Evet
Hayır
Getiremez
Getiremez devrede kovulur
çok zor fikstürün varmış.kariyerinin takipçisiyim.başarılar.
Şimdi gelseydi aslında merak ettim![]()
Chelsea'yi 2-1 yenersin
Arsenal ile 2-2 berabere kalırsın
Man Utd'ye ise 2-0 yenilirsin![]()
bakıcaz abi yarın maçlar geliyor ilk tahmin güzel ancak diğerleri kötü hepsini yenicez abi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere maçlar yarın geliyor kendinize iyi bakın biraz derbileri düşünün gece rüyalarınızda beni görün bay![]()
Last edited by sertanbaba : 27.Ocak.2009 at 17:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Özür dilerim ama yenilirsinBaşarılar
![]()
merhabalar arkadaşlar ve abilerim birazdan derbiler geliyor heycanlıyız galibaarsenal derbisini oynayamadım o yarın geliyor
biraz bekleyin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3.hafta:LİVERPOOL1-0CHELSEAMAÇIN YILDIZI RYAN BABEL(8.2)
Anfield roada tam bir derbi havası vardı kazanan biz olduk ve güldük.İmkanım olsa size maçı çeker yollardım ama yok.Kontraataklarla Chelseayı vuruk ve heriki takımda güzel futbol seyrettirdi.Ryan Babel güzel bir gol attı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
eeeeeeee tutmadı peh![]()
Last edited by sertanbaba : 28.Ocak.2009 at 14:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
LİVERPOOL-MANCHESTER DERBİSİ ÖNCESİ STADIMIZDAN GÜZEL KARELER:
![]()
tebrikler sertan güzel sonuc![]()
[CENTER]4.haftALİVERPOOL3-2MANCHESTER UNİTED
Yine Chelsea maçındaki gibi tam bir derbi havası vardı üstün taraf bence yoktu her iki taraf eşitti.Cristiano Ronaldo etkisiz performans bize yaradı şanssız 2 gol yedik ama kazandık.
maçın yıldızı ARBELOA(8.0)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AYIN MANEJERLERİ
1-ARSENE WENGER 9PUAN
2-SERTAN KILIÇ 7PUAN
3-DAVİD MOYES
Last edited by sertanbaba : 28.Ocak.2009 at 15:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ORANIMIZ BİLE YOK AMA UMRUMDA DEĞİL.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.HAFTAMAÇIN YILDIZI:ALBERT RİERA(8.0)
SHAKTAR0-3LİVERPOOL
İlk yarı belki üstünlük eşitti ancak 2.yarı işler değişti.Güzel oyunumuzla 3 golümüzle 3puanımızla grupta ilk hafta 1.sıraya yükseldik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ABİ 2 MAÇTAN YATTIN
Last edited by sertanbaba : 28.Ocak.2009 at 15:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
DERBİNİN ADI ARSENAL(ARSENE WENGER)LİVERPOOL(SERTAN KILIÇ) FAVORİ ARSENAL AMA DERBİLERİN FAVORİSİ OLMAZ.
EMİRASTEKİ DEV KAPIŞMANIN TAHMİNLERİNİ İSTİYORUM.
ARSENAL-LİVERPOOL
2-2 biter bence![]()
2-1 Liverpool alır![]()
Last edited by sertanbaba : 28.Ocak.2009 at 15:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abicim anketin komik olmuş ya
hem hayır şıkkını koymuşsun hem de getiremez
biri olmasaydı bari . .
neyse ben sistem oynamıştım zaten sorun yok![]()
Berabere Bitebilir Ama Kesinlikle Alt :P
iyi maçlar çıkartmısın kardeşim arsenali yenemezsin ama![]()
arsenal zor cidden.
liverpool 2-1 arsenal
iki maç kaydebersen şemsiye ters döner abisi. zaten takımın başında ''unknown manager'' konumundasın. toparlaman çok zor olur. umarım şansın yaver gider
evet öyle oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet öyle oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yanıldın malesef
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kaybettim ama bir şey olmadı abi
arkadaşlar ve abilerim az sonra maçlar geliyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARSENAL5-0LİVERPOOL HİÇBİR KAZANMAK İÇİN OYNAMADI ANFİELD ROADDA GÖRÜŞÜRÜZ.maçın yıldızı :kolo toure(8.8)
![]()
Last edited by sertanbaba : 29.Ocak.2009 at 15:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
MAÇIN YILDIZI :ROBBİE KEANE(8.4)İNGİLTERE KUPASI:
TOTTENHAM3-2LİVERPOOL
Hiç biri kazanmak için oynamadı aferim bize aferim size bravo hep böyle
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİVERPOOL2-0STOKEMAÇIN YILDIZI:JAVİER MASCHERANO(7.5)
Takımda 2 yenilgiden sonra moraller çökmüştü basın SERTAN KILIÇ'I mağlubiyetlerden sonra başkanın kovacağını yazdı ve başkan biz hocamıza güveniyoruz dedi ve moralle maça çıkan liverpool stokeyi ezdi.
![]()
Last edited by sertanbaba : 29.Ocak.2009 at 15:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.HAFTAMAÇIN YILDIZI :XABİ ALONSO(7.5)
LİVERPOOL1-0RANGERS
Takımımız hayal kırıklığı yaratan bir performans sergiledi daha iyisini beklerdik ama moreller daha yeni yerine geliyor bu skorlar doğal.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7.HAFTA NEWCASTLE1-2LİVERPOOL (LİVERPOOL'DA KEYİFLER YERİNDE)MAÇIN YILDIZI:FERNANDO TORRES(8.4)
Ağır mağlubiyetleri unutan ve önüne bakan Liverpool newcastle engelini kolay aştı.Fernando Torres'in eski formunu yakalamasını takımın sonucuna etkiledi.
![]()
Last edited by sertanbaba : 29.Ocak.2009 at 15:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iii gidosun ama arsenal ve tottenham kötü olmuş puan durumunu koyabilirmisinn ?
8.HAFTA LİVERPOOL2-0HULL CİTY TİGERSMAÇIN YILDIZI:STEVEN GERRARD(7.6)
İyi oynadığımız karşılaşmada pozisyonlara girdik ama bazılarını değerlendiremedik iyi oynadık ve kazandık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok kötü oldu morallerimiz çok bozuldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
puan durumu az sonra
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE SON DURUM:.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PREMİER LİGDE SON DURUM:3.LİVERPOOL19PUAN
Last edited by sertanbaba : 29.Ocak.2009 at 16:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
taktigin cok kotu bu taktik bir basari yakalrsan cidden mucize olur