Yine evinde yorgun Kartal'ın rakibi G.Antep. 3 G'nin bana göre en zayıf halkası ama yine de dikkatli olmakta fayda var.
Tello - Tello - Tello ... İnönü bu sesle çınladı bütün gece...
İstanbul Büyükşehir Belediye'nin ligde kalma hırsı beni biraz endişelendirmişti ama asıl beni düşündüren kadrolarındaki eski Beşiktaşlıydı.
İbrahim Akın bu maç için ayrı motive olmuş gibiydi. Bilmiyorum, belki de ben abartıyorumdur ama sonuçta böyle bir bahaneye sığınılacak bir klüpte olmadığımın farkındayım.
Şimdi de eski teknik direktörümüzün soyadıyla aynı adı taşıyan Denizli var karşımızda iyi mi? Şaka bir yana vasat bir maç olacakmış gibi bir his var içimde.
Bileklerine hakim bir Delgado her zaman kadromda yer bulur. Alkışlar Delgado için...
Maviye karışmış yeşiliyle, temiz havasıyla, sıcak insanları ve bakmaya doyulamaz manzaralarıyla Karadeniz'e konuk gidiyorum. Maalesef saydığım bu güzelliklerin tadını çıkaracak halde değilim. Aklım fikrim defansımda, orta sahamda, forvetimde. Kalecimin gününde olması için dua ediyorum. Yadırgayanlar için tekrar etmek istiyorum. Bütün bunların sebebi korkaklığımdan değil. Takımı devralırken ilk sene şampiyon yapacağım diye bir vaadde bulunmadım. Benim vaadim EFSANEYİ UYANDIRMAK!
Allah nazardan saklasın olmayanlara da versin. Takımın kazanma hırsı bu maçta beni büyüledi. Mest oldum diyebilirim. Takıma jest olarak 1 gün izin verdim. Birlikte Trabzon'un eşsiz doğasını gezdik. Helal size!
Türkiye Kupası'nda ilk rakip Hacettepe. Kolay bir maç olur sanıyorum. Umarım zorlanmadan alırız.
Eyvah eyvah... Gençlere Şans tanıyım derken 3 puandan olduk. İlk mağlubiyetimiz Hacettepe'ye nasip oldu. Şimdi gruptaki diğer maçlar çok önemli hale geldi.