Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Sivassspor kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

12 48.00%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 181 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

Sivasın kazanacağı belliydi zaten.Teknik kapasitesi alt seviyede olan bir takım Galatasaray karşısında ancak kötü zeminde kazanabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by P0RT View Post
    Sivasın kazanacağı belliydi zaten.Teknik kapasitesi alt seviyede olan bir takım Galatasaray karşısında ancak kötü zeminde kazanabilir.
    Ya Kardeşim Niye Zemini Bahane Ediyorsunuz Chelseanin Barcelona İle Yaptığı Maçta Zemin Bozuktu Ama Barca O Maçı Kazanmıştı Zemini Ve Hakeme Bahane Bulmaya Bırakın Geceleri -30 Derece Olan Ve 4 Ay Yazı Yaşayan Bir Şehir İçin Zemin İyiydi

Kusura bakma ya afedersin :/ Chelsede malak ya çamuru çok seviyor Sivas ve Gs arasındaki kadro farkı Chelsea ve Barca arasında yok
    Barca nında vardır muhakkak kötü zeminde kazanamadığı maçlar Barcanın maçlarını takip etmediğimden bilmiyorum şuan ama Galatasaray'ın kötü zeminlere karşı hep problemi var yakın geçmişten bir örnek deplasmandaki Tromso maçı ve daha bir çok örnek bulabilirsin.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Katılıyorum...

Tamam sahada 10 kişi kalmış olabilirsin ama bu atılan oyuncu zaten defans oyuncusu değil.2 forvetten biri.
    O zaman kardeşim,futbol 10 kişiyle oynansın forvetin bir önemi yoksa.Ona göre atağa çıkamıyorsun mecburen defansif mücadele veriyorsun.. Veyada defansdan adam alıyor,forvet giriyor oyuna defans kurgusu çöküyor bu sefer.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kusura Bakma Tromso Maçındaki Zeminle Buradaki Zemini Aynı Tutamazsın Geçen Sene Fenerbahçe Burda Bizi 4-1 Yendiği Maçta Hava Çok Ama Çok Daha Soğuktu Zemin Daha Berbattı Ama Bizi Yendiler Eğer GS İyi Oynasaydı Hiç Bir Şey Bahane Olmazdı

Gs zaten 10 kişi kalana kadar iyi oynadı sonra bozulduk...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam , Buğra haklısın kardeşim , yendiniz , bir daha olsa yine yenerdiniz anladık tamam,tebrikler konunun uzamasına gerek yok...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu görüntüye dikkat!

Sivasspor-Galatasaray maçında Ümit Karan'ın atıldığı pozisyonda yardımcı hakemin Arda Turan ile konuşurken yaptığı hareketler, Lig TV kameralarına anı anına yansıdı !.. Ancak dikkati çeken nokta, yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın Arda'ya formasının ıslandığını göstermesi...

Öyle ki görüntülere bakınca hakemin "Ümit Karan küfretti" şeklinde bir açıklama yaptığı görülmüyor; sadece formasının ıslatılmasından şikayetçi olduğu görülüyor... Elbette ki orada yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın neler söylediğini, orada olanların dışında kimse bilemez. Ama Sezertam'ın hareketlerine bakılırsa o sırada tek söylediği şeyin formasının ıslatıldığı olduğu gibi bir intiba oluşuyor.

Oysa ki maçtan sonra hakem Yunus Yıldırım yaptığı açıklamada "Yardımcım Ümit'in küfretiğini söyledi" demişti...

KRİTİK NOKTA: EĞER KÜFRETMEDİYSE...
    Eğer ki Ümit Karan yardımcı hakeme küfretmediyse ve sadece hakeme doğru su sıçrattığı için kırmızı kart gördüyse şu tartışılacak: Ümit Karan hakeme mi su sıçratıyor, yoksa sinirle yerdeki buza vuruyor ve o sırada hakeme yanlışlıkla mı su sıçrıyor.

Ve tabii ki bir başka soru da eğer 2. ihtimalse, yani Ümit suyu hakeme
    istemeden sıçrattıysa, bu durumda da kırmızı kart görmeli mi?

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51733

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

görüntüler herseyi acıklıyor. Ümitin de agzı net bir sekilde cekilmiş zaten küfür falan yok. Adam yan hakeme"Çok ayıp" diyor. Yan hakem üstüme su geldi, ütüm bozuldu diye attırdı ümiti. Burada yunus yıldırım'a hata bulmaktan cok yardımcı hakemin eyyamcılığı olarak görüyorum bunu. Sonucta orada kırmızı görmesi gerektigini yardımcı söylüyor, yunus yıldırım da kartı veriyor. Zaten o yan hakem mac boyu hep alehimize kararlar verdi. Niyeti apaçık belli. Görüntüler de belli.

Bu saatten sonra tartışmak da yersiz. Mac teyid edildi artık 2-0 maglup olduk.

Ümit'e ceza verilmemeli,yardimci hakem dinlendirilmeli ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    O zaman kardeşim,futbol 10 kişiyle oynansın forvetin bir önemi yoksa.Ona göre atağa çıkamıyorsun mecburen defansif mücadele veriyorsun.. Veyada defansdan adam alıyor,forvet giriyor oyuna defans kurgusu çöküyor bu sefer.
    bu konuda cevap vermek istemiyordum ama siz benim dediğimi yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.

Ben diyorum ki Ümit olsada olmasada aynı pozisyonda o goller olacaktı.Tamam 10 kişi kalınca takım oyunu bozulur olumsuz etkilenirsin ama sen de bende biliyoruz ki 2 forvetten birisi atılır takım 10 kişi kalırsa hiç bir takımın defansif yapısı çökmez.Evet defansif yapısı zarar görür ama çökmez.

Ben bunu dedim siz lafı tuttunuz futbolu 10 kişiyle oynayalıma getirdiniz...

Helal Olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

bu konuda cevap vermek istemiyordum ama siz benim dediğimi yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.

Ben diyorum ki Ümit olsada olmasada aynı pozisyonda o goller olacaktı.Tamam 10 kişi kalınca takım oyunu bozulur olumsuz etkilenirsin ama sen de bende biliyoruz ki 2 forvetten birisi atılır takım 10 kişi kalırsa hiç bir takımın defansif yapısı çökmez.Evet defansif yapısı zarar görür ama çökmez.

Helal Olsun...
    Abdullah abi , o golleri yiyebilirdik ama , 11 kişi oynasaydık dahada çok pozisyona girerdik bir kaç tanede atardık

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Helal Olsun...
    Tamamda futbolcuların psikolojilerini tahmin edebiliyor musun peki ? İlk yarı bitti derken 10 kişi kalıyosun. 45 dk 10 kişi oynamak zorundasın hava kötü kazanmak istiyosun üstünde baskıyı hissediyosun rakip ise Sivasspor.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Helal Olsun...
    Ben,o 10 kişi örneğini takımın forvet hattından bir kişi gittimi bir şey olmaz lafınızdan sonra söyledim.Ayrıca benim cümlelerimde dikkatinizi çekerim forvet oyuncusu gider,defans oyuncusunun yerine forvet sokulur,çift forvete geri dönülür.O zaman defans kurgusu çökmüş olur demek istedim.Anlamamazlıkla bir alakası yok.. Forvet oynatcak diye adam,defansdan adam değiştiriyor forvete yönelik,bu durum gerçekleşince eksik kalan taraf defans kurgusu oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Abdullah abi , o golleri yiyebilirdik ama , 11 kişi oynasaydık dahada çok pozisyona girerdik bir kaç tanede atardık
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Tamamda futbolcuların psikolojilerini tahmin edebiliyor musun peki ? İlk yarı bitti derken 10 kişi kalıyosun. 45 dk 10 kişi oynamak zorundasın hava kötü kazanmak istiyosun üstünde baskıyı hissediyosun rakip ise Sivasspor.

Yahu işte diyorum ben bunlara karşı çıkmıyorum.Zaten Alican'ın daha önce söylediği psikolojik etmeni kabul ettim.Benim bu mesajı yazma nedenim herkesin hakeme yüklenip bir kişinin de defanstaki hatalardan bahsetmemesiydi.Çıktım ne yani Ümit olsaydı defanstan topmu çıkaracaktı dedim ama tartışma akıl almaz derecede boyutlar aldı

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Yahu işte diyorum ben bunlara karşı çıkmıyorum.Zaten Alican'ın daha önce söylediği psikolojik etmeni kabul ettim.Benim bu mesajı yazma nedenim herkesin hakeme yüklenip bir kişinin de defanstaki hatalardan bahsetmemesiydi.Çıktım ne yani Ümit olsaydı defanstan topmu çıkaracaktı dedim ama tartışma akıl almaz derecede boyutlar aldı
    Valla,baştan anlamamışım hakemlerle olmasa yenilmezdik cümlelerini,kusura bakma o bakımdan Diğer sayfalara pek bakmamıştım.. Ben direk mesajını görünce forvet hattı falan,tartışma başka boyutlar aldı cidden.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Helal Olsun...
    Aslında defanstan bir adam atılsa daha iyi olurdu...Galatasaray hücümda çoktüğü için mecburen pozisyonlar gördü kalesinde..Hücüm oynasak ileride top tutabilsek bunları görmezdik..

Sonuç olarak 10 kişi oynamak her zaman dezavantajdır..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2009 at 21:06

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Vallahi ya Volkan Yaman atılmıs olsa daha iyi olabilirdi , 2 goldede hata payı çok büyük

.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Vallahi ya Volkan Yaman atılmıs olsa daha iyi olabilirdi , 2 goldede hata payı çok büyük.
    O zaman da ileriden bir adam alıp sol beke koymak zorunda olurdu yine ileride yalnız kalırdı takım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    O zaman da ileriden bir adam alıp sol beke koymak zorunda olurdu yine ileride yalnız kalırdı takım
    Hakan'ı sola çekip , Mehmet'i stopere çekerdik , sonucta volkan olmasaydı hakan 'ın pozisyon alması volkan'a göre daha iyi oldugu için o komik golleri yemezdik.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bilmiyorum daha önce verildi mi ama:

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51733

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Anlasıldıgı gibi bu bir komplo ve işe yaramıs , Ümit küfür etmemiş , Ümit buzlara vurdu üstüme su geldi diye atıyor , Helal olsun güzel başlamışlar lige...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten bu pozisyonda üzerine su attığı için atıldığı aşikar. Ama hata orta hakemde çıkıp küfür ettiği için attım deyip ortalığın yıkılmasına sebep oluyor. Eskiden hakemlerin konuşmasına izin vermiyorlardı bence yine aynı uygulamaya geçsinler zira dedikleri ile yapılanlar birbirini tutmuyor. Ortalık karışıyor iyice.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Zaten bu pozisyonda üzerine su attığı için atıldığı aşikar. Ama hata orta hakemde çıkıp küfür ettiği için attım deyip ortalığın yıkılmasına sebep oluyor. Eskiden hakemlerin konuşmasına izin vermiyorlardı bence yine aynı uygulamaya geçsinler zira dedikleri ile yapılanlar birbirini tutmuyor. Ortalık karışıyor iyice.
    Peki üstüne su mu atıyor ? , Sinirlenip buz parçasını tekmeliyor , hakem ile arasında hiçbirşey yok bizim hakemimiz üstüne bir damla su geldi diye atıyor , bayragı kaldırınca Ümit'te kart görecegini anlıyor , Çok Ayıp diyor be kırmızı kart görüyor ayıp vallahi ayıp.Bunun peşini bırakmamak lazım.

Sinirden maçın tekrarını izlememiştim bugün gördüm Ümit'i attıran yardımcı hakem yediğimiz ilk golde ofsaytı görmemiş veya görmek istememiş...Ona benzer pozisyonda Baros'a ofsayt çaldı ki onu görmek daha zordu...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Aydın View Post

Bunu izleyin öyle yorum yapın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Aydın View Post

ben de koymayı düşünüyordum bu vidyoyu . yazık ! neyse olan oldu . umarım bir daha olmaz .

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Maç tekrar edilebilir. Mustafa Çulcu'yu dinledim Santra'da. Diyor ki net bir kural hatası. Ama burada Uefa'nın koyduğu kurala göre: Eğer hata maçın sonucuna etki ediyorsa tekrar edilir diyor. Bu da Türkiye'de çok tartışma yaratır. Sonucunda da hiçbişey çıkmaz. En iyi ihtimal ile Ümit Karan'ın cezası kalkar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Maç tekrar edilebilir. Mustafa Çulcu'yu dinledim Santra'da. Diyor ki net bir kural hatası. Ama burada Uefa'nın koyduğu kurala göre: Eğer hata maçın sonucuna etki ediyorsa tekrar edilir diyor. Bu da Türkiye'de çok tartışma yaratır. Sonucunda da hiçbişey çıkmaz. En iyi ihtimal ile Ümit Karan'ın cezası kalkar.
    zaten maçın tekrar edilmesi saçma eğer hakem atışı yerine şöyle oldu falan diye tekrar edilecekse .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mac tekrar edilmez. Kural hatası evet ama o endirek vurustan sivas orta yapıp golü atsaydı tekrar olurdu. Öyle birsey olmadıgı için tekrar söz konusu olmaz.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri