inş. devirecez onlarıda
inş. devirecez onlarıda
5 Istiyoz 5
yapma yaa.. ş.ligi için seni tebrik ederim. kariyerine bi bakacağım.kusura bakma gözümüzden kaçmış kariyerin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar inş. deviririz sizin desteklerinizle..yeni ss leri ekliyorum şimdi:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TÜRKİYE KUPASI
ÇEYREK FİNAL
ANTEP TURA YAKIN
TÜRKİYE KUPASI
ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ
AYNI TARİFE:ŞAHİNLER YARI FİNALDE
![]()
Last edited by sayinriza : 26.Ocak.2009 at 16:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ankaragücü Bende Küme Düşmeye OynuyorSende Yarı Finale Çıkçakmış Nerdeyse
![]()
2 KUPA GARANTİ ACABA 3. DE OLUR MU![]()
Antep'e bak yahu![]()
BOMBA GİBİ GİDİYORSUN KARDEŞİM AKŞAMA REAL MAÇIYLA DEVAM EDERİZ MUTLAKA BEKLE BENİ...O HEYECANI BERABER YAŞAYALIM![]()
12 şut 0 isabet![]()
NEFESLER TUTULDU TARİHİ MAÇ
Avrupada oynadığı futbolla herkesi büyüleyen
GAZİANTEPSPOR MU??
YOKSA
Avrupa futbolunun devi
REAL MADRİD Mİ??
Artık gözler Santiago Barnebau'da
arkadaşlar şimdi bir işim var onu halletmem lazım .kusura bakmayınakşam yemeğinden sonra görüşürüz inş.bu arada sizin maç tahminlerinizi alayım
(wawe1001 sende tahmin et tutturuyorsun:
)
Gaziantepspor 3-2 alır![]()
maçı kazanırsın bence tahmin 2-1![]()
beraberikle dönersin bencee...olursa da 2-2 olur gibi geliyo banarövanş öncesi avantajlı skoru kesin alırsın ona inanıyorummm...
3-2 biter bu maç![]()
Football is simple,but Football Manager is not
1-1 bitecek kamil ocağın çimlerine gömücez hayırlısıyla kardeşim![]()
3-1 veya 4-1 yenilebilirsin abi
Ama ins 1-0 yenersin bunada razıyız![]()
MADRİD'TE BARNEBAU'DA ANTEP FIRTINA GİBİ ESİYOR ARKADAŞLAR BEN RIZA FM'DEN MAÇI DİNLİYORUM![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ
ELİMİZDEN KAÇIRDIK
Gaziantepspor maça sakatlıkla başlamıştı fakat bu sakatlık moralleri bozmamıştı ta ki Real madridin golüne kadar bu sıra Rıza Hoca teknik direktörlük kariyerinin en büyük hatasını yapdığını gördü.Ne yazık ki yanlış kaleciyle maça çıkmıştı.Rıza hoca tüm riskleri göze alarak 2. oyuncu değişiliğinide kullanarak doğru kaleciyi kaleye koydu ve bir anda maç 2-1 oldu.Ama maçın sonlarında ki gole engel olamayınca maç 2-2 bitti.
![]()
OLSUN KARDEŞİM BEN EMİNİM ANTEPTE PARÇALAYACAĞIZ MADRİDİ![]()
msnden maçı anlatırken bana destek olan kardeşime çok teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar 2 lig bir kupa maçı var sonra rövanş 3 maçı oynayıp ss leri koyup sonra rövanşı yapacağım desteklerinizi eksik etmeyin.şimdiden saolun
dostum maçın resmen skorunu bildin evliya mısın nesin yaabuarda güvenin için saol
Last edited by sayinriza : 26.Ocak.2009 at 23:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by sayinriza : 26.Ocak.2009 at 22:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by sayinriza : 26.Ocak.2009 at 22:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1-1 biter sen bir üst tura çıkarsın abicim![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ
AVRUPA FATİHİ
Gaziantepspor Avrupayı şaşkına çevirmeye devam ediyor.Real madrid karşısında güzel oyun sergileyen ve maçı 2-1 kazanarak kalitesini ortaya koyan Kırmızı Şahinlerde sevinç seli oluştu.Maçın bitiş düdüğüyle Kamil ocakta yer yerinden oynadı.Rıza Hoca maçtan sonra göz yaşlarını tutamayarak duygu dolu anlar yaşadı.Bu arada maçtan sonra oyuncularla Rıza hocanın kenetlenip galibiyeti birbirlerine sarılarak kutlamaları Kamil ocakta dakikalarca ayakta alkışlandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
güvenin için çok saol gerçekten şu an çok sevinçliyim kelimelerle anlatamam![]()
Last edited by sayinriza : 26.Ocak.2009 at 23:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
GÖZLERİME İNANAMIYORUMVALLAHİ DUYGULANDIM KARDEŞİM
SÜPERSİN YAA İMPARATOR RIZA HOCA
![]()
Last edited by sayinriza : 27.Ocak.2009 at 00:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
helal olsun dostum . ..
Real'i de devirmişsin . . Yürü be kim tutar seni
Haygary ben seni takip ediyorum aşk olsun dostum sana![]()