Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 00:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi paralara satmışsın valla şimdi bombaları patlat !!!![]()
Dostum hangi mevkiilere oyuncu lazım ?
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 01:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güiza ucuza gitmiş. Ayrıca çok yararlı da bi adamdı. Fener 24,5 milyon pounda Chelsea'ye satmıştı benim kariyerde.
Sol bek için aklıma oyuncu gelmiyor ama Orta Saha'nın neresine alcaksın oyuncu ?
Vargas, Mathieu, Masilela, Razvan Rat. Bunlara bir bak. Beğenmezsen ben yine söylerim.
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 01:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yedek olarak Taner Taktak'ı al . . Banko oynatmak için ise liste vereyim sana
1)Selçuk İnan
2)Nuri Şahin
3)Moutinho
4)Vukcevic
5)D'Alessandro
6)Banega
7)De La Red
8)Javi Garcia
9)Çağrı Korkmazgöz![]()
Defansif mi ofansif mi düşünüyorsun bu adamı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bi de ben senin yerinde olsam varımı yoğumu ortaya koyar İnler'i getirirdim. Adamı her alışımda 40-50 milyon pounda Arsenal'e sattım.
Last edited by Comrade Alberto : 01.Şubat.2009 at 01:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 01:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ama en sondaki eleman Chelsea alt yapısında oynuyor gelmez heralde sana![]()
defansif olarak Sunny'e de bak. Çok acaip adam. Bir nevi Appiah.
iyi satmışsın Leonardo'yu hemşo![]()
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 01:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bak Franco Zuculini'de iş yapar . .
Obaaa, transfere gel. Çok acaip adam bu ya.
Vuhaaaaa süper süper süper . ..
helal olsun hemşooo . .
uçurur bu adam seni
Bence bu adam o Chelseali topçudan iyidir
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 01:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Chelsea'da ki topçu bunu 5'e katlar be![]()
Yahu bırak umudu falan. Bu adam en iyi 5 mc'den biri oyunda. Lassana Diarra'dan sonra oynattığım en iyi regen olmayan dmc-mc diyebilirim hatta.
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 02:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)