Sivasın kazanacağı belliydi zaten.Teknik kapasitesi alt seviyede olan bir takım Galatasaray karşısında ancak kötü zeminde kazanabilir.
Sivassspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Sivasın kazanacağı belliydi zaten.Teknik kapasitesi alt seviyede olan bir takım Galatasaray karşısında ancak kötü zeminde kazanabilir.
Kusura bakma ya afedersin :/ Chelsede malak ya çamuru çok seviyorSivas ve Gs arasındaki kadro farkı Chelsea ve Barca arasında yok
Barca nında vardır muhakkak kötü zeminde kazanamadığı maçlar Barcanın maçlarını takip etmediğimden bilmiyorum şuan ama Galatasaray'ın kötü zeminlere karşı hep problemi var yakın geçmişten bir örnek deplasmandaki Tromso maçı ve daha bir çok örnek bulabilirsin.
Kusura Bakma Tromso Maçındaki Zeminle Buradaki Zemini Aynı Tutamazsın Geçen Sene Fenerbahçe Burda Bizi 4-1 Yendiği Maçta Hava Çok Ama Çok Daha Soğuktu Zemin Daha Berbattı Ama Bizi Yendiler Eğer GS İyi Oynasaydı Hiç Bir Şey Bahane Olmazdı
Gs zaten 10 kişi kalana kadar iyi oynadı sonra bozulduk...
Tamam , Buğra haklısın kardeşim , yendiniz , bir daha olsa yine yenerdiniz anladık tamam,tebrikler konunun uzamasına gerek yok...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu görüntüye dikkat!
Sivasspor-Galatasaray maçında Ümit Karan'ın atıldığı pozisyonda yardımcı hakemin Arda Turan ile konuşurken yaptığı hareketler, Lig TV kameralarına anı anına yansıdı !.. Ancak dikkati çeken nokta, yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın Arda'ya formasının ıslandığını göstermesi...
Öyle ki görüntülere bakınca hakemin "Ümit Karan küfretti" şeklinde bir açıklama yaptığı görülmüyor; sadece formasının ıslatılmasından şikayetçi olduğu görülüyor... Elbette ki orada yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın neler söylediğini, orada olanların dışında kimse bilemez. Ama Sezertam'ın hareketlerine bakılırsa o sırada tek söylediği şeyin formasının ıslatıldığı olduğu gibi bir intiba oluşuyor.
Oysa ki maçtan sonra hakem Yunus Yıldırım yaptığı açıklamada "Yardımcım Ümit'in küfretiğini söyledi" demişti...
KRİTİK NOKTA: EĞER KÜFRETMEDİYSE...
Eğer ki Ümit Karan yardımcı hakeme küfretmediyse ve sadece hakeme doğru su sıçrattığı için kırmızı kart gördüyse şu tartışılacak: Ümit Karan hakeme mi su sıçratıyor, yoksa sinirle yerdeki buza vuruyor ve o sırada hakeme yanlışlıkla mı su sıçrıyor.
Ve tabii ki bir başka soru da eğer 2. ihtimalse, yani Ümit suyu hakeme
istemeden sıçrattıysa, bu durumda da kırmızı kart görmeli mi?
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51733
görüntüler herseyi acıklıyor. Ümitin de agzı net bir sekilde cekilmiş zaten küfür falan yok. Adam yan hakeme"Çok ayıp" diyor. Yan hakem üstüme su geldi, ütüm bozuldu diye attırdı ümiti. Burada yunus yıldırım'a hata bulmaktan cok yardımcı hakemin eyyamcılığı olarak görüyorum bunu. Sonucta orada kırmızı görmesi gerektigini yardımcı söylüyor, yunus yıldırım da kartı veriyor. Zaten o yan hakem mac boyu hep alehimize kararlar verdi. Niyeti apaçık belli. Görüntüler de belli.
Bu saatten sonra tartışmak da yersiz. Mac teyid edildi artık 2-0 maglup olduk.
Ümit'e ceza verilmemeli,yardimci hakem dinlendirilmeli ...
bu konuda cevap vermek istemiyordum ama siz benim dediğimi yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.
Ben diyorum ki Ümit olsada olmasada aynı pozisyonda o goller olacaktı.Tamam 10 kişi kalınca takım oyunu bozulur olumsuz etkilenirsin ama sen de bende biliyoruz ki 2 forvetten birisi atılır takım 10 kişi kalırsa hiç bir takımın defansif yapısı çökmez.Evet defansif yapısı zarar görür ama çökmez.
Ben bunu dedim siz lafı tuttunuz futbolu 10 kişiyle oynayalıma getirdiniz...
Helal Olsun...![]()
Ben,o 10 kişi örneğini takımın forvet hattından bir kişi gittimi bir şey olmaz lafınızdan sonra söyledim.Ayrıca benim cümlelerimde dikkatinizi çekerim forvet oyuncusu gider,defans oyuncusunun yerine forvet sokulur,çift forvete geri dönülür.O zaman defans kurgusu çökmüş olur demek istedim.Anlamamazlıkla bir alakası yok.. Forvet oynatcak diye adam,defansdan adam değiştiriyor forvete yönelik,bu durum gerçekleşince eksik kalan taraf defans kurgusu oluyor..
Yahu işte diyorum ben bunlara karşı çıkmıyorum.Zaten Alican'ın daha önce söylediği psikolojik etmeni kabul ettim.Benim bu mesajı yazma nedenim herkesin hakeme yüklenip bir kişinin de defanstaki hatalardan bahsetmemesiydi.Çıktım ne yani Ümit olsaydı defanstan topmu çıkaracaktı dedim ama tartışma akıl almaz derecede boyutlar aldı![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2009 at 21:06
Vallahi ya Volkan Yaman atılmıs olsa daha iyi olabilirdi , 2 goldede hata payı çok büyük
.
bilmiyorum daha önce verildi mi ama:
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51733
Anlasıldıgı gibi bu bir komplo ve işe yaramıs , Ümit küfür etmemiş , Ümit buzlara vurdu üstüme su geldi diye atıyor , Helal olsun güzel başlamışlar lige...
Zaten bu pozisyonda üzerine su attığı için atıldığı aşikar. Ama hata orta hakemde çıkıp küfür ettiği için attım deyip ortalığın yıkılmasına sebep oluyor. Eskiden hakemlerin konuşmasına izin vermiyorlardı bence yine aynı uygulamaya geçsinler zira dedikleri ile yapılanlar birbirini tutmuyor. Ortalık karışıyor iyice.![]()
Peki üstüne su mu atıyor ? , Sinirlenip buz parçasını tekmeliyor , hakem ile arasında hiçbirşey yok bizim hakemimiz üstüne bir damla su geldi diye atıyor , bayragı kaldırınca Ümit'te kart görecegini anlıyor , Çok Ayıp diyor be kırmızı kart görüyor ayıp vallahi ayıp.Bunun peşini bırakmamak lazım.
Sinirden maçın tekrarını izlememiştim bugün gördüm Ümit'i attıran yardımcı hakem yediğimiz ilk golde ofsaytı görmemiş veya görmek istememiş...Ona benzer pozisyonda Baros'a ofsayt çaldı ki onu görmek daha zordu...
Maç tekrar edilebilir. Mustafa Çulcu'yu dinledim Santra'da. Diyor ki net bir kural hatası. Ama burada Uefa'nın koyduğu kurala göre: Eğer hata maçın sonucuna etki ediyorsa tekrar edilir diyor. Bu da Türkiye'de çok tartışma yaratır. Sonucunda da hiçbişey çıkmaz. En iyi ihtimal ile Ümit Karan'ın cezası kalkar.
Mac tekrar edilmez. Kural hatası evet ama o endirek vurustan sivas orta yapıp golü atsaydı tekrar olurdu. Öyle birsey olmadıgı için tekrar söz konusu olmaz.