25 trilyon verdim adama.neyse yarın devam edicem kariyere.koymucam dünya kupası Ss lerinide iyi geceler herkese
25 trilyon verdim adama.neyse yarın devam edicem kariyere.koymucam dünya kupası Ss lerinide iyi geceler herkese
koyma zaten dünya kupası ss lerini öyle maç mı olur kalecisiz![]()
iyi geceler kardeşim
dünya kupası ss'lerini de boşver zaten![]()
![]()
komedi köşesi falan açılırsa oraya koyarsın![]()
![]()
Hadi bizim takımı kurtar senhadi 3. sezon da başarılar. Servet bedavaya gelebilir
hadi bakalım emrecim yeni ss leri bekliyoruz kardşeim
emre bize ss yolla![]()
Emre naptın ya hiç bir şey anladım bir takımdamısın yoksa serbestmisin hiç bi şey anlayamadım.Naptın şuan ki işin ney![]()
![]()
![]()
Sadece maç sonuçlarını yazayım.Gene iyi skorlar aldım
![]()
![]()
Ivary Coast 2 - 3 Rusya
Ivary Coast 0 - 3 Arjantin
Ivary Coast 1 - 2 Avustralya
Gelelim kendi takımımızın transferlerine
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu sene kurtaracam inşallahServet bedavaya gelebiliyoda almıyacam.Yeterince defan var takımda.Servet yedekte kalır.Leo ve Toroman çok güzel götürüyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şu anda Beşiktaş Menajeriyim.Aynı Zamanda Fİldişi Sahilleri'ni yönetiyodum ama 17 Milyon kişilik ülkede kaleci olmayınca bıraktım takımı.Kaleci olsaydı şimdi dünyanın sayılı menajerlerinden biriydim
![]()
Last edited by emre80 : 27.Ocak.2009 at 00:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
boş ver yaa.kalecisiz memleket mi olur..zaten kaybeden fil dişi oldusenin gibi bir yeteneği bir daha bulamazlar
Gelenler
Murat Sözgelmez
Bizle kontrat imzalamayan oyuncularımız takımdan ayrılıyo.Onun içinde yerini doldurmak lazım.Böyle bedava oyuncu buldukça kapıyorum.3 yıl sonra bu oyuncuda bedelsiz olarak gidecektir.Eminim
-----------
Aykut Erçetin
Rüştü'nün yerine alındı.Ücretsiz.Büyük ihtimal 3. kaleci olup yedeklere bile giremeyecek
-------------------
Marek Jankulovski
En büyük soru işaretimdir.Magnin'i alacağım zaman çok istemiştim.Şimdi boştaydı.Magnin'den memnundum.Magnin'i satmak ve satmamak arasında kaldım.Ve Jankulovski Beşiktaş'ta.Yaş 33
Aynen öyle katılıyorum Rıza'ya . .
Forza Beşiktaş( sadece bu kariyerde ama
)
Aslında Jankulovski'nin yerine as takımda uzun süre oynayabilecek regen bulabilirdin.Şimdi bu adam senin kontenjan hakkınıda doldurucak . . Sen daha iyisini bilirsin ama fikrimi söyleyeyim dedim
ben genelde yaşlı oyuncuları orta saha mevkiisine alıyorum hem daha faydalı oluyorlar skora
yeni sezonda da şampiyonluk bekliyorum senden
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hehehe![]()
![]()
Last edited by webcagri : 27.Ocak.2009 at 00:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gidenler
Mehmet Sedef Eskişehirspor'daa...
İstemedim gitti.Bedava.
--------------------------------
Tuna Üzümcü Rize'de...
Gitmesine üzüldüm.Ne zaman şans versem iyi oynuordu
----------------------------
Rüştü Reçber Juventus'taa
Adam 37 yaşında.Dur gitme dedim.Jübile filan yaparız dedim.Kim alır seni dedim.Juventus aldı.Juventus'un başında Aragones var.Bedava
--------------------
Ali Tandoğan Ankaraspor'da..
Buna gitme demedim.Ve gitti
----------------
Ludovic Magnin Grasshopers'ta
Giderken böyle ağladı.Baya baya adamı harcadım.31 yaşında idi.4,5 M YTL aldım.Jankulovski geldiği için gitti..
baya zor olmuş anlaşılan gitmesi demek ki seni çok sevmiş yaaa![]()
Jankulovski'nin tecrübesinden yararlanırım dedim.Takım yıldız görsün dedim.Saçmalık ettim ama o an bu fotbulcunun benim takımda olmasını istedim.Bende şampiyon olmak istiyorum bu sene.FM09 u yeni yüklediğim için alışmaya çalışıyorum daha.Yoksa bu Beşiktaş ne kupalar gördü benle..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sorma yaa.Kapının önüne koyduk adamı.İlk sezon 22 Maç 1 asist 1 m.a. 7,04 le oynadı.2.sezon 43 maç 1 asist 1 m.a. 7.07 ile oynadı
Last edited by emre80 : 27.Ocak.2009 at 00:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Magnin'e üzüldüm ya harap, bitap olmuş adam . . .![]()
emrecim kusura bakma ama jankulovski yi hiç begenmedim wallla daha genç bi isim alip daha verim alabilridin seneye yuksek fiyata satabilirdin ama tabi sen bilirsin şampiyon olda sen başka bişe istemiyoz![]()
Fildişine giderken niye bakmadın kadroya boşun boşuna oraya kadar gittin.Kalecisiz bi yer.
![]()
real madrid marcelo'yu 2 milyon euro'ya kadar bırakabiliyor. bi takip et istersen. timoty atouba bedavaya imza atabilir. sol bek için alternatif sana![]()
Abi başarılar ............
Yaa bi zararım olmucak ne de olsa bu oyuncudan.Bedavaya geldi bedavaya gider.İyi de oynuyo şimdilik.İnşallah pişman ettirmez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yaa siz bi milli takıma giderken düşünüyonuzmu hiç kalecisi var mı yok mu diyeHiç aklımın ucuna bile gelmedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Marcelo Fener'de 2-3 yıldan beri.Öteki oyuncuyuda incelicem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sağol kardeşim.Böyle dileklere çok ihtiyacım var![]()
Last edited by emre80 : 27.Ocak.2009 at 20:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Euro Cup Eleme Maçında ki Rakibimiz : Fredrikstad
Hazırlık dönemim ve ilk resmi maçlar birazdan..
rahat geçersin inş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hazırlık dönemi çok güzeldi.Nerdeyse Real'i bile İspanya'da yenecektik.Keirrison şov vardı her maçta.Ve hiç bir maçta ilk 11 de değildi.G.birliği ile ligi ilk defa galibiyetle açtık.Gol atmakta zorlandık.Ama sonradan açıldık.Fredrikstad'ı da geçtik.Sıradakileri bekliyoruz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kendi evimde 20 tane şut çektim.Tek bir gol bile çıkmadı ama deplasmanda iyi açıldık
Last edited by emre80 : 27.Ocak.2009 at 20:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
inş rahat geçersin bencede .. .
Evet Gruplar açıklandı.Resmen cennete düştüm![]()
Garanti çıkarım bu gruptan takımları yazıcam şimdi
başarılar kardeşim grupları bekliyoruz
H Grubu
DNİPRO
SATURN
PARTİZAN
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet takımlar bunlar.Çok şansslıyım![]()
Last edited by emre80 : 27.Ocak.2009 at 21:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)