baslangıcın saka gıbı ılk ıkı mac derbı =) kardes bu arada taktıgın guzel fakat bence kendı sahanda oynadıgın maclarda matiyi amc ye cek deplsmanda ıse bu taktık cok guzel
baslangıcın saka gıbı ılk ıkı mac derbı =) kardes bu arada taktıgın guzel fakat bence kendı sahanda oynadıgın maclarda matiyi amc ye cek deplsmanda ıse bu taktık cok guzel
sorma bende şok oldum görünce
açıkcası mati ve holosko hariç forvetlerden verim alamamaya başladım hazırlık maçlarının kahramanı nobre iyice duruldu batuhan sakat düzelince entegre etmeye çalışacam eğer ondan da fayda göremezsem eğer bakacam artık 3-4-3 kullanmıştım 2008 de bi dönem gençler maçında denedim ama sağolsun 3 forvetimde çok kötüydüama balına kazandık dur bakalım nereye kadar böyle gidecez birazdan ss leri bırakacam
Sivası yeni transferimiz Canerin ve Sivokun golüyle yenmeyi başardık
UEFA daki rakibimiz Rijeka yani bildiğimiz adıyla Rigayı Salihovic ve Nobreyle avladık
Gençlerbirliğiyle farklı taktikle zorlanarak 3-2 yenmeyi bildik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nobreyi tek bırakıp Holoskoyu AMR de oynatınca çoğunlukla çok iyi verim alıyorum Caner zaten solda fırtına
dediğini deneyecem hatta denizli maçı iyi bir fırsat olabilir![]()
Last edited by ksatriya : 30.Ocak.2009 at 13:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)