ZORRRRRRRRRRRRR DOSTUM ZORRRRRRRRRR![]()
ZORRRRRRRRRRRRR DOSTUM ZORRRRRRRRRR![]()
ne zoru dostum 2 puanın lafını mı yapıyosun yahu![]()
bencede çağrıya şiddetle katılıyorum.güzel tesbit tebrikler çağrı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alkışlar çağrıyaaa
Last edited by sayinriza : 28.Ocak.2009 at 04:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ARKADAŞLAR 2 PUANIN LAFINI BEN DEĞİL FEDERASYON YAPIYOROLSUN GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLURUZ BİZ
![]()
vaayy hemende yakmış keyif sigarasını olmaz ki böyle![]()
GALATASARAY UEFA'DA ÇEYREK FİNALİN İLK MAÇINDA PORTO'YU 2-0 MAĞLUP ETTİ....2000 RUHU GERİ Mİ DÖNÜYOR![]()
inşallah geri döner
Alpaslanı defansın tandeminde oynatıyodu dmi o eşek![]()
hımm
karısıklık oldu pardon![]()
Regenime göz atarmısınız dostlarım![]()
TİMSAH İNÖNÜ'DE KAYIP
Aslın da iyi oynadık.maçın hakkı beraberlikti ama olmadı TAFER rakiplerin gözünden alır FER
YARALI TİMSAH ALTAY'I ZOR GEÇTİ
Bizim yapamadığımızı hakem yaptı.90. dakikaya kadar dünyaları kaçırdık.Hakem sağolsun penaltı verdi eee Lazarevski de ikramı boş geçmedi
LİDERDEN GEÇİT YOK
Ezildik yenildik.Belki de şampiyonluğu kaybettiğimiz maç.
TAFER TİMSAHI SIRTLIYOR
Şampiyonluk için savaş veriyoruz.Harika bir şampiyonluk yarışı var.Tafer'im ciğerim yavrucum sırtlıyor beni
TİMSAH ÇAY İÇMEYİ ÇOK SEVİYOR
Ezeli rakiplerimizden Çaykur Rizespor'la oynadığımız maçta açıkçası biraz tedirgindim.Ama harika oynadık.Çayımızı yine içtikAcaba şampiyon olabilecek miyiz?
İŞTE LİGDE SON 2 HAFTAYA GİRİLİRKEN GÖRÜNÜM BÖYLE
kalan 2 maçını kazanırsan ve gs,fb son maçlarında 3 puan alamazlarsa şampiyonsun biraz zor bi ihtimal gibi duruyo ama düşünmesi bile heyecan verici![]()
Bir ihtimal Ş.L'ye gidersin dostum
Şampiyonluk İmkansız Bence![]()
hadi kardeşim son hafta vur voleyi.getir bize şampiyonluğu
süpersin kardeşim . .Şampiyonluk aşkına saldır Bursa!!!
Kardeşim gerçekten muhteşem bir başarı...seneye sen ligin tozunu attırırsın.inş....Avrupa bekle bizi Bursaspor geliyor
Keşke ŞL'ye gidebilseydin. Olsun. Bu da çok büyük başarı.
BENCE DE ARKADAŞLAR TAKIM ACAYİP OTURDU...ARTIK YENİ AVLARA ÇIKICAZDESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
![]()
Bence bu sezon 2 den fazla transfer yapma . .
ÖYLE OLACAK ZATEN ÇAĞRI DEFANSA İYİ FUTBOLCU ARICAMBİR DE İYİ FORVET
[quote=immortal86;1369900]EVET KARDEŞİM BEN ÇOK SEVERİM BU SÖZÜ O YÜZDEN YAZDIM...BENİM ESERİM DEĞİL ZATEN..BİR DE O REESİM ELİNDE VARSA PAYLAŞIR MISIN O RESMİ ARIYORUM BULAMIYORUMAYRICA GEÇ OLDU AMA DEVAMI GELİR UMARIM
Usta bi aralar vardı telefonun en dip köşesinde olabilir varsa hemen eklerim
.uu