1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla Galatasaray oyunda kadro deinliğini yeteri akdar kullanamıyor,bunun taktiksel verilerle bir alakası varmı?Rotasyonu çok iyi yapamıyor yani.Yapay zeka kadro esnekliğine ve derinliğine göre hareket etmiyormu?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla Galatasaray oyunda kadro deinliğini yeteri akdar kullanamıyor,bunun taktiksel verilerle bir alakası varmı?Rotasyonu çok iyi yapamıyor yani.Yapay zeka kadro esnekliğine ve derinliğine göre hareket etmiyormu?
    Ben de aksine bir cok oyuncuyu rotasyonda goruyorum. Hatta bu kadar fazla rotasyon olmamasi gerektigini bile dusunuyorum biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bence aksine bir cok oyuncuyu rotasyonda goruyorum. Hatta bu kadar fazla rotasyon olmamasi gerektigini bile dusunuyorum biraz.
    Bende Ömer abime katılıyorum. Sorun şu ki Galatasaray o kadar derin bir kadroya sahip ki Skibbe oyunda hepsini kullanacağım diye sabit bir 11 kuramıyor. Bu yüzdende Galatasaray benim çoğu oyunumda ya 2. ya da 3. oldu.
    I'm back...

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ben de aksine bir cok oyuncuyu rotasyonda goruyorum. Hatta bu kadar fazla rotasyon olmamasi gerektigini bile dusunuyorum biraz.
    Ben 4 TSl kariyeri yaptım 4 tanesindede durum bahsettiğim gibiydi,demek birazda şans işi.

Misal bu oyunlarda

Sanctis [ Aykut ]

Sabri [ Uğur ] Servet [ Emre Güngör ] Meira Hakan Balta

Mehmet Topal [ Barış ]

Arda Lincoln Kewell

Ümit Karan [ Baros ]

Böyle oynadı Skibbe yaklaşık 2.5 sezonu yaklaşık 16-17 oyuncuyla,bana denk gelmemiş rotasyon demekki.

Mesaj Yetkileri