Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 55.26%
  • Berabere biter

10 26.32%
  • Trabzonspor kazanır

7 18.42%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [ TSL 17. Hafta ]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu sayfaya yazdığım ilk yorumda maçın berabere bitecegını biliyordum.Ve nitekim ölede oldu.ikitarafıda güzel maçtan dolayı tebrık ederim

3 puan alamasakta fenerbahce gıbı bır takımdan deplasmanda 1 puan almak basta guzel ancak buldugumuz cale 2umut sayamdım gokhan ayamdım colman yattara bunların kacırdıgı net pozısyonları gorunce 3 puanın kaybından dolayı ıcım cız ettı.

Bu ara transferde sol acık yerıne Emrahında dedıgı gıbı fatihi geri alsak en hayırlısı olur.Ama bu alanzınho gelırse Colman yedege cekıp onuda sol acıga koydukmu bu takım oynar derım.

Gelelim umutla Gökhana adamalr sankı kacırmak ıcın alında anlayamıyorum önündeki topa bu kadar rahat pozısyonlarda nasıl vuramsın ve bizim takım sezon basında cok sıkıntılıydı fınansal olarak başkan tam 6 m €verdı bır Gökhan ıcın o zmn cok sevınmıstım ama sımdı keske onu degılde baska bı adam alsalardı dedım.İssac girdi oda iki net pozisyon yakaldı.

Ayrıca ıkı takımın kalecısınıde tebrık edıyorum cok ıyı mac cıkardılar heleki Volkan süper oynadıgı maclardandı bu maç.

sonuç olaraka dep alınmış 1 puan ıydırı.Son hafta ıcerde oynucagımzıı dusunursek fenere karsı bır avantajımız var,Fenerbahce ıse ıkıncı 17 maclık donemde 3 derbiyide deplasmanda oynucak.Onlar için büyük dezavantaj.

Yattaranın carlosla ugurunu arasından cıktıgı bır pozısyon vardı yetenekelr konustu orda ya bır cok pozısyon vardı daha oyle gelecegımız parlak gıbı bırde şu Umut Gokhan ıkılısı gol atsalar kacırmasalar atmasalrda attırsalar barı onada razıyım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hüsseyını soylemyı unuttum baya top kestı valla geçen yıl macı kaybetmemeıze neden olan adam bu yıl cok kalıtelı bır performans sergıledı.
    Last edited by Trabzonspor : 26.Ocak.2009 at 00:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri