Sayfa 15 / 896 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gaziantepspor, Bekir İrtegün'ün Fenerbahçe'ye transferi, iki kulübün bonservis bedelinde anlaşamaması üzerine sonuçsuz kaldı; ancak tartışmaları sürüyor.

FENERBAHÇE'YE VERMEM GALATASARAY'A BEDAVA VERİRİM

Gaziantepsor Başkanı İbrahim Kızıl, Bekir İrtegün'ü sözleşme süresinin dolacağı sezon sonunda bedelsiz olarak kadrolarına katacaklarını açıklayan Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir'e sert tepki gösterdi.

Kızıl,"Bekir'in hangi kulübe gideceğine kulüp başkanı olarak ben karar veririm, Fenerbahçe yönetimi değil. Bekir'i Galatasaray'a, Beşiktaş'a bedava gönderirim, Fenerbahçe'ye vermem. Gerekirse 500 bin doları da Mehmetçik Vakfı'na, Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlarım" diyerek tepkisini dile getirdi.

Fenerbahçe cephesi de Gaziantepspor başkanına benzer üslupla cevap verdi.

SEZON SONUNDA SERBEST

"Kınıyoruz" başlığıyla yapılan açıklamada, "Sayın Kızıl, yaptığı açıklamasında "ben bir ticarethane işletiyorum" diyerek kendisinin spor adamlığından uzak ve nasıl bir anlayışta olduğunu da açıkça ortaya koymaktadır. Oysa ki Sayın Kızıl ne Gaziantepspor Kulübü'nün ne de Bekir İrtegün'ün sahibidir.

KÖLE TİCARETİ

Bu itibarla köle ticareti zihniyeti ile bir futbolcuyu onun rızası dışında bir başka kulübe satma gibi bir hakkı ve yetkisi olmadığı gibi Gaziantepspor Kulübü adına belli bir ekonomik değeri olan söz konusu transferi de bedelsiz olarak yapamaz. Üzülerek görüyoruz ki Gaziantepspor'un efsane başkanı Sayın Celal Doğan'dan başkanlık bayrağını devir alan Sayın Kızıl, kısa sürede Gaziantepspor'un uzun yıllar ve büyük emekler ile yarattığı saygın duruşu ayaklar altına almış ve bu anlamda kulübünü geriye götürmüş ve götürmektedir” ifadelerine yer verildi.

Gaziantepspor Başkanı, bu sert açıklamayı NTV Spor canlı yayınında değerlendirdi. Kızıl, açıklamasının yanlış anlaşıldığını, Fenerbahçe'nin tepkisi de "haddini aşan bir açıklama" olarak niteledi.

HADDİNİ AŞAN AÇIKLAMA

Kızıl, "Bu açıklamayı yapanları hadlerini aşan bir açıklama yapmışlar. Kimse Gaziantepspor'un, Fenerbahçe'nin sahibi değil. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe'nin sahibi değil. Bugün varız, yarın yokuz. 2 hafta sonra Fenerbahçe ile oynayacağız, ama her gün Bekir'i arayarak kafasını karıştırıyorlar. Bunun neresi etik. Ben istediğim kulübe veririm dedim. Galatasaray ya da Beşiktaş demedim. Bu açıklama yanlış anlaşılmış" şeklinde konuştu.

kaynak: interhaber.comchangeTarget(document.getElementById ("news_content"))

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe´den 16´lık Ömer´e transfer teklifi

TFF Üçüncü Lig 3. Klasman Grubu´nda mücadele eden Konya Şekerspor´un Teknik Direktörü İsmail Kartal‚ Fenerbahçe´nin‚ genç oyuncuları Ömer Ali Şahiner için kendilerine transfer teklifinde bulunduğunu söyledi.

Kartal‚ Fenerbahçe´nin‚ 16 yaşındaki genç oyuncuları Ömer Ali Şahiner´i transfer etmek için kulübe resmi teklifte bulunduğunu belirterek‚ ´´Fenerbahçe Ömer Ali´yi ısrarla istiyor. Benim cevabım olumsuz ama karar yönetimin. Her ikisi de benim kulübüm. En son dün gece de beni arayarak Ömer Ali´yi transfer etmek istediklerini söylediler´´ dedi.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Spor Kulübü iki Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza ve Roberto Carlos ile sözleşme yeniledi. Alex de Souza 2 yıllık, Roberto Carlos ise 1 yıllığına daha kendilerini Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imza attılar. Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri Balo Salonu'nda müthiş bir medya yoğunluğu vardı. Aziz Yıldırım da törende iki futbolcuya eşlik etti.

Sözü ilk alan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım şu şekilde konuştu ve Alex'in yenilenen sözleşmesinin iki yıllık olduğuna dikkat çekti;

"Bu iki isim Fenerbahçe'nin iyi oyuncuları olarak hep hatırlanacaktır. Alex'in bu yıl 5 yılı dolmuş oluyor, 2 yıllık bir mukavele daha yapacağız. Bu iki yılın sonunda da tekrar karşılıklı oturup yeniden görüşeceğiz, inşallah 4-5 yıl daha oynar. Bugüne kadar kulübümüze çok şey kattı, kaptanlığa yükseldi. Fenerbahçe'de kaptan olmak çok önemlidir. Sahadaki liderliği ve futboluyla onu hep hatırlayacağız.

ALEX İLE İKİ YIL DAHA

Ben kendisine teşekkür ediyorum, basında her gün yazıldı hemen imzalasınlar diye. Ama bunlar kulüp politikasıdır, bu işler biraz uzun sürebilir. İki tarafı da kırmadan bu işleri çözmek lazım, iki taraf da kırılmamalıdır. Kırgınlık olursa bunlar futbollarına yansıyabilir. Alex ile arkadaşlarımız oturup anlaştılar, hiç bir zorluk çıkarmadan iki yıllık anlaşma yaptık. Bundan iki yıl kadar önce bizim stadımızda oynadığımız maçta Alex'e karşı bir tavır koymuştu. Ertesi gün medyamız Alex'in gitmesi lazım yazmıştı, bugün ise medyamız Alex'siz olmaz yazmaya başladı. Herşeyle ilgili kararları anlık vermemek lazım, doğrular zamanla ortaya çıkıyor.

CARLOS TEMMUZ'DA BOŞ MUKAVALEYE İMZA ATTI

Roberto Carlos dünyanın en büyük futbolcularından bir tanesi, Fenerbahçe'de oynuyor. O'nun Fenerbahçe'de oynamasından dolayı gurur duyuyorum, böyle futbolcuları ülkeye kazandırdıkları için yöneticilerimize ve Fenerbahçe'ye teşekür ediyorum. Carlos tüm dünyada tanınıyor ve kulübümüze katkı yapıyor. Biz daha önce anlaşmıştık ama bugüne kadar açıklamamıştık. Mukavele kasamızda duruyordu.

Carlos'un kulübün içerisinde başka görevlerde bulunmasını da arzu ediyoru, tıpkı Alex gibi. Burda kalmalarını da isterim, önlerini de açarız. İkisini de Türk vatandaşı yaparız, Türk Futbolu iki değerli isim kazanmış olur. "

Daha sonra sözü alan futbolcular sırasıyla kulüp ve gelecekleri hakkında açıklamalarda bulundu. İlk olarak sarı-lacivertli takımın kaptanı Alex de Souza söze girerek;

ALEX: "ŞANS VERDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER"

"Başta başkanımız ve yönetim kurulumuz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Beş yılım dolduktan sonra bana yine Fenerbahçe forması giyme şansı verdikleri için teşekkür ediyorum. Nasıl Alex olduysam, yine aynı çalışmamı yapacağım ve takımımın başarısı için oynayacağım. İki yıl sonra yine karşılıklı oturacağız ve sözleşmemle ilgili yine konuşacağız. Uzun yıllar bu formayı giymeye devam etmek istiyorum."

Roberto Carlos ise hedeflere ve büyük kupalara dikkat çekti ve Aziz Yıldırım'a teşekkür etti ve eğlenceli bir insan olduğunu hatırlattı;

CARLOS: "KUTSAL FORMA"

"Ben de başta başkanımız ve yönetim kurulumuz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bu kutsal forma şu an üzerimde, bugünü de sayarsam bu formayı 1,5 yıl daha giyeceğim. Çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz. Bu sene büyük hedeflerimiz var, Türkiye Kupası ve lig gibi, bu kupaları alacağımıza eminim. Ben yine takımımız için koşmaya ve mücadele etmeye devam edeceğim. Ben eğlenceli bir insanımdır. Roberto Carlos Şükrü Saracoğlu Stadı'na her çıktığında insanların yüzündeki gülümseme hep olacak."

Daha sonra Alex, Roberto Carlos sözleşmeyi objektifler önünde imzalarken Aziz Yıldırım Fenerbahçe yönetimini de bu kareye davet etti ve 100. yıl marşıyla birlikte basına topluca poz verildi. Basın toplantısına soru-cevap bölümüyle devam edildi;

ALEX VE TÜRK VATANDAŞLIĞI KONUSU

"Türk vatandaşı olarak oynamak benim için büyük mutluluk olur, böyle bir imkan varsa bunu gururla yaparım. Tabii ki bu kulübün isteği ve menfaati doğrultusunda olacak birşeydir, kulübüm uygun görürse severek yaparım. "

CARLOS TÜRK OLACAK MI?

"Benim de Türk vatandaşı olmam söz konusu olabilir ama bunu TFF'nin incelemesi gereken bir durum. Ben sonuçta Avrupa vatandaşı olan bir oyuncuyum, ileride bizim gibi Avrupa yıldızlarının Türk vatandaşı olmaları sağlanabilir, Türk futbolunun faydası için. Hafta sonundaki maç sonuçta bir derbidir, Galatasaray, Beşiktaş ve hatta Sivasspor maçı gibi. Evimizde oynanamız bir avantajdır, bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bu maçta taraftarımıza da büyük iş düşüyor, eminim ki stadımızı tıklım tıklım dolduracaklar ve bize destek verecekler."

ALEX HUCÜM DEDİ!

"Ben sahadaki yapım gereği ofansif bir anlayışla oynuyorum, ilerideki forvet oyuncularına yardım ediyorum. Fenerbahçe de beni takımdaki hücum gücünü yükseltmem için transfer etti. Zaman zaman taktik gereği defansa da yardımcı oluyorum ama ben hücumu seven bir oyuncuyum. Tabii ki basında eleştiriler olabilir buna saygım var ama herkes Alex'in bir atak oyuncusu olduğunu biliyor."

CARLOS: "BİZLE OYNAMA ŞANSI BULACAKLAR"

"Yeniden imza atmamızın takıma muhakkak katkısı olabilir. Takımdaki arkadaşlarımız bizlerle bir-iki yıl daha oynama şansı bulacak. Alex saha içinde çok iyi bir lider, ben de takıma elimden gelen tüm yardımı yapıyorum. Tüm arkadaşlarımızdan tebrik mesajları aldık, onlar da bizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutlular. Çok iyi bir arkadaş grubu olmamız ikinci yarıya çok daha iyi yansıyacak."

İMZALAR ÖRNEK OLACAK

Alex arkadaşlarına seslendi ve; "Bizim imzalarımız kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldıracak. Uzun zamandır herkes bizlere soruyordu kalacak mısınız diye, bunlar ister istemiz performansı etkiliyordu. Artık böyle sorular olmayacak, bu takıma olumlu olarak yansıyacaktır. İyi arkadaşlığımızla da başarının geleceğini düşünüyorum. Trabzonspor maçında tabii ki isteğimiz galibiyet, galibiyet için sahada yeterli futbolu ortaya koyacağımızdan eminim. Bizim imza atmamız, diğer arkadaşlarımıza da yol gösterebilir. Ben eminim ki diğer arkadaşlarımızda kulüpte kalacaktır. "

Son olarak sözü ise Roberto Carlos aldı ve basın toplantısı sona erdi; "Alex'e katılıyorum, bana göre İstanbul mükemmel bir şehir, bu doğrultuda kontratımı bir yıl daha uzattım. Çünkü sahadaki ortam kadar saha dışındaki ortam da önemlidir. Herkes bize büyük sevgi ve saygı gösteriyor. Burdaki oyuncular bu nedenle başka bir ülkeye gitme gereği duymuyorlar. Çünkü Türkiye'den kazanacakları çok şeyler var."

Sporx.com
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Güzeldi, alkışlar başkana ve CARLOS ALEX ikilisine.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Alex göbek mi yapmış yahu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Olaya bir de şöyle bakalım. De La Red Türkiye'ye gelseydi belki o hastalığa yakalanmayacaktı...
    Mustafa olur mu öyl sey yahu kalp hastalığı kroniktir eninde sonunda bulur adamı...Allah korudu vala De La Red'i....Belki de futbola dönemeyecek ama en önemlisi kendi sağlığı....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İmza Töreni İzle

Carlos yapmış yine yapacağını.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Mustafa olur mu öyl sey yahu kalp hastalığı kroniktir eninde sonunda bulur adamı...Allah korudu vala De La Red'i....Belki de futbola dönemeyecek ama en önemlisi kendi sağlığı....
    "Farklı ortamlar, farklı sonuçlar doğurur." En çok kullandığım laflardan biridir Burak. De La Red, Real'in temposuna ayak uyduramadı. O yüzden kalp rahatsızlığı ortaya çıktı...

Bu arada Bozüyükspor'lu genç oyuncu Onur. Geçen sene Eskişehir DSİ Bentspor'dan keşfedildi. Yerli Kaka olarak adlandırılıyor. Fenerbahçe alırsa geleceğe bir yatırım daha yapmış olur...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Star Spor son dakika haberi verdi.F.Bahçe Almanya'da oynayan gurbetçi oyuncu Tufan Tosunoğlu ile anlaşmaya varmış.1988 doğumlu kendisi.Almanya 3.liginde Kickers Offenbach'ta forma giyiyor bu sene.22 maçta 7 golü var.Geçen sene Duisburg II'de forma giyiyordu.29 maçta 19 gol attı...

Orta alanda ve forvette oynuyor kendisi.Geçen sene Ümit milli takımla Toulon turnuvasında yer almıştı.Ümit Davala onu orta alanın ortasında oynattı.Hareketli ve teknik bir görüntüsü vardı izlediğim kadarıyla.Fiziğide gayet iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizimkilerde vallahi gelişme var. Eminim bu adam Ali Bilgin'den iyidir, koyun kulübeye.

Abdülkadir, Tufan, Özgür hepsi kulübede bulunmalı. Ali, Tümer, Maldonado'dan bir hayır yok nasılsa...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Bizimkilerde vallahi gelişme var. Eminim bu adam Ali Bilgin'den iyidir, koyun kulübeye.

Abdülkadir, Tufan, Özgür hepsi kulübede bulunmalı. Ali, Tümer, Maldonado'dan bir hayır yok nasılsa...
    Harfiyen katılıyorum.Can,Ali Bilgin,Maldonado vb. duracağına bu gençler dursun en azından takıma alışırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe sonunda gençleri kadrosuna katarak doğru işler yapyor,gelecekleri sağlam...(tabi bu oyuncuları doğru değerlendirirlerse)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Alex ikinci yarı ilk yarının üstünde bir performans sergileyebilir.Bir önceki sözleşme imzaladığı zaman performansı düşük olduğu için eleştiriliyordu ama sözleşme imzaladıktan sonra bütün eleştirilere sahada cevap vermişti..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bugün Almanyada oynayan 1 oyuncuyla daha ilgilendiğimiz ve görüşmelerin sürdüğünü okudum NTVspor'da. Yönetim 03/04 döneminde yaptığı gibi genç oyuncuları alıp doymuş oyuncuları yollayacak sanırım takımdan. 6+5 içinde iyi bir adım olacak.

Gaziantep başkanınada diyecek birşeyim yok. GERÇEK Başkan Celal Doğan'ın yarattığı iyi imajı bozmaya devam ediyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bizde paranın lafı olmaz

...

Transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Volkan, "7 senedir Fenerbahçe Kulübü'ne hizmet ediyorum. Sözleşme yenilerken bizde paranın lafı hiç olmadı. Medyada yer alan haberler gerçek dışıdır. Ben gerçek bir Fenerbahçeliyim. Menajerim gerekli görüşmeleri yapıyor. Ben sadece iki tarafın da mutlu olmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Aktifhaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan geçen sefer boş mukaveleye imza atmıştı, bu sefer de sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Eğer yerine çok çok kaliteli bir yabancı düşünülmüyorsa Türk olarak Volkan'dan iyisini bulamazlar. Konsantre olduğunda nasıl oynadığını dün gördük. Sorun çıkmadan sözleşmesi uzatılacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İşte abi bende bunu sevmiyorum.. İstikrar yok adamda bi bakıyosun cech'den iyi. Sonra yine bi bakıyosun sanki amatör kaleci..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet dün hep eleştirilen tarafı olan araya atılmış toplarda yaptığı zamanlama hatasını yapmadı, yerinde çıkışlarla topu uzaklaştırdı. Bire birde etkiliydi.(Tabi Trabzonlu oyuncuların gol vuruşlarında zayıf olmasını da hesaba katmak gerek) İyi konsantre olmuştu ve hatasız oynadı, bunu yeni kontrat için mi yaptı bilinmez ama şöyle bir şey olsa erhalde kimse şaşırmazdı;

Trabzosnspor bu kadar etkili oynamaz, tek tük kaleye gelir, araya atılan bir topta Volkan çıkayım mı kalayım mı diye düşünürken topu ağlarımızda görürüz.

Dediğin gibi bir ortası yok olmayacak golleri yediği gibi olmayacak topları da çıkarabiliyor. Neden böyleyim diye de kendisi düşünmeli artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynen öyle Volkan rakibi olmadığında kendini çok bırakıyo. Serdar bir dönem forma şansı bulmuştu sonra onun sakatlığında Volkan'ın nasıl oynadığını gördük. Volkan Babacan'da iyi oynayınca hırs yapmış anlaşılan.

Bu Almanyadan gelecek oyncular hakkında bilgisi olan varmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kupa maçlarında tüm aslar oynarken Volkan yedek kalmıştı.Bu da performansında etkili olmuş olabilir.Birde Volkan maç içerisinde sürekli pozisyonlar gördüğü zaman kalesinde daha konsantre oluyor sanki.Rüştü gibi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Birde Volkan maç içerisinde sürekli pozisyonlar gördüğü zaman kalesinde daha konsantre oluyor sanki.Rüştü gibi..
    O neredeyse her kalecide vardır.Kurtardıkça dahada motive olursun kendimden biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu takıma bir sol açık şart en azından U.Boral'a bir alternatif.Avaz avaz bağırıyor takım resmen :\

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

fotomaçta bir haber okudum nobrenin sözleşmesi fenerin kasasında diye. habere inanmadığım için eklemedim. ama gerçekten nobre gibi birinin alınmasını isterim. guiza yerine...

Quote Originally Posted by nekop View Post
    O neredeyse her kalecide vardır.Kurtardıkça dahada motive olursun kendimden biliyorum
    sanki kendisi çok top kurtarmışta
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih Şentürk, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Juventus'tan teklif aldığını doğruladı. NTV Spor'a konuşan Semih, Fenerbahçe'de kalmak istediğini ancak Juventus'un yüksek bonservis ücreti ödemesi ve kulübünün de bunu kabul etmesi durumunda transferin gerçekleşebileceğini söyledi.

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih Şentürk için Juventus'un transfer ısrarı devam ediyor.

Avrupa Şampiyonası sonrası Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeden önce yıldız futbolcuyla anlaşma yolları arayan, ancak Semih'in Fenerbahçe'yi tercih etmesinden sonra geri adam atan Juventus Kulübü yöneticileri, bu konudaki girişimlerine yeniden başladı.

Görüşmelerde Juventus'un Fenerbahçe'ye teklif ettiği bonservis bedeli çok düşük oldu. Başkan Aziz Yıldırım'ın kulüpte kalmak isteyen Semih'i ancak çok yüksek bir bonservis bedeli ile satmayı düşündüğü, astronomik bir teklif dışında transferin söz konusu olmadığı öğrenildi.

NTV Spor'a telefonla açıklama yapan Semih Şentürk ise sarı-lacivertli kulüple 2.5 yıllık sözleşmesi bulunduğunu hatırlatarak, "Ben takımımdan ayrılmak istemiyorum. Tam 9 yıldır bu formaya hizmet ediyorum ve bundan dolayı da çok mutluyum. Yine de büyük konuşmak istemem. Eğer Juventus astronomik rakamlara çıkar ve bonservisim için kulübümle anlaşırsa, kulübüm maddi olarak büyük bir çıkar sağlarsa transfer gerçekleşir" diye konuştu.

NTVSpor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Juventus istiyor Fenerbhaçede yedek kalıyor..İlginç bir durum..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sakatlıktan yeni çıkan bir oyuncuyu direk ilk 11'e koymak daha ilginç bir durum olurdu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Juventus'un sezon başında istemesi normaldir.Çünkü o zaman daha Amauri'yi almamışlardı sanırım.Fakat şimdi Amauri,Trezeguet,Del Piero ve Lakuinta gibi isimleri varken Semih'i istemeleri garibime gitti.Bunu Semih'in Juve'de oynayacak kalitede olmadığını düşündüğümden dolayı yazmadım.Semih bence çok yetenekli bir oyuncu.Bunu bize yeterince ispatladı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ne kadar bonservis bedeli teklif ettiler acaba ve tabi ki Aziz Yıldırım'ın istediği astronomik rakam ne kadar?

Güiza gibi birine 14 milyon € veren bir başkan Semih gibi birisine istediği astronomik rakam ne kadar olmalı artık siz düşünün

Mesaj Yetkileri