Fenerbahçe dergis olaraki bu ay başarılı teknik adam Anıl Aygün ile röportaj yaptık.
Fenerbahçe dergisi editörü: Fenerbahçe'de nasıl alt yapı sorumlusu oldunuz. Fenerbahçe sevgisi nerden geliyor ve son olarak nasıl teknik direktörlüğe yükseldiniz?
Anıl Aygün: Çocukluğumdan beri koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım. İlk önce Fenerbahçe alt yapısına girdim belki futbolcu olurum ümidi ile ama başarılı olamadım. Elemeleri geçemedim. 12-13 yıl geçti çok iyi tanıdığım İrfan Saraloğlu beni yöneticilere önermiş yardımcı olarak bende yardımcısı oldum İrfan abinin. İrfan abi daha sonra 1. takım antrenörü olunca bende alt yapı sorumlusu oldum. Teknik direktörlüğe gelince, Aragones gelmiyeceğini açıklayınca yönetim bir kaç kişiyle görüştü ama başarılı olamadı. Son çare olarak İrfan abiyi takımın başına geçiriceklerdi ancak İrfan abi kabul etmedi ve benim geçmemi istedi, yönetim de bunu kısa süreliğine de olsa kabul etti, sözde ilk yarıda gitcektim, ama takım başarılı olunca yönetim sezon sonuna kadar senle gidelim dedi. Fenerbahçe sevgisi, anlatılmaz yaşanır diyorum.
F.D.E: Fenerbahçe ilk yarı harika performans gösterdi. Bu müthiş geçen ilk yarının bize bir değerlendirmesi yapar mısınız?
A.A: Tabii ki. İlk yarı takım harikaydı, beklediğimin daha üstünde performans gösterdiler. Ligde ilk yarı hedef liderlikti olmadı ama ikinci olduk Beşiktaş ile puan aynı Mayıs'ıda var bunun. ŞL'de hedef o gruba düşünce üçüncülük oldu ama oyuncularım üstün bir performans sergileyerek 2.Tura yükseldiler, kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Üçüncü hedef Türkiye Kupasını artık kaldırmaktı. Şuan yarı finaldeyiz ve kupa bizim olacak diyorum!
F.D.E:Son bir soru sorucam burdan Fenerbahçe taraftarlarına bir mesajınız var mı?
A.A : Var. Hiç umutsuzluğa kapılmasınlar sezon sonu TSL ve FTK bizim. ŞL'de ise yarı finale kadar gidicez inşallah. Siz yeter ki mabede gelip takımı destekleyin, o bize yeter.
F.D.E: Teşekkürler, zamanınızı bize ayırdığınız için.A.A : Ne demek asıl ben teşekkür ederim. Benimle röportaj yaptınız için