http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Okudum, kabul ettim.
Klüp Logosu
Klüp Başkanı
Stadımız
Klüp Hakkında Genel Bilgi:
Seninle ağladık senle güldük biz
Sevdamiz uğruna canlar verdik biz
Siyahın zindan olsun beyaz aydinlik
Herkese nasip olmaz beşiktaşlılık
Not:
Beşiktaş ölüm kalım meselesi değildir.
Daha önemlidir!
Bir sabah telefonumun zil sesiyle uyandım. Arayan noyu tanıyamadım. "Alo" dedim ama karşıdan gelen sesi de tanıyamadım. "Günaydın Adem Bey, ben İhsan Kalkavan, önemli bir mesele için aradım." Önce şaka sandım. Sonra "önemli mesele nedir?" diye sordum. "Şu an telefonda konuşamayız. Önümüzdeki Cumartesi sabahı sizi vereceğim adreste arkadaşlarımla bekliyor olacağız." Kesinlikle orda olacağımı söyledim ve telefonu kapattım.
Cumartesi sabahı İstanbul'da verilen adrese gittim. Gördüğüm ortam beni şok etmişti. İçerdeki herkes beni büyük bir nezaketle karşılıyor ve bana daha önce ayrılmış yerime geçmem için ricada bulunuyorlardı. Yerime geçtim ve İhsan Bey "artık toplantıya başlayabiliriz" dedi. Sonra da sözü Affan Keçeci'ye bıraktı. "Klübün durumu ortada, nerdeyse esikisi gibi en az şerefli 2.liklere layık duruşumuzu bile kaybetmek üzereyiz. Acil ama geleceğe yönelik bir müdahele şart. Sizi bu yüzden çağırdık Adem Bey" dedi. "Uzun zamandır sizi takip ediyorduk ve aradığımız enerji ve liyakatın sizde olduğundan eminiz." Teşekkür ettim ve tam olarak bana ne söylemeye çalıştıklarını anlayamadığımı söyledim. Soru üzerine İhsan Bey devreye girdi ve bombayı patlattı; "Sayın Denizli ile yollarımızı ayırmayı sonrasında ise sizi takımın başına teknik direktör olarak geçirmeyi düşünüyoruz." deyince kayış koptu ve biraz hava almam gerektiğini söyleyip dışarı çıkmak üzere izin istedim.
Dışarı çıktım, gözlerimi kapattım, derin bir nefes aldım ve kendime gelene kadar bu şekilde devam ettim. Kendime gelip gözlerimi açtığımda çoktan takımdan gidecekleri kafamda ayarlamıştım...
Örümcek adamı bile kahrından alkolik eden bu gidişe bir dur demenin zamanı gelmişti.
Beşiktaş taraftarını her an uyanmak istedikleri bu kabustan uyandıracak müjdeyi vermenin zamanı gelmişti artık.
![]()