tabi maçtan sonra hakemi eleştirisen olacağı bucezayı yersin böyle
TSL'de şampiyon olursun
İlk 3'e girersin
Avrupa Kupalarına zor katılırsın
Orta Sıralarda bitirirsin
Küme düşer kovulursun
tabi maçtan sonra hakemi eleştirisen olacağı bucezayı yersin böyle
ya yok taktiğe girebiliyordum ama hiçbir değişiklik yapamıyordum anlam veremedim
neyse sağlık olsun pek bi puan farkı yok kapatırız 2.yarı .. .
şimdiden söylüyorum şampiyon bile olabiliriz..
ahanda buraya yazıyom bak![]()
![]()
yazdına göre şampiyon olacaksın kankam
takımı havaya sok şimdiden kankam![]()
sessiz takipçinim güzel gidiyorsun başarılar
kanka sonuca üzüldüğünü pek sanmıyorum ama
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hemşerim çekirdekçi olma katıl sohbete
kariyer bahane ,muhabbet şahane![]()
Last edited by webcagri : 27.Ocak.2009 at 23:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
üzüldüm be kankam![]()
peki hemşerim yorumlarımı esirgemem![]()
takip eden herkese iyi akşamlar . .biraz sosyal hayata dönelim
dışarı çıkıyorum
kalın sağlıcakla .. .
transferlerimiz geliyor.. .
Mehmet Topuz ve Moises ( bu cocuktan cok ümitliyim )
çık kankacım dagıt kafanı biraz
sana herşey en iyi gerek kankam
hadi iyi geceler görüşürüz kankacım
evet arkadaşlar dolaştım geldim
rahatladım biraz
ara sıra beyine oksijen gitmesi lazım![]()
arkadaşlar bir sorunla karşılaştım . . kayıtlı oyun açılmıyor .. en son 1 0cak tarihinde kaydetmiştim biraz geriye gidicez
7 aralıktan başlayacağız . . .
takip eden herkesten özür diliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gaziantepspor maçından itibaren yeniden devam ediyoruz. .
Gaziantepspor , Kartal , Villarreal , Beşiktaş maçlarını yeniden oynayacağım
Last edited by webcagri : 28.Ocak.2009 at 00:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gaziantepspor'u Marquinhos'un golüyle 1-0 yendik . .
işin ilginç yanı şutlarda 10'da 1 isabet sağladık o da gol oldu
Allah'tan 10 şutun 10'u da kaleyi bulmamıs
rıza abi kızardı sonra![]()
Büyük şanssızlık Bide Villarreal gibi bir takım kalmısAma Alırsın sana güveniyoruz.İlhan Cavcav nasıl para veriyor mu?
![]()
İnşallah bejeke maçını alırsın çağrı![]()
Benim Başıma Gelen Seninde Başına Gelmiş işte Kardeşim![]()
Ben 4 ayrı save ediyorum valla.siz de öyle yapın.
yahu bejeke maçını ben yönlendirmemiştim 2-1 kaybetmiştik .geçen sene benim yönlendirdiğim 2 maçıda kazanmıştık
villarreal maçı ise önemli değil kazansakta kaybetsekte gruptan çıkmayı garantilemiştik zaten . .
Allahtan bende 2 ayrı save yapıyorum yoksa yemiştik naneyi
Az önce Kartal maçından çıktım bu sefer 4ledik Kartal'ı . .
ss koymayacağım eğer aynı sonucları alırsam . .
Farklı sonuç alırsam ss ekleyeceğim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla şöyle bi durum var . .Ben Galatasaray'ı da yönettim parasız kaldığım dönemler oldu ama Gençlerbirliğinde hiç parasız kalmadım . .En az 17.000 € kalmıştı
şuanda 4 m€ para var çok iyi bir forvetle anlaşmaya çalışıyorum ..Klübüyle anlaştığım an burdan sizlere duyuracağım![]()
Last edited by webcagri : 28.Ocak.2009 at 00:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Süpriz
19 yaşında olduğunu söyleyeyim sadece
Mevkii ise Ofansif Orta Saha Sol-Forvet![]()
Daniel A-quino diyorum ben de. Lam bu adamı çok seviyorum diye her yerde adını söylemesem ölürüm.
Bende seni tebrik ediyorum 10 puan
Daniel A-quino Gençlerbirliğinde . . .Doğuştan Gençlerbirliği taraftarı olduğunu söyleyen A-quino 1 Ocak'ta Ankaraya gelip Gençlerbirliği takımı kampına katılacağı belirtildi.Teknik Direktör Çağrı Korkmazgöz bu transfer için bizzat İspanya'ya gidip , oyuncuyu ve ailesini ikna ettiği ve her türlü fedakârlığı yaptığını belirtti. . .Bu transferle Cristaldo'nun satılacağı gelen bilgiler arasında . . .
Villarreal'e 2-1 yenilmemize rağmen UEFA Kupası C Grubundan lider olarak çıktık . . .
Last edited by Comrade Alberto : 28.Ocak.2009 at 01:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Lewandowski ile değişmeli oynatıcam .. .Ki Lewandowskinin talipleri artıyor elde tutamayabilirim A_quino'da mutlaka forma şansı bulacaktır .. Bi dünya para saydım
4.900.000 m € ( 24 ay taksit )
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ss yolla kardeşimA-quino nun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA KUPASINDA ATL.MADRID İLE EŞLEŞTİM , KEŞKE CELTIC OLSAYDI![]()
Last edited by webcagri : 28.Ocak.2009 at 01:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hangi mevkii de oynatıyosun peki ?
İki mevkide de çok iyi. Forvette composure'u ve finishingi sayesinde çok bitirici, kanatta tekniği, hızı, dribblingi, first touch'u ve creativity'si sayesinde çok etkili. ayrıca bir de ben ona amr oynamayı öğrettim. o da çok iyi oldu. amr-aml-fc mevkiilerinde mükemmel performans verir.
çağrı şampiyon olursun dedim yüzümü kara çıkartma![]()
Yine 70 dakika 10 kişi oynadık . . Geriye düştük , öne geçtik , geriye düştük eşitliği sağladık belki 5 dakika daha olsaydı yenerdik Beşiktaşı . ..
Oyuncularım yüreklerini koyarak mücade ettiler helal olsun vala
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sonuna kadar zorlayacağız inş![]()
Last edited by webcagri : 28.Ocak.2009 at 01:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)