Sayfa 8 / 149 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Güzel Transfer TS İçin Takımın Dengesini Bozmazsa TS İçin Çok Çok İyi Olur

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Datadan Alanzinho'yu renklerimize kattım ve boş zamanlarımda artık çok zevk verecek bana bu takım.

Trabzon bir de Hüseyin'in yerine savasci,saglam bir dm alsa takim gercekten harika olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Tam artiz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Trabzon bir de Hüseyin'in yerine savasci,saglam bir dm alsa takim gercekten harika olur.
    bunun teklıfınıde yapmıslar Lucas Bigliaya resmı teklıf yapmıslar ama kabul oldumu bılmıyorum.Teklıfı az bulmus anderlecht

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Boşuna demiyorlarmış Yattara'nın sol ayaklısı diye

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

adamın formaya bak ya Reklam panosu gıbı

wikipedia da alanzinho trabzonsporun futbolcusu olarak gözüküyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok iyi adam aldı Trabzonspor..Hayırlı olsun..

Sonunda kavuştuk Alanzinho'ya Sadri Şener farkı .

Çok faydalı olacağını düşünüyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle hayırlı olsun Alanzinho transferi.Trabzonsporlular sonunda arzuladıkları sol açığa kavuştular..Bende bahsi geçen videoları seyrettim.Söylenilenler gibi Yattara tarzı bir oyuncu olduğuna katılıyorum gözlemleyebildiğim kadarıyla.Zaten Brezilya'lı oyuncuların genelinin yetenekli olduğunu göz önünde bulundurursak ve Trabzonspor yönetiminin bu sezon transferde neredeyse hatasız hareket ettiklerini düşünürsek Alanzinho'nun iyi bir transfer olduğunu söyleyebiliriz..

Valla Trabzonspor'un 1.5 senede geçirdiği bu güzel evrim bir Beşiktaşlı olarak beni kıskandırıyor. Umarım aynı şeyi bizde yakın zamanda yaşayabiliriz..
    So what?
    Saike

Sheriff Misafir

Kısa boyunun avantajını çok iyi kullanan bir oyuncu. Çok seri ve teknik. Muhtemelen kısa sürede form tutacaktır. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Valla Trabzonspor'un 1.5 senede geçirdiği bu güzel evrim bir Beşiktaşlı olarak beni kıskandırıyor. Umarım aynı şeyi bizde yakın zamanda yaşayabiliriz..
    Sizde o yönetim olduğu sürece böle bişi olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    FazLa söze ne hacet.BiLen biLiyor içimizi....

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İŞTE TRABZONSPOR FORMASIYLA İLK POZU!..

Trabzonspor'un, Norveç ligi takımlarından Stabaek'ten transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Alanzinho, Trabzonspor formasıyla ilk pozunu verdi.

Trabzonspor yöneticilerinden Genel Sayman Mahmut Aksu ile birlikte kendisini Karadeniz ekibine bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra bordo-mavili formayla poz veren genç yeteneğin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İyi kolbastı oynayamıyorsa almayalım boşuna Ben anlamam teknik falan önce kolbastı oynayacak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

SOng ta bilmiyodu ama ogrendi. Yattara ogretir hepsine

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 katına Trabzonspor'a geliyor!..

Trabzonspor'un, Norveç 1. Ligi ekiplerinden Stabaek'den 3.9 milyon Euro'ya transfer ettiği Brezilyalı Alanzinho için, aynı kulübün Ankaraspor'dan 1 milyon 250 bin Euro talep ettiği ortaya çıktı.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Trabzonspor'un renklerine bağladığı Brezilyalı sol kanat oyuncusu Alan Carlos Gomes Da Costa 'Alanzinho', transferiyle birlikte ilginç bazı gerçekleri de beraberinde getirdi.

25 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun Trabzonspor'a 3.9 milyon Euro'ya transfer olduğu bildirilirken, bu futbolcunun çok daha az bir miktarda bonservis fiyatına Ankaraspor'a transferinin gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Ankarasporlu yetkililer, Alanzinho için daha önce resmi bir teklifte bulunduklarını ve Stabaek takımının kendilerinden 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli talep ettiğini açıkladı.

Trabzonspor'un 3.9 milyon Euro'ya transfer ettiği Alanzinho için, Ankaraspor 1 yılık bir takip süresi sonunda Stabaek kulübüne resmi teklifi yapmış, Norveç ekibi ise Mavi-beyazlı kulüpten bu transfer için 1 milyon 250 bin Euro talep etmişti.

Ankaraspor, Alanzinho için en fazla 1 milyon Euro verebileceğini Stabaek kulübüne iletmişti. Stabaek kulübü ise, bu teklife yanaşmamış ve şampiyonluğa oynadıkları gerekçesiyle Alanzinho'yu vermekten vazgeçtiklerini Ankaraspor'a bildirmişti.

Norveç ekibi, aradan geçen 6 aylık dönemde şampiyonluğa ulaşırken, Alanzinho'nun Ankaraspor'a teklif edilen paranın yaklaşık 3 katı bir fiyata Trabzonspor'a satılması ise çok konuşulacağa benziyor.

Alazinho kimdir?

1983 doğumlu Brezilyalı futbolcu orta sahada sağ ve sol kanatta görev yapıyor. Tekniği yüksek isim geçtiğimiz sezon kulübüyle olan sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatmıştı. Kariyerine Flamengo'da başlayan Alazinho 2005 yılından beri Stabaek'te forma giyiyor ve bu süre içinde 83 maçta 19 golü bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Stabaek'in şampiyonluğunda büyük rol oynayan Brezilyalı futbolcu 2007 ve 2008 yıllarında Norveç'te ülkesinin en iyi orta saha oyuncusu ödüllerinin de sahibi olmuştu.

Tam adı: Alan Carlos Gomes da Costa
    Doğum tarihi: (1983-02-22) (25)
    Doğum yeri: Rio de Janeiro, Brezilya
    Boy: 1.64
    Mevkii: Orta saha

Kariyeri:
    1993-2001 Flamengo
    2001-2003 Flamengo
    2004 América (RJ)
    2005 Gama
    2005 Stabaek

27.01.2009
    Kaynak : Sporx.com ve İHA

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu habere gulmekten baska bisey yapamiom herkes icin cikan seyler.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Trabzonspora hayırlı olsun hiç izlemedim falan ama ismini duymuştum sezon başındada ankarasporla anılmıştı ismi.İyi bir oyuncu gibi görünüyor fmdeki profilini koysa trabzonlıu kardeşlerde baksak

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Trabzonspor'a hayırlı olsun iyi transfer

Yattara Colman Alanzio üçlüsü fırtına estirecek gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Benim demek istediğimde zaten Trabzonspor'da Nuri Albayrak yönetiminin yerine Sadri Şener yönetiminin gelmesi ve Trabzonspor'u yeniden ayaklandırdığı gibi bizdede böyle bir şeyin olmasıydı.Yanlış anlamışsın..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şemsi istedin bende koydum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fm08'e göre bir çok özelliğinde düşme olmuş.Bazıları çıkmış,bazıları ise aynı kalmış.Stabek araştırmacısına göre Alanzinho teknik ama güç olarak zayıf bir isim.Bakalım sert oynanan ligimizde bu fiziğinin dezavantajını fazlasıyla yaşayacak mı Alanzinho..Birde uyum sorunu var tabii..Bu 2 konuda fazla sıkıntı yaşamazsa Trabzonspor'a çok katkı yapacaktır Alanzinho..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

güçsüz bi oyuncu evet zaten boyuda1.60 küsür zayıfda bıseye benzıyor ama teknık ve hızlı Gokdenız gıbı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    güçsüz bi oyuncu evet zaten boyuda1.60 küsür zayıfda bıseye benzıyor ama teknık ve hızlı Gokdenız gıbı
    Evet,Gökdeniz'i andırıyor.. Tabii tip olarak değil.Stil olarak..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

134 ca 141 mi ne pa var sanrım bu adamda oyunda solacıkda oldu karıyere baslarken bır sol acık bulmakla uramadan sezona başlıcam.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    3 katına Trabzonspor'a geliyor!..

Trabzonspor'un, Norveç 1. Ligi ekiplerinden Stabaek'den 3.9 milyon Euro'ya transfer ettiği Brezilyalı Alanzinho için, aynı kulübün Ankaraspor'dan 1 milyon 250 bin Euro talep ettiği ortaya çıktı.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Trabzonspor'un renklerine bağladığı Brezilyalı sol kanat oyuncusu Alan Carlos Gomes Da Costa 'Alanzinho', transferiyle birlikte ilginç bazı gerçekleri de beraberinde getirdi.

25 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun Trabzonspor'a 3.9 milyon Euro'ya transfer olduğu bildirilirken, bu futbolcunun çok daha az bir miktarda bonservis fiyatına Ankaraspor'a transferinin gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Ankarasporlu yetkililer, Alanzinho için daha önce resmi bir teklifte bulunduklarını ve Stabaek takımının kendilerinden 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli talep ettiğini açıkladı.

Trabzonspor'un 3.9 milyon Euro'ya transfer ettiği Alanzinho için, Ankaraspor 1 yılık bir takip süresi sonunda Stabaek kulübüne resmi teklifi yapmış, Norveç ekibi ise Mavi-beyazlı kulüpten bu transfer için 1 milyon 250 bin Euro talep etmişti.

Ankaraspor, Alanzinho için en fazla 1 milyon Euro verebileceğini Stabaek kulübüne iletmişti. Stabaek kulübü ise, bu teklife yanaşmamış ve şampiyonluğa oynadıkları gerekçesiyle Alanzinho'yu vermekten vazgeçtiklerini Ankaraspor'a bildirmişti.

Norveç ekibi, aradan geçen 6 aylık dönemde şampiyonluğa ulaşırken, Alanzinho'nun Ankaraspor'a teklif edilen paranın yaklaşık 3 katı bir fiyata Trabzonspor'a satılması ise çok konuşulacağa benziyor.

Bi kere bu haberin yalan olduğu şurdan ortaya çıkıyor. Neymiş efendim adamlar 1.250 istemiş , Ankaraspor 1 M euro verebiliriz demiş. sanki arada 2-3 m euro fark var

Neyse bugun bir başka haber daha çıktı Colman ile Yattara gece alemlere akıyorlarmış da yönetim Colman'ın eşine ona sahip çıkmasını söylemiş , Yattara satılık listesine konulmuş falan filan..

Bu ve bu tip haberler çıkmaya devam edecektir hiçbiri de Trabzonspor camiasının bütünlüğünü bozmaya yetmeyecektir.İnceden inceden oyunlar başLıyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.holigan.com.tr/NewsVideo.php?videos_id=1132

Istanbul boyleyse Trabzon nasil olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Az önce geldim Trabzon'daki karşılamadan..Bayagı bi kalabalıktık gece 01.30 olmasına ragmen ..Video ve resimleri eklerim..

Ayrıca asıl şölen yarın 12.30'daki imza töreninde..

Sayfa 8 / 149 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Mesaj Yetkileri