1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Pascal Nouma BEŞİKTAŞ'ın Patronu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

baslangıcın saka gıbı ılk ıkı mac derbı =) kardes bu arada taktıgın guzel fakat bence kendı sahanda oynadıgın maclarda matiyi amc ye cek deplsmanda ıse bu taktık cok guzel

Nesil
    2003
    Yer
    elazığ

Quote Originally Posted by STRATOVARIUS View Post
    ligin ilk ki maçı fb ve gs maçları mı?
    sorma bende şok oldum görünce

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    baslangıcın saka gıbı ılk ıkı mac derbı =) kardes bu arada taktıgın guzel fakat bence kendı sahanda oynadıgın maclarda matiyi amc ye cek deplsmanda ıse bu taktık cok guzel
    açıkcası mati ve holosko hariç forvetlerden verim alamamaya başladım hazırlık maçlarının kahramanı nobre iyice duruldu batuhan sakat düzelince entegre etmeye çalışacam eğer ondan da fayda göremezsem eğer bakacam artık 3-4-3 kullanmıştım 2008 de bi dönem gençler maçında denedim ama sağolsun 3 forvetimde çok kötüydü ama balına kazandık dur bakalım nereye kadar böyle gidecez birazdan ss leri bırakacam

Nesil
    2003
    Yer
    elazığ

Sivası yeni transferimiz Canerin ve Sivokun golüyle yenmeyi başardık

UEFA daki rakibimiz Rijeka yani bildiğimiz adıyla Rigayı Salihovic ve Nobreyle avladık

Gençlerbirliğiyle farklı taktikle zorlanarak 3-2 yenmeyi bildik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    ya aslında ben bobo holosko ıkılısını oynatıyorum arkalarında mati oluyor ama bu sefer 3 tane mc koyuyorum sol içe tello ortaya ramiresi'i aldım sag içte de serdar özkan.. serdarla telloyu oklarla kanatlara cekıyorum guzel oluyor valla =) bır dene ıstersen
    Nobreyi tek bırakıp Holoskoyu AMR de oynatınca çoğunlukla çok iyi verim alıyorum Caner zaten solda fırtına

dediğini deneyecem hatta denizli maçı iyi bir fırsat olabilir
    Last edited by ksatriya : 30.Ocak.2009 at 13:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri