Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Beşiktaş Nasıl Kurtulur? (Efsanenin Uyanışı)

Default Beşiktaş Nasıl Kurtulur? (Efsanenin Uyanışı)

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
    Okudum, kabul ettim.

Klüp Logosu

Klüp Başkanı

Stadımız

Klüp Hakkında Genel Bilgi:

Seninle ağladık senle güldük biz
    Sevdamiz uğruna canlar verdik biz
    Siyahın zindan olsun beyaz aydinlik
    Herkese nasip olmaz beşiktaşlılık

Not:
    Beşiktaş ölüm kalım meselesi değildir.
    Daha önemlidir!

Bir sabah telefonumun zil sesiyle uyandım. Arayan noyu tanıyamadım. "Alo" dedim ama karşıdan gelen sesi de tanıyamadım. "Günaydın Adem Bey, ben İhsan Kalkavan, önemli bir mesele için aradım." Önce şaka sandım. Sonra "önemli mesele nedir?" diye sordum. "Şu an telefonda konuşamayız. Önümüzdeki Cumartesi sabahı sizi vereceğim adreste arkadaşlarımla bekliyor olacağız." Kesinlikle orda olacağımı söyledim ve telefonu kapattım.
    Cumartesi sabahı İstanbul'da verilen adrese gittim. Gördüğüm ortam beni şok etmişti. İçerdeki herkes beni büyük bir nezaketle karşılıyor ve bana daha önce ayrılmış yerime geçmem için ricada bulunuyorlardı. Yerime geçtim ve İhsan Bey "artık toplantıya başlayabiliriz" dedi. Sonra da sözü Affan Keçeci'ye bıraktı. "Klübün durumu ortada, nerdeyse esikisi gibi en az şerefli 2.liklere layık duruşumuzu bile kaybetmek üzereyiz. Acil ama geleceğe yönelik bir müdahele şart. Sizi bu yüzden çağırdık Adem Bey" dedi. "Uzun zamandır sizi takip ediyorduk ve aradığımız enerji ve liyakatın sizde olduğundan eminiz." Teşekkür ettim ve tam olarak bana ne söylemeye çalıştıklarını anlayamadığımı söyledim. Soru üzerine İhsan Bey devreye girdi ve bombayı patlattı; "Sayın Denizli ile yollarımızı ayırmayı sonrasında ise sizi takımın başına teknik direktör olarak geçirmeyi düşünüyoruz." deyince kayış koptu ve biraz hava almam gerektiğini söyleyip dışarı çıkmak üzere izin istedim.
    Dışarı çıktım, gözlerimi kapattım, derin bir nefes aldım ve kendime gelene kadar bu şekilde devam ettim. Kendime gelip gözlerimi açtığımda çoktan takımdan gidecekleri kafamda ayarlamıştım...

Örümcek adamı bile kahrından alkolik eden bu gidişe bir dur demenin zamanı gelmişti.

Beşiktaş taraftarını her an uyanmak istedikleri bu kabustan uyandıracak müjdeyi vermenin zamanı gelmişti artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur..Ayrıca giriş mesajınız gerçekten çok güzel olmuş..
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    elazığ

bu alemde 2 büyük var biri Beşiktaş diğeri yeni rakı başarılar takipçin olacam

Takımın mevcut kadrosuyla beklenenleri veremeyeceği kesin. Transferler takımın geleceğine yatırım olması düşüncesiyle yapıldı.

başarılar çok güzel anlatım olmuş !!

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

başarılar . . Giriş mesajın çok iyi olmus

Sıradaki transferimiz 1-2 yıl gecikmiş olsak milyon dolarlara alamayacağımız tam anlamıyla bir wonderkid.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Genç yetenek avı devam ediyor.

Son iki transferlerden biri yine genç bir yetenek fakat ilk 11 için zamana ihtiyacı var.
    Diğeri ise yakın hedefler için tam anlamıyla bir ilaç.

Last edited by mangax05 : 01.Şubat.2009 at 00:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Eğer başkanın değişirse Bjk kurtulur transfere gerek bile kalmaz

İlk hazırlık maçı zorlu bir sınavdı ama doğrusunu söylemek gerekirse oyuncularım beni gerçekten şaşırtmayı başardı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Eğer başkanın değişirse Bjk kurtulur transfere gerek bile kalmaz
    Kesinlikle haklısın. Gıcık oluyorum şu adama ama artık bekleyeceğiz ya istifasını ya da seçimi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2. hazırlık maçını kolay bir ekibe karşı deplasmanda oynadık. Sonuç benim için gerçekten önemli değildi. Önemli olan oyuncuların uyum ve kondisyon sorunlarını en kısa zamanda aşmaları idi. Malum, zor bir lig maratonu var önümüzde. Yine de rahat bir galibiyet aldık.

3. ve son hazırlık maçı benim için tam bir kabustu. Güçlü bir ekibe karşı hazırlıksız yakalandık. Moralim bozuldu ama basın toplantısında oyuncularıma belli etmedim.

Last edited by mangax05 : 01.Şubat.2009 at 01:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ve işte uefa ön eleme maçları başlıyor. Rakip Stabek.

Sağolsunlar 2 golcüm de yüzümü kara çıkarmadılar.

Bu arada size taktik dizilişimi veriyim. Kullandığım taktik 4-4-2 klasik. Fakat bu taktiğin forvet hattında ufak bir değişiklik yaptım. Soldaki forvet oyuncunun anlayışını normale kadar çektim ve bazen de kendisine free role veriyorum. İnanın o zaman daha etkili oluyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligin ikinci maçı Galatasaray ile İnönü'de olacak. Öncesinde medyanın Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı hakkındaki yorumu taraftarları ve tabiki de takımı olumlu yönde ateşlemiş oldu.

Bir basın toplantısı esnasında basın mensuplarından birinden aldığım ilginç ve kendisine verdiğim bir o kadar anlamlı cevabı burda paylaşmak istiyorum:

Gazeteci: Adem Bey sizin de bildiğiniz gibi 3 büyük klüp arasında en az taraftarı olan klüp şu an başında bulunduğunuz Beşiktaş. Sizce bunun sebebi nedir?
    Adem Dağcı: Bu sorunun cevabı çok basit. Çünkü herkes Beşiktaşlı olamaz!

Beklenen lig maratonu başlıyor. İlk maçımız Gençlerbirliği ile deplasmanda. Anadolu'nun bu güçlü takımı yapılanma ve öz kimliğine kavuşma çabası içindeki Beşiktaş'ı zorlamadı değil.

Uefa'da gruplara kalmak için savaş verecek olan Beşiktaş Stabek maçının rövanşını deplasmanda oynuyor.

Yediği gollere rağmen takımım ilk maçta almış olduğu galibiyet sayesinde maçı rahat bir havada bitiriyor.

Hafta içi yaptığımız maçtan sonra lige döndüğümde karşımda duran fikstür beni gerçekten endişelendirdi. Kısa vadede alacağımız sonuçların önemi olmadığını ve Beşiktaş'ın geleceği için çalışacağımı söylemiş olmama rağmen ağır bir derby yenilgisini taraftara anlatmakta güçlük çekebilirdim. Maçtan önce Skibbe'nin ortamı geren demeçleri de işin tuzu biberi oldu. Mecbur karşılık vermek zorunda kaldım ve oyuncularımla tek tek ilgilenerek bu maçın taraftarımız için ne kadar önemli olduğunu anlattım.

Maçtan sonra soyunma odasına bir koşmam vardı görecektiniz. Bütün oyuncularımın alınlarından tek tek öptüm. O geceyi sabaha bağladık. "Bu gece bendensiniz aslanlarım benim!" dedim.
    Last edited by mangax05 : 01.Şubat.2009 at 02:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bayern maçı ne olmuş öyle yaaa
    Çok fazla ofansif oynuyorsun bence defansıda düşün . Orasıda senin takımının parçası

Bayern maçı ne olmuş öyle yaaa
    Çok fazla ofansif oynuyorsun bence defansıda düşün . Orasıda senin takımının parçası
    Haklısın ama 10 kişiyi kalenin önüne dizseydim bile sonuç kaçınılmazdı. Sezon başı, yeni futbolcular, yeni hoca yeni bir atmosfer ve üstüne kondisyon ve maç eksiği de eklenince Bayern gibi bir takımın karşısında fazla şansınız kalmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

güzel başlangıç yapmışsın . Anlatım da iyi . çok fazla yabancın olmadı mı ben mi yanlış saydım ? yoksa sattıklarını koymadın mı buraya ?

Futbolcularımı "kolay maç yoktur" diye motive etmeye çalışırken kendi kendimi motive etmekte güçlük çektiğim zor maçlardan birisi. Süper Ligde nerdeyse en çekindiğim ekip; Kayserispor!

Bu zor maçı da kazasız atlattık Allah'a şükür. Gökhan'ı kaybettik sadece ve işin kötüsü kadroda yerine koyabilceğim iyi bir DC maalesef yok.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by King_91 View Post
    güzel başlangıç yapmışsın . Anlatım da iyi . çok fazla yabancın olmadı mı ben mi yanlış saydım ? yoksa sattıklarını koymadın mı buraya ?
    Söylemeyi unuttum. Yeni transferlere rağmen eldekileri gönderemedik. Sadece Cisse'yi Metz'e satabildim. Diğer eskiler duruyor. Elde kaldılar. En kısa zamanda gidecekler ama. Boşuna maaş ödüyoruz iyi mi?
    Last edited by mangax05 : 01.Şubat.2009 at 02:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Kayseri'den bende çok çekiniyorum . .Bana hep ters geliyorlar

Uefa grupları yolunda son engel Hollanda'nın Nec ekibi. Futbolcularıma güveniyorum ve O'nlardan da bu güvenimi sarsmamalarını bekliyorum.

Ummadığım bir takım çıktı karşıma ama yine de Nobre'nin yükselen performansı burda da sahne aldı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayseri ile deplasmanda oyna sonra aynı hafta Uefa maçı için yine deplasmana git, sonra gel burda Sivas ile maça çık. Zor valla... Bu yüzden futbolcularımdan beklentimi yüksek tutmadım. Sizin canınız sağolsun yavru kartallarım benim!

Mağlup olmadan bitirebildiğimize sevindim doğrusu.
    Last edited by mangax05 : 01.Şubat.2009 at 03:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ligde bir sonraki rakip Kocaeli. En çok üzüldüğüm puanlar kolay rakipler karşısında kaybettiğim puanlardır. Umarım futbolcularım beni üzmezler.

Bu 3 puan her ne hikmetse biraz nazlandı ama koparmayı bildik. Bu arada takımı başarılara ulaşmada büyük katkısı olmasını umduğum Bobo'yu gururla takdim ederim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Uefa'da Nec maçının rövanşı İnönü'de. İlk maçın rahatlığıyla bir yanlışlık yapmamaları konusunda takımı iyice tembihliyorum.

Forvetleri çalışan bir takımın sırtı yere gelmez...
    Last edited by mangax05 : 01.Şubat.2009 at 03:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Yine evinde yorgun Kartal'ın rakibi G.Antep. 3 G'nin bana göre en zayıf halkası ama yine de dikkatli olmakta fayda var.

Tello - Tello - Tello ... İnönü bu sesle çınladı bütün gece...

İstanbul Büyükşehir Belediye'nin ligde kalma hırsı beni biraz endişelendirmişti ama asıl beni düşündüren kadrolarındaki eski Beşiktaşlıydı.

İbrahim Akın bu maç için ayrı motive olmuş gibiydi. Bilmiyorum, belki de ben abartıyorumdur ama sonuçta böyle bir bahaneye sığınılacak bir klüpte olmadığımın farkındayım.

Şimdi de eski teknik direktörümüzün soyadıyla aynı adı taşıyan Denizli var karşımızda iyi mi? Şaka bir yana vasat bir maç olacakmış gibi bir his var içimde.

Bileklerine hakim bir Delgado her zaman kadromda yer bulur. Alkışlar Delgado için...

Maviye karışmış yeşiliyle, temiz havasıyla, sıcak insanları ve bakmaya doyulamaz manzaralarıyla Karadeniz'e konuk gidiyorum. Maalesef saydığım bu güzelliklerin tadını çıkaracak halde değilim. Aklım fikrim defansımda, orta sahamda, forvetimde. Kalecimin gününde olması için dua ediyorum. Yadırgayanlar için tekrar etmek istiyorum. Bütün bunların sebebi korkaklığımdan değil. Takımı devralırken ilk sene şampiyon yapacağım diye bir vaadde bulunmadım. Benim vaadim EFSANEYİ UYANDIRMAK!

Allah nazardan saklasın olmayanlara da versin. Takımın kazanma hırsı bu maçta beni büyüledi. Mest oldum diyebilirim. Takıma jest olarak 1 gün izin verdim. Birlikte Trabzon'un eşsiz doğasını gezdik. Helal size!

Türkiye Kupası'nda ilk rakip Hacettepe. Kolay bir maç olur sanıyorum. Umarım zorlanmadan alırız.

Eyvah eyvah... Gençlere Şans tanıyım derken 3 puandan olduk. İlk mağlubiyetimiz Hacettepe'ye nasip oldu. Şimdi gruptaki diğer maçlar çok önemli hale geldi.
    Last edited by mangax05 : 01.Şubat.2009 at 03:57

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

çok güzel maçlar çıkarmışsın yoğun tempoya rağmen

Nesil
    2003
    Yer
    elazığ

hacettepe ve ibb banada bela oluyolar ama işin ilginci trabzon demir attı liderliğe 4 beraberlik 2 mağlubiyetleri var 22 maçta kaybetmiyo namussuzlar

BaşarıLar Dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gidişin çok güzel kardeş bayern macını da kafaya takma bug onlar oyun hatası =P =) ınsallah boyle devam edersın

Ligin 10. haftası. Artık herkes yerini sağlamlaştırmak için uğraşıyor. Benim gözüm bir sonraki sezonki takımımın kadrosunu oluşturacak olan gençlerimde ama yine de ligi iyi bir yerde bitirmek de hedeflerimiz arasında. Seneye Avrupa'da boy göstereceğiz.
    Şimdi rakip Antalya. Futbolcularıma güveniyorum.

Oyunun genel hakimi Beşiktaş oldu. Antalya'nın maç boyunca tek bir şutu vardı o da gol oldu. Kalecim ve defansla bunu ayriyetten görüşeceğim.

Takımın ligdeki durumunu da veriyim. Hatta beraberinde ligin durumunu da:

10. Hafta sonunda bir de genel istatistiklerimize bakalım. Bobo'nun formunun yanında yeni transferim Celso Borges'in gelişimi beni gerçekten sevindirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Heyt Gençlere bak bee

Sıradaki maç Slavia Prague ile.
    Geç de olsa grubumdaki rakipleri gösetereyim. Maalesef Uefa'da yoluna devam eden tek türk takımı Beşiktaş. Maalesef diyorum çünkü ülke puanı da önemli.
    Grupta ilk hafta bay çektik. Milan ve Racing ilk maçlarından 3'er puan çıkarmışlar. Zor bir grup diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce çıkabilir miyiz bu gruptan?

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Heyt Gençlere bak bee
    Sorma sorma.. Adamlar uçtular resmen. Onları kim durduracak bilmiyorum.
    Şunu da söyleyim; Eğer ben şampiyon olmazsam onlar olsun
    Last edited by mangax05 : 01.Şubat.2009 at 20:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

rahatlıkla çıkarsın dert etme

Taraftara güzel bir zafer yaşatmanın zamanı gelmişti. İnönü'de oynayacağımız Slavia maçı da bunun için biçilmiş kaftandı. Oyuncularım da durumun farkındaydı ve maç için herşey hazırdı.

Maçın yıldızı RODRIGO TELLO!!!
    Maça hükmettik ve gollerle de süsledik. Büyük Beşiktaş taraftarına hediyemiz olsun!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

güzel galibiyet
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bende şimdi beşiktaş ile lig maçına çıkıcam
    Last edited by webcagri : 01.Şubat.2009 at 21:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

güzel galibiyet
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bende şimdi beşiktaş ile lig maçına çıkıcam
    Sonucunu burda paylaşır mısın?

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri