TSL'de Şampiyonluk ŞL'de Yarı Final
ŞL Gruplarından Çıkamazsın
İlk 3'te Yer Alamazsın
tşk ederim kankam
bakim hemen kankam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tşkler arkadaşım çok saol ya..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kanka napalım golu yedikten sonra açılıyoz vallla golu yedikten sonra saldırıyom alıyom maçı![]()
Last edited by yahoo17 : 26.Ocak.2009 at 22:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şampiyon beşiktaş...
avrupanın en büyüğü beşiktaş..
saraçoğlunda türk gecesi...
uefa kupası kartalın oldu..
kupa sahibini penaltılarla buldu..
maçın adamı gökhan zan oldu...
alen üçlü çektiriyo kartala
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ligin son haftasında İBBelediyeye konuk olduk çok rahat kazandık..maçın adamı 2 gola atan bobo oldu..
![]()
Last edited by yahoo17 : 26.Ocak.2009 at 23:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Way Way Way namağlup 1.cilik 2.sezonada güzel transferler yaptın mı?Tamamdır.![]()
Last edited by webcagri : 26.Ocak.2009 at 23:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ben boşuna demiyorum.Bizimkilerde para yok diye.Çok ayıp etmişler, Yine transfersiz bir sezon geçirebilirsin.!!!!
daha naapcan kardeş ya helal....
tebrikler abi
vallla arkadaşım bir yada iki tane genç oyuncu alabilirim..nie bu kadar az verdiler daha anlamadım yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok tşk ederim arkadaşım 3 kupa aldım ama verdikleri transfer bütçesi 685 K ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oyunculara henuz teklif yok ama satılık listesine koyarsam isteyen olur bundan eminim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tşkler sertancımm
Last edited by yahoo17 : 27.Ocak.2009 at 17:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ben çıktım yahya abi gelmiş abi yarın görüşürüz maçlarına baktım zaten hep süpersin yarın görüşmek üzere bay iyi akşamlar
Kanka bence transfere abanma ..
Elinde UEFA kupasını almış bir takım var..
ne oyuncu sat, ne de al . ..
Oturmuş zaten takım.
Ş.L'de üst tura garanti çıkarsın
işte o zaman paraya para demezsin![]()
Al Lewandowski'yi . . .
Bende Ajax ile Feyenoord ilgileniyordu , yeni sözleşme imzaladım favori personeli oldum
1m € 'ya aldım şimdi 4,6 m€ oldu kanka kaçırma bu elemanı al
Mauro Rosales
alabilirsen çok iyi oyuncu profiline aldanma .. .
Kennedy Bakircioglu var kanka o da iyi
Mehmet Topuz , Mehmet Nas . . .
aklıma gelenler bunlar
Mehmet Nas bende görevini gayet iyi yerine getiriyor bilgin olsun kankam beni![]()
Artık bizim taktikle alırsın kanka![]()
kanka vallla öle çok oyuncu alasım gelmiyo bi yada iki tane alırım bizim taktikle kankam![]()
yani bencede kanka
hatta forvete mevlütü al .Lewandowskiyle cok iyi anlasıolar benim oyunda![]()
hımm kanka ozaman forvet çoklu olur be kankacım nobre bobo batuhan lewandowski olur bide mevlut çok olmazmı kankam huzursuz olur oyuncular kankacım![]()
Bence Boboyu sat kanka Lewandowskiyle Nobre estirirler TSL'de ama yine de sen bilirsin kankam. Beşiktaşı hiç yönetmedim yanlıs karar verdirtmeyeyim sana
1 mesaj içinde kaç tane kanka kullanılır..![]()
Last edited by yahoo17 : 27.Ocak.2009 at 19:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kankam boboya istedim parayı kimse vermiyor vallla ya ama mevludu alacam senin taktikle boboda kalacak kankam![]()