Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 346 sonuç

Konu: Republic of FENERBAHÇE başka söze ne hacet [2.Sezon]

Ligde 20.hafta:Deplasmanda Antalyaspora konuk olduk kaptanımızın müthiş frikik golüyle galip gelmeyi bildik

macın adamı:Alex de souza

21.HAFTA:ADIM ADIM ŞAMPİYONLUGA şükrü saracoglunda G.antepsporu gectik ve emin adımlarla şampiyonluga ilerliyoruz

macın adamı:Keirrison

kadronu koyarmsnnn

Quote Originally Posted by furkan601 View Post
    kadronu koyarmsnnn

tabiki kanka hemen

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    degişik taktikler deniyorum en son antep macına böyle cıktım ama fazla cezbetmedi beni şimdi beşiktas derbisi war ondaki diziliş genelde maclara cıktıgım taktik

Last edited by Fayderin : 29.Ocak.2009 at 23:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

degişik bir ss paylasmak istedim degişik derken kırmızı kartların coklugu deişik geldi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU!!!
    Rakibimiz ligde pek varlık gosteremeyen Trabzonspor...inşallah ligin acısını bizden cıkarmaya kalkmazlar

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu sezon bindirmeleriyle ve maclardaki müthiş oyunuyla göz dolduran Gökhan gönül 2ay sakatlandı yerine önder turacı oynayacak yoklugunu tam dolduramasada elinden geldigini yapacak eminim

Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 00:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

arkadaslar dev derbi süper gecio şimdi ss gelecek
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligde 22.hafta:ligin 22.haftasıda Kadıköyde Fenerbahçe-Beşiktas derbisi vardı ve iki takımda mükemmel futbol sergileyerek tribündekilere futbol şöleni yaşattı 63.dakikada ibrahim toraman 2.sarı karttan kırmızı kartı gorunce bizim işimiz dahada rahatladı ve tarihi,farklı bir galibiyet aldık

macın adamı hem golleriyle hemde 2 assitiyle :KEİRRİSON

Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 00:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Şansın böylesi!!! Evimizde Dünya devi Real madridi yenmek için cok cabaladık ama Casillas kalesinde devlesti ve berabera kaldık...Takımımız rövans için umut verdi ama deplasmandaki psikojimiz hiç iyi olmıcak nese rövansa bakacaz artık:P

macın adamı tabiki:CASİLLAS insan bi tane yer

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    23.haftada yine bir derbi trabzona gidiyoruz oyuna biraz ara weriyorum yarım saat sonra derbinin sonucuyla burdayım
    Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 00:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

derbi sonucu gelio arkadaslar her an her sonuca hazır olun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    23.haftada yine bir derbi vardı...maca üstün basladık ilk yarıyıda 2-0 üstün kapttık ancak madrid yorgunu oyuncularım 2.yarıda kondisyonlarını iice tükettiler ve trabzon üstümüze geldi yinede iyi mücadele ettik ve galip gelmeyi bildik

macın adamı:Semih şentürk

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    türkiye kupası yarı final ilk macında evimizde yine trabzonsporla macımız var az sonra ss yi eklicem arkadaslar
    Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 01:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Rezalet...türkiye kupası yarı final ilk macında 2takımda kotu oyun ortaya koyarak seyircileri futboldan soguttular onu gectik bizim oyunumuz daha kotuydu ve avantaj trabzonsporda..nese deplasmanda iyi hazırlanıp finale cıkacagız artık

macın adamı:Keirrison

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

heryerden 1 kupa alıcan bu gidişle hadi hayırlısı

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    heryerden 1 kupa alıcan bu gidişle hadi hayırlısı
    hayırlısı hemşo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligde 24.hafta:Fener ligde bildiginiz gibi saracoglunda 3puanı 3golle aldık

macın adamı:maestro şefi ALEX DE SOUZA

Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 01:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Puan tablosunu atarmısın kardeşim ?
    Benim takım nerelerde merak ettim

bu arada ligdeki son puan durumu en yakın rakibimle 15puan fark actık!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Puan tablosunu atarmısın kardeşim ?
    Benim takım nerelerde merak ettim
    şimdi mesajını gormeden tabloyu koyuyodum kardesim
    Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 01:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Kalbimiz 1miş kardeşim

Kalbimiz 1miş kardeşim
    ewet kardesim ya iyi denk geldi

elektrik gitti bida eklicem macı ama bu sefer o kadar sanslı omayabiliriz..

Destan yazdık!!! ewimizde elimizden kacan dünya devi real madridi deplasmanda 1-1 lik sonucla eledik ve sürpriz bir şekilde yolumuza dewam ediyoruz

macın adamı:Arjen Robben

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

süpersn hemşo

süpersn hemşo
    saol hemşo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    gelecek şampiyonlar ligi macında lugano ve emre güngor cezalı defans ın ortası cokuo yani artık sansımız yok denecek kadar az
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÇEYREK FİNALDEKİ RAKİBİMİZ BELLİ OLDU: ARSENAL!!! son derece suratli ve genc oyuncularla kurulmus takım bizi ewimize yollar gibi duruyor...

Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 03:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

gs Ile Olan Derbi Geliyor Müthiş Bir Macd
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    DEV DERBİ SONUCLANDI!!!:deplasmanda kontra ataklarla dev derbiden 3puanla döndük 25.haftadaki bu derbideki galibiyet bize şampiyonluk marşları söylettirdi

Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 03:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ligde evimizde eşkişehiri agırlıyoruz bu geceki son macım 26.hafta olacak bu mac yarın ligi bitiririz büyük ihtimal az sonra ss gelio
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligde 26.hafta:Evimizde eşkişehire show yaptık daha dogrusu alex show yaptı ve cekemediler alexi sakatladılar 62de cıkana kadar 2gol 1assist yapan alex geceye damgasını wurdu

macın adamı yine:ALEX DE SOUZA

Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 04:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

mactan sonra emrenin 2ay sakatlandıgı belirlendi bunun yanı sıra gokhan gönül iileşti ve gelecek mac büyük ihtimal sahada olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

maçlar çok iyi geçmiş tebrkler hemşo

maçlar çok iyi geçmiş tebrkler hemşo
    saol hemso son olarak puan durumunu koyim sabah dewam ederiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    26 HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU EN YAKIN RAKİBİM 18PUAN ARKAMDA

Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 04:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

bugünlük bu kadar yeter yarın kariyere devam ederiz...hepnize iyi geceler allaha emanet olun yorumlarınızı esirgemeyin

Hepinize günaydın biraz gec kaldım ama olsn Ligde 27.hafta:Takımımız şimdiden sampiyonluk havalarına girip rehavete kapıldı ve deplansmanda kotu bir oyun koyarak 1 puana razı oldu!!

[/B]

şimdi arsenal macına cıkıyoruz defnsta emre güngör ve lugano cezalı carlos sakat orta sahada emre sakat forvette keirrison sakat cok güzel hiç umudum yok inş. fark yemeyiz..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bekledigimiz gibi bir mac oldu neyseki 1den fazlasını atamadılar bizim takımda iyi ataklar yaptı ama olmadı neyse zaten fazlada umudumz yoktu önümüzdeki maclara bakacaz

macın adamı:Eboue
    Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 14:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LİGDE 28.HAFTA:evimizde Genclerbirligini agırladık ve kaptanımızn müthiş frikigi ile 3puanımızı hanemize yazdırdık gs deplansmanda yenildi bjk berabere kalsa bile son 6hafta kala şampiyonlugumuzu ilan edecez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

alex formda galiba baya maç almış

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    alex formda galiba baya maç almış
    ewet öyle saolsun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar çeyrek ffinal rovans macı gelio şimdi sizce böyle olmasını hakettikmi istatistiklere bakın ve yorumunu yapın

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şampiyonlar ligi ceyrek final rovans macında süper bir oyun ortaya koyduk ancak kotu bitiricilik sonumuz oldu üstüne bide alex penaltı kacırdı!!! istatistikler ortada

macın adamı:Walcott
    bu arada medyada bizim yanımızda...

Last edited by Fayderin : 30.Ocak.2009 at 15:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri