Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Sivassspor kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

12 48.00%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    bu konuda cevap vermek istemiyordum ama siz benim dediğimi yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.

Ben diyorum ki Ümit olsada olmasada aynı pozisyonda o goller olacaktı.Tamam 10 kişi kalınca takım oyunu bozulur olumsuz etkilenirsin ama sen de bende biliyoruz ki 2 forvetten birisi atılır takım 10 kişi kalırsa hiç bir takımın defansif yapısı çökmez.Evet defansif yapısı zarar görür ama çökmez.

Ben bunu dedim siz lafı tuttunuz futbolu 10 kişiyle oynayalıma getirdiniz...

Helal Olsun...
    Tamamda futbolcuların psikolojilerini tahmin edebiliyor musun peki ? İlk yarı bitti derken 10 kişi kalıyosun. 45 dk 10 kişi oynamak zorundasın hava kötü kazanmak istiyosun üstünde baskıyı hissediyosun rakip ise Sivasspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Abdullah abi , o golleri yiyebilirdik ama , 11 kişi oynasaydık dahada çok pozisyona girerdik bir kaç tanede atardık
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Tamamda futbolcuların psikolojilerini tahmin edebiliyor musun peki ? İlk yarı bitti derken 10 kişi kalıyosun. 45 dk 10 kişi oynamak zorundasın hava kötü kazanmak istiyosun üstünde baskıyı hissediyosun rakip ise Sivasspor.

Yahu işte diyorum ben bunlara karşı çıkmıyorum.Zaten Alican'ın daha önce söylediği psikolojik etmeni kabul ettim.Benim bu mesajı yazma nedenim herkesin hakeme yüklenip bir kişinin de defanstaki hatalardan bahsetmemesiydi.Çıktım ne yani Ümit olsaydı defanstan topmu çıkaracaktı dedim ama tartışma akıl almaz derecede boyutlar aldı

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Yahu işte diyorum ben bunlara karşı çıkmıyorum.Zaten Alican'ın daha önce söylediği psikolojik etmeni kabul ettim.Benim bu mesajı yazma nedenim herkesin hakeme yüklenip bir kişinin de defanstaki hatalardan bahsetmemesiydi.Çıktım ne yani Ümit olsaydı defanstan topmu çıkaracaktı dedim ama tartışma akıl almaz derecede boyutlar aldı
    Valla,baştan anlamamışım hakemlerle olmasa yenilmezdik cümlelerini,kusura bakma o bakımdan Diğer sayfalara pek bakmamıştım.. Ben direk mesajını görünce forvet hattı falan,tartışma başka boyutlar aldı cidden.

Mesaj Yetkileri