Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Denizlispor kazanır

2 15.38%
  • Berabere biter

1 7.69%
  • Galatasray kazanır

10 76.92%
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Denizlispor - Galatasaray [ TSL 18. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Denizlispor Çok Erken Çözüldü Daha Dirençli Bekliyordum Sivas Maçında Bilica Yok Ama Çok İyi Bir Sedat-Murat Sözgelmez İkilisi Var Ben Barosun Bu İkili Arasında Eriyip Gideceğini Düşünüyorum Ayrıca Ayhan GS İçin Çok Büyük Eksiklik Bu Eksikliği Kullanıp Turu Alacağımızı Düşünüyorum

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Denizlispor Çok Erken Çözüldü Daha Dirençli Bekliyordum Sivas Maçında Bilica Yok Ama Çok İyi Bir Sedat-Murat Sözgelmez İkilisi Var Ben Barosun Bu İkili Arasında Eriyip Gideceğini Düşünüyorum Ayrıca Ayhan GS İçin Çok Büyük Eksiklik Bu Eksikliği Kullanıp Turu Alacağımızı Düşünüyorum
    Dur yahu,hemen turu gectiginizi ilan ettin.
    Ayhan yok ama Linderoth sakatliktan döndü,o oynar.Baris-Topal ikilisi oynar göbekte.Hem Servet'te döndü takima.Lincoln de dönecek takima.
    Biraz zor öyle turu gecmek.
    (=

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Dur yahu,hemen turu gectiginizi ilan ettin.
    Ayhan yok ama Linderoth sakatliktan döndü,o oynar.Baris-Topal ikilisi oynar göbekte.Hem Servet'te döndü takima.Lincoln de dönecek takima.
    Biraz zor öyle turu gecmek.
    (=
    Yok Be Abi Sadece Alırız Diyorum Benim Dememle Olsa Linderoth Yeni Döndü Sakatlıktan Oynarsa Bu Zeminde Allah Korusun Daha Hiç Sahalarda Göremeyiz Lindertohu Belkide Yerine Oynayacaklarda Barış Mücadeleci Ama Ayhan Kadar İyi Değil Bence Servet Önemli Gerçekten Ama Lincoln Bu Sahada Ne Kadar Oynar Onuda Göreceğiz Turu Geçmek Zor Ama Evimizde Oynayacağımız İçin Biz Daha Avantajlıyız

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Sen hep Baros'un eriyecegini düşünüyorsun , Baros kimlerin arasında oynadııgnı biliyor musun Ne Terry'ler Ne Carvalho'lar ile ne Ferdinand ne Gallas'larla oynadı öyle eriyipte gitmedi rahat ol :
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri