Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Anıl Aygün @Fenerbahçe Kariyeri. Avrupa hazır mısın? Fenerbahçe geliyor.

Ve dev maç başladı

Dakika 4: Emre önündeki Alex ile kısa pas oynadı. Alex süper bir pas attı, iyi oynadı Güiza markajcısından kurtuldu. Sol ayağı ile çok sert vurdu Sanctis başarılı. Nonda topu ileriye taşıdı, Nonda topu ayağa yolluyor, şimdi Arda ama Selçuk araya girdi. Selçuk sola oynadı orada Alex. Alex topu Eduardo'ya gönderdi, Eduardo içeri kavisli bir orta Sanctis çıktı aldı. Sanctis degajını yaptı, top Volkan'a geldi. Volkan yeni bir atak başlatmak için Carlos'a oynadı. Carlos önündeki Emre'ye verdi topu. Kazım Kazım'a pası, Kazım aldı topu Emre Güngör'ü harika bir hareketle oyun dışı bıraktı. Kazım kaleci ile karşı karşıya vurdu ve Gooooooooooooooooooooooool. Kazım Kazım Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren vuruşu yaptı.

Dakika 18: Eduardo ayağına sahip olamadı. Ümit yerde. Arslanboğa Eduardo sarı kartını çıkartıyor bu da maçtaki ilk kart oldu.

Dakika 28: Alex, Arda'yı geçerken faulle durduruldu. Serbest vuruş. Güiza şuuuut kaleci Sanctis topu kornere çeldi. Alex korneri kullandı Güiza ön direğe hareketlendi, kafa vuruşu vee Gooooooooooooooooooooool, Güizaaa attııı. 2-0

Ve ilk yarı sona erdi. İkinci yarı az sonra.

İkinci yarı başladı.

Dakika 45: İkinci 45 dakikaya Fenerbahçe başladı. Alex sol taraftaki Carlos'a verdi. Carlos müthiş bir depar! Carlos son çizgiye indi ortasını açtı Güiza yükseldi. Kafa vuruşuuuuuuuuuuu aut.

Dakika 57: Linderoth Galatasaray atağını başlattı. Arda, Ümit ile duvar pasını yaptı. Arda ceza alanına girdi. Arda vurduuuuu Volkan müthiş bir kurtarış yaptı. Korner, Arda kullandı Nonda arka direkte yükseldi Volkan'da kaldı top.

Dakika 88: Galatasaray bastırıyor yine, Lincoln Linderoth'a oynadı Linderoth uzun bir pas Lugano büyük hataa! Arda aldı topu Volkan kalesinden çıktı Arda aşırtmaaaa bir vuuruşşşş direğe çarpan topu Lugano uzaklaştırdı.

Ve dev derbi Fenerbahçe'nin 2-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

Turkcell Süper Lig 15.Hafta

[ Maçın Adamı Emre Belözoğlu 7.6 ]

Şampiyonlar Ligi D Grubu 6.Maç

Fenerbahçe 1-1 Real Madrid

[ Maçın Adamı Ruud van Nistelrooy 7.7 ]

Turkcell Süper Lig 16.Hafta

Beşiktaş 2-1 Fenerbahçe

[ Maçın Adamı Roberto Carlos 7.9 ]

Turkcell Süper Lig 17.Hafta

Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor

[ Maçın Adamı Tayfun Cora 7.6 ]

Turkcell Süper Lig İlk yarı puan durumu

Şampiyonlar Ligi D Grubu Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi 2.Tur Eşleşmeleri

İlk yarı değerlendirmesi: İlk yarı iyi geçti Beşiktaş mağlubiyeti çok kötü oldu. Ama bu son defa olcak Beşiktaş liderliği son defa tadıcak. CL'de PAO Roma'yı yenince gruplardan çıktık. Sezonu en iyi yerde bitiririz, İnşallah.

Fenerbahçe dergis olaraki bu ay başarılı teknik adam Anıl Aygün ile röportaj yaptık.

Fenerbahçe dergisi editörü: Fenerbahçe'de nasıl alt yapı sorumlusu oldunuz. Fenerbahçe sevgisi nerden geliyor ve son olarak nasıl teknik direktörlüğe yükseldiniz?
    Anıl Aygün: Çocukluğumdan beri koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım. İlk önce Fenerbahçe alt yapısına girdim belki futbolcu olurum ümidi ile ama başarılı olamadım. Elemeleri geçemedim. 12-13 yıl geçti çok iyi tanıdığım İrfan Saraloğlu beni yöneticilere önermiş yardımcı olarak bende yardımcısı oldum İrfan abinin. İrfan abi daha sonra 1. takım antrenörü olunca bende alt yapı sorumlusu oldum. Teknik direktörlüğe gelince, Aragones gelmiyeceğini açıklayınca yönetim bir kaç kişiyle görüştü ama başarılı olamadı. Son çare olarak İrfan abiyi takımın başına geçiriceklerdi ancak İrfan abi kabul etmedi ve benim geçmemi istedi, yönetim de bunu kısa süreliğine de olsa kabul etti, sözde ilk yarıda gitcektim, ama takım başarılı olunca yönetim sezon sonuna kadar senle gidelim dedi. Fenerbahçe sevgisi, anlatılmaz yaşanır diyorum.

F.D.E: Fenerbahçe ilk yarı harika performans gösterdi. Bu müthiş geçen ilk yarının bize bir değerlendirmesi yapar mısınız?

A.A: Tabii ki. İlk yarı takım harikaydı, beklediğimin daha üstünde performans gösterdiler. Ligde ilk yarı hedef liderlikti olmadı ama ikinci olduk Beşiktaş ile puan aynı Mayıs'ıda var bunun. ŞL'de hedef o gruba düşünce üçüncülük oldu ama oyuncularım üstün bir performans sergileyerek 2.Tura yükseldiler, kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Üçüncü hedef Türkiye Kupasını artık kaldırmaktı. Şuan yarı finaldeyiz ve kupa bizim olacak diyorum!

F.D.E:Son bir soru sorucam burdan Fenerbahçe taraftarlarına bir mesajınız var mı?

A.A :
    Var. Hiç umutsuzluğa kapılmasınlar sezon sonu TSL ve FTK bizim. ŞL'de ise yarı finale kadar gidicez inşallah. Siz yeter ki mabede gelip takımı destekleyin, o bize yeter.

F.D.E: Teşekkürler, zamanınızı bize ayırdığınız için.
    A.A : Ne demek asıl ben teşekkür ederim. Benimle röportaj yaptınız için

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Ortak kariyer yapıyoduk biz senle ne zaman kendi başına kariyer açtın ya

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Ortak kariyer yapıyoduk biz senle ne zaman kendi başına kariyer açtın ya
    O Fm 2008'di xD. Fm 2009 yapınca bağımlısı oldum.

Transferde sezon başında söz verdiğimiz gibi gençlere yöneldik işte aldığımız 4 oyuncu.

Varan 1 : Adailton Fortelaza takımından 350K €'ya alındı.

Varan 2: Juan Manuel Diaz Estudiantes takımından 2.4M €'ya alındı. Carlos'un yedeği

Varan 3: Ekrem Karaman Sakaryaspor'dan 325K €'ya alındı. [Regen] Gözlemci Raporu 4 Yıldız. Volkan'ın yedeği

Varan 4: Muhammet Demir Bursaspor'dan 975K €'ya alındı.

Transferi kapattık.

Gelen giden listesi:

Fortis Türkiye Kupası B Grubu 3.Maç

Çaykur Rizespor 0-1 Fenerbahçe

[ Maçın Adamı Alex de Souza 7.6 ]

Fortis Türkiye Kupası B Grubu 4.Maç

Boluspor 0-4 Fenerbahçe

[ Maçın Adamı Alex de Souza 8.9 ]

FTK Çeyrek Final Eşleşmeleri

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final 1.Maç

Gençlerbirliği 0-1 Fenerbahçe

[ Maçın Adamı Semih Şentürk 7.9 ]

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final 2.Maç

Fenerbahçe 1-0 Gençlerbirliği

[ Maçın Adamı Martin Caceres 7.5 ]

Türkiye Kupası'nda yarı finaldeyiz...

Last edited by BakTeRii : 30.Ocak.2009 at 15:56

maçlar güzel,dmc bölgesinde sıkıntın varsa juan manuel torres i öneririm sana san lorenzoda oynuyor arjantin ligi açıksa oyuncu db de çıkar

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    maçlar güzel,dmc bölgesinde sıkıntın varsa juan manuel torres i öneririm sana san lorenzoda oynuyor arjantin ligi açıksa oyuncu db de çıkar

Orda sıkıntım yok Allah'a şükür. Eduardo, Selçuk ve Deniz yetiyor. Asıl sıkıntı forvette bana şöyle Fenerbahçe'ye yakışıcak bir forvet önerirseniz çok iyi olacak. Önerin için sağol bu arada.

önemli değil dostum fenere yakışacak forvet oscar cardozo,pavel pogrebnyak,bafetimbi gomis e bir bak derim bunlar hem güçlü hemde kule gibi forvetler...

kardeşim kariyerin güzel dewamını dilerimmm

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    önemli değil dostum fenere yakışacak forvet oscar cardozo,pavel pogrebnyak,bafetimbi gomis e bir bak derim bunlar hem güçlü hemde kule gibi forvetler...
    Şuan transfer için bütçem yok sezon sonu bahsettiğin oyuncular Cardoza ve Pogre'ye göz atarım olmadı gözlemci 7 yıldızlı bir genç önerdi onu alıcaz =)

Quote Originally Posted by furkan601 View Post
    kardeşim kariyerin güzel dewamını dilerimmm
    Teşekkürler kardeşim. Son bir maç daha var onu oynayıp koyucam resimleri.

Turkcell Süper Lig 18.Hafta

Kayserispor 0-1 Fenerbahçe

[ Maçın Adamı Delio Toledo 7.5 ]

Turkcell Süper Lig 19.Hafta

Fenerbahçe 0-0 Sivasspor

[ Maçın Adamı Michael Petkovic 7.5 ]

Turkcell Süper Lig 20.Hafta

Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe

[ Maçın Adamı Selçuk Şahin 7.7 ]

Turkcell Süper Lig 21.Hafta

Fenerbahçe 2-1 Bursaspor

[ Maçın Adamı Alex de Souza 8.0 ]

Turkcell Süper Lig 22.Hafta

Büyükşehir Belediyesi İst.spor 0-3 Fenerbahçe

[ Maçın Adamı Efe İnanç 7.5 ]

Şampiyonlar Ligi 2.Tur 1.Maç

Fenerbahçe 0-2 Arsenal

[ Maçın Adamı Emmanuel Eboue 7.8 ]

Pazar günü yokum arkadaşlar kariyere pazartesi devam edeceğim.
    Last edited by BakTeRii : 31.Ocak.2009 at 19:15

ii gdiosun transferlerde gelecek için ii transferler başarılar !!!

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    ii gdiosun transferlerde gelecek için ii transferler başarılar !!!

Teşekkürler.

Turkcell Süper Lig 23.Hafta

Fenerbahçe 6-2 Hacettepe

[ Maçın Adamı Semih Şentürk 8.3 ]

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final 1.Maç

Fenerbahçe 4-1 Ankaragücü

[ Maçın Adamı Sherif Ekramy 7.9 ]

Turkcell Süper Lig 24.Hafta

Fenerbahçe 1-1 Denizlispor

[ Maçın Adamı Semih Şentürk 7.7 ]

Şampiyonlar Ligi 2.Tur 2.Maç

Arsenal 4-2 Fenerbahçe

[ Maçın Adamı Emmanuel Adebayor 9.3 ]

Turkcell Süper Lig 25.Hafta

Konyaspor 2-1 Fenerbahçe

[ Maçın Adamı Eugene Selezynov 7.8 ]

Turkcell Süper Lig 25.Hafta Puan Durumu

Gördümki Fenerbahçe kariyeri pek ilgi görmüyor. Ben de başka bir kariyer açıcam, TSL veya İtalya'dan secicem takımımı konu kilitlenebilir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri