1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: 20.Hafta / Giresunspor - Samsunspor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default 20.Hafta / Giresunspor - Samsunspor

Giresunspor - Samsunspor

01.02.2009 Pazar
    13:30
    Giresun Atatürk Stadı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İlk yarıda sanırsam 4 tane atmıştınız deplasmanda Murat. İnşallah bu seferde kazanırsınız. Artık sizden çıkışa geçmenizi bekliyorum.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aynen ilk devre maçta deplasmanda 4-0 yenmiştik maçı da canlı izlemiştim.

Samsunspor'la geçen sene de oynadığımız 2 maçıda kazanmıştık yine yani 3'de 3 yaptık Bank Asya'da Samsun'a karşı.Bu maçı da almalıyız.

Samsunspor'lu oyuncular ve yönetim bu maçın çok zor olduğunu söylemişler ve çekindiklerini söylemişler.Bu arada diğer 3 maçta da şov yapan Alex'ten ben yine şov bekliyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muhteşem bir maç oldu ve zor da olsa kazanmayı bildik

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

90+3'te gelmiş gol.Önemli bir 3 puan.Ancak Giresun'un kümede kalmak için daha çok çalışması gerekiyor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Muhteşem bir maç oldu ve zor da olsa kazanmayı bildik

Murat sen gittin maca,balini da yaninda götürdün.Giresun son dakika da attigi golle kazandi maci

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

60.dakikadan itibaren tek kale top oynadık zaten.1 golümüzü hakem vermedi bir tane de penaltıyı es geçti ancak takım o kadar çok saldırdı ki gol gelmese yazık olmuş olacaktı yine Aydın çıktı sahneye harika bir kafa golüyle 3 puanı getirdi ve Samsun yıkıldı o anda

Çok önemli bir 3 puan'dı.20 etti toplam puanımız.8.sıradaki Ordu'nun da puanı 26 ,17.Giresun'un 20 puanlar çok yakın Üstüste alınacak puanlara bakar herşey.

Mesaj Yetkileri