla başla savaşan Hüseyin ve hem savunmada hemde hücumda maksimum performans gösteren Selçuk İnan.Colman'da ikinci yarıda daha iyiydi ilk yarıya oranla.İddaa ediyorum Selçuk İnan,Emre'nin yerinde olsa bugün ki futbol tersine dönebilirdi.Selçuk Şahin'de kapasitesini zorluyor ama F.Bahçe'nin orta sahasını taşımasına yetmiyor.Alex'te etkisiz kalınca iş kanatlara kalıyor.Deivid tam anlamıyla kanat olmadığı için yeterli verimi veremiyor,ortaya kaçıyor.Uğur formsuz,Kazım keza öyle.Guiza tek forvet oynayacak oyuncu değil zaten.Nitekim kötü futbol kaçınılmaz oldu...
Umut ve Gökhan iyi niyetliydiler ama beceriksizlikleri gol atamamalarına sebebiyet verdi.Trabzon'un bütün tehlikelerinde Selçuk imzası vardı.İlk yarı etkisiz olan Colman ve Yattara ikinci yarı kendilerine gelince maç Trabzon'un lehine döndü.Ama hem Volkan'ın kurtarışları hemde forvetlerin kötü vuruşları sonucu golü bulamadı Trabzon...
Maçın berabere bitmesi istediğim ve tahmin ettiğim sonuçtu.Her iki takımada tebrikler...
Mesaj Yetkileri