Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk yarıda sanırsam 4 tane atmıştınız deplasmanda Murat. İnşallah bu seferde kazanırsınız. Artık sizden çıkışa geçmenizi bekliyorum.
I'm back...

Aynen ilk devre maçta deplasmanda 4-0 yenmiştik maçı da canlı izlemiştim.
Samsunspor'la geçen sene de oynadığımız 2 maçıda kazanmıştık yine yani 3'de 3 yaptık Bank Asya'da Samsun'a karşı.Bu maçı da almalıyız.
Samsunspor'lu oyuncular ve yönetim bu maçın çok zor olduğunu söylemişler ve çekindiklerini söylemişler.Bu arada diğer 3 maçta da şov yapan Alex'ten ben yine şov bekliyorum
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Muhteşem bir maç oldu ve zor da olsa kazanmayı bildik
90+3'te gelmiş gol.Önemli bir 3 puan.Ancak Giresun'un kümede kalmak için daha çok çalışması gerekiyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]

60.dakikadan itibaren tek kale top oynadık zaten.1 golümüzü hakem vermedi bir tane de penaltıyı es geçti ancak takım o kadar çok saldırdı ki gol gelmese yazık olmuş olacaktı yine Aydın çıktı sahneye harika bir kafa golüyle 3 puanı getirdi ve Samsun yıkıldı o anda
Çok önemli bir 3 puan'dı.20 etti toplam puanımız.8.sıradaki Ordu'nun da puanı 26 ,17.Giresun'un 20 puanlar çok yakınÜstüste alınacak puanlara bakar herşey.