1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Eski Açık Sarı Desene![Galatasaray]

Hybrid View

Linderoth'u yolladığına göre yerine Appiah'ı alabilirsin. Ama ağustos ortasında alabilirsin. Sağlık kontrolünden geçemez yoksa (:

Bu 50 gol işi iyiymiş. Defans oyuncuları için falan da işe yarar mı acaba
    Bu arada bu forvetler 2 sezonda 50 gol atar zaten.

Sen mevki söylersen oyuncu önerebilirim ayrıca.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Linderoth'u yolladığına göre yerine Appiah'ı alabilirsin. Ama ağustos ortasında alabilirsin. Sağlık kontrolünden geçemez yoksa (:

Bu 50 gol işi iyiymiş. Defans oyuncuları için falan da işe yarar mı acaba
    Bu arada bu forvetler 2 sezonda 50 gol atar zaten.

Sen mevki söylersen oyuncu önerebilirim ayrıca.
    Sadece lig maçları sonrası... İkisininde 2 sezonda 25 gol atacaklarını sanmıyorum ama 3. sezona gelmeden elden çıkarıp kar etmek lazım..

Ayrıca 2. ya da 3. sezonda(Eğer Avrupa'da başarılı bir sezon geçirirsen tabiki) Gökhan inler'e gene 50 lig maçı sonrası teklif ver.. Sonra git o fiyata sat oynatmadan daha alır almaz... Barca, Man. Und, İnter falan koşturuyorlar peşinden. Direk kar en az 30 mn. Aynı şey Dos Santos 'ta da geçerli.. Bunları nerden biliyorum son 3 oyunumda yaptım bu işlemleri.. Ve hep aynı takımlar teklif etti

Senin mesajı sonra gördüm.. Mesilela diye bir oyuncu var.. 300 k gibi bir fiyata labilirsin sol bek. Özelliklerini görünce ne kadar süper olduğunu görüceksin. (Ama sanırım sabit bir profili yok) Daha sonra eğer bir sezon oynatırsan Avrupa'dan 5 mn üstü fiyatlar geliyor.. Satarsın..

Bu arada kadronda bulunan Alparslan Erdem'i es geçme.. Eğer oynatırsan Hakan Balta'dan falan daha iyi oluyor.. Pa: -8 sonuçta.. Hızı falan yeterli.. İyi oyuncu... Hatta sitede bir yerde bu oyuncunun incelemesi de yapılmıştı.. DAha yararlı olur..

Berkin Arslan'a dikkat et bence.. İstersen sana 2012 yılındaki profilini atabilirim..
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri