Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur
- Voters
- 13. You may not vote on this poll
-
Denizlispor kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasray kazanır
-
Ayhan kesinlikle çirkef bir insan değil, saha dışında gayet düzgün bir insan, imza gününde kendisine "Allah kolaylık versin abi" diyen bir gence (bu ben oluyorum
), "Sağol kardeşim" cevabını verip gülümseyebilecek kadar da mütevazı bir insan. Sadece kaptanlığın da verdiği ekstra hırs onun agresif olmasına neden oluyor, ki bu takıma ve kendisine zarar vermediği sürece iyi bir olaydır.
Linderoth meselesine gelince, bence buzlu sahada Linderoth riske edilmemeli. Sakatlıktan yeni çıktı, henüz ilk maçını böyle bir zeminde yapması sakatlığını nüksettirebilir, ki bu da onu yavaş yavaş kariyerinin sonuna götürür. Bence Sivas maçına
-----------------De Sanctis--------------
Sabri----Meira------Servet----H.Balta
----------Barış--------Topal-------------
Aydın--------------------------------Arda
------------Nonda-----Baros------------
şeklinde bir dizilim tercih edilerek çıkılmalıdır. Bilica'nın yokluğu Baros'u rahatlatır, tekme sayısı azalır. Sivas maçını bu dizilimle kazanacağımıza gönülden inanıyorum. Umarım Skibbe buna benzer birşeyler dener, Arda da bu sefer orta sahada liderlik görevini layıkıyla yerine getirir.
Bir de Ahmet Çakır'a tekrar sesleniyorum, eleştirecek şey bulamayıp Sabri'nin şutuyla, Arda'nın ortasıyla, Baros'un ayakkabısıyla dalga geçmek kendisinin haddine değildir. Daha düzgün, futbolu bilen adamların yorumculuk yapması dileğiyle...
Mesaj Yetkileri