1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pas yüzdesi düşükmü? baska bır ernst ızlemıs olmayasın sen kardeşim? neyse eger oyle dıyorsan oyledır ama ben ıyı bır oyun kurucu olarak bılıyorum kendısını .. sayın tüpçümüz ilk defa dogru duzgun bır ıs yaptı transfer manasında gercekten eger dogruysa ve gerceklesırse super bır transfer... hayırlısı olsun her ıkı taraf ıcın

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    pas yüzdesi düşükmü? baska bır ernst ızlemıs olmayasın sen kardeşim? neyse eger oyle dıyorsan oyledır ama ben ıyı bır oyun kurucu olarak bılıyorum kendısını .. sayın tüpçümüz ilk defa dogru duzgun bır ıs yaptı transfer manasında gercekten eger dogruysa ve gerceklesırse super bır transfer... hayırlısı olsun her ıkı taraf ıcın
    Ernst oyun kurucu degil.Bilakis hücuma cikislarinda yaptigi pas hatalari da coktur.
    Ama savascidir,cok iyi bir kesicidir.Tehlikeyi sezip aninda oraya gider.
    Tipik bir savasci ön libero.Sonuna kadar mücadele eder.Eger Bjk onu ön libero olarak oynatirsa defansif acidan cok büyük katkilari olur.Ama ofansif acidan öyle ahim sahim seyler beklemeyin kendisinden ...

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    pas yüzdesi düşükmü? baska bır ernst ızlemıs olmayasın sen kardeşim?
    Yok ben doğru Ernst'i izledimde sen farklı Ernst'i izlemiş olabilirsin.Anlatmak istediğimi Emperor daha detaylı olarak yazmış zaten.Sanırım BJK'lisin o yüzden bu agresifliğini doğal karşılıyorum

Mesaj Yetkileri