iyi son günmüş
1 kere basıma geldi çünkü numara verememiştim![]()
iyi son günmüş
1 kere basıma geldi çünkü numara verememiştim![]()
Last edited by webcagri : 28.Ocak.2009 at 04:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yeni maç yok mu rıza geyiğe sardık iyice
kariyerin sessiz takipcisiyim yeni maclar yokmu rıza abi![]()
tabi olursun abi ya sn efsane oldun artık antepte devamm
sessiz takipçim gizli hayran gibiyorumlarınla bize katıl yaa muhabbet güzel zaten iyice geyik oldu kariyer
ama yorumlarını paylaşırsan bizi mutlu edersin
buarada yeni maç şimdilik yok..işte transfer çalışmaları vardı ama oyuncu almayacağım vazgeçtim..bu kadroyla yola devam.memnunum bu kadrodan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
estağ.buarada buradan açıklıyorum milli takımdan teklif geldi artık A milli takımın yeni hocasıyım ayrıntılar çok yakında
![]()
Last edited by sayinriza : 28.Ocak.2009 at 13:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
vaaaay helal be milli takım çok iii olmuş ....
Ara sıra uyu be abi
yeni maçları bekliyoruz![]()
Milli Takım Maçlarını Ayrı Bir Zevkle Takip Ediyorum
SON DAKİKA
RIZA SAYIN MİLLİ TAKIMIN BAŞINDA
Türkiye milli takımının son dünya kupasındaki performansından sonra Fatih Terim görevinden istifa etmişti.Fatih Hocanın istifasından sonra kulislerde Rıza Sayın ın Milli Takımın başına geçeceği konuşuluyordu.Bugün beklenen oldu ve Rıza Sayın Milli Takımın yeni patronu olarak basına tanıtıldı.
![]()
Abi Hayırlı Olsun Bende Bi İstifa Etmiyor Terbiyesiz![]()
tebrikler kardeşim
ben de son haftaya girdim çok heyecanlı 20 dkya gelicem son haftya gireriz![]()
Vur Avrupanın gözüne abi![]()
1. ÇIKARIZ![]()
Bu gruptan 1. çıkmayan istifa etsin.
Grup Kolay Ama Regen'ler Oynıyacağı için Süprizlere Açığım![]()
KARDEŞİM NERELERDESİN:s
abi grup kolay rahat çıkarsın inş. !!!
öncelikle milli takımda başarılar resimleri nasıl ekliyoruz siteye
Yer gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz Türkiye ..
Rıza abi sen felç edersin o grubu güveniyoruz![]()
çok teşekkürler
AÇIKLAMA
Arkadaşlar öncelikle bana milli takım konusunda güvenen herkese teşekkürler.Arkadaşlar uzun zamandır maç ekleyemedim çünkü oyun bozuldu.uzun uğraşlar sonucu save dosyasını kurtardım fakat bazı hataları hala veriyor.Mesela milli takımda oyuncu havuzuna girdiğim an oyundan atıyor.Bazen maç esnasında oyun donuyor ve bi bakmışsın maç bitmiş oluyor.fakat bütün olumsuzluklara rağmen kariyere devam ediyoruz inş.oynadığım maçlar var.ssleri ekliyorum yavaş yavaş..
pc bozuldu o nedenle 5 gündür takip edemiyordum be yokken coşmuşsun yine yeni maçları merakla bekliyoruz
SÜPER KUPAYA ABONE OLDUK
LİG BAŞLADI
1.HAFTA
ŞAHİNLER 4 KÖŞE
not:arkadaşlar takıma 2 tane genç yabancı aldım.Fakat bu sene oynamayacaklar ondan dolayı ss lerini artık adam olurlarsa seneye koyarız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sizin desteklerinizle oldu çok saolun.Fakat bu sezon Avrupada alınan sonuçlara inanamayacaksınız
Last edited by sayinriza : 29.Ocak.2009 at 16:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kupa gelecek avrupada artık di mi![]()
Abi 2. olup çıkarsın kolay grup çıkmış Milanla kapışırsın !!!