1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Gençlerbirliği

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Burak abi 91 numaralı oyuncu yukarıda bahsettiğim Soner.Mükemmel bir potansiyel...

Sol bek Momha V.Guimaraes'den geldi...

Senin dediğin adam 87'li Djite olması lazım abi,gol atan.Troisi 88 doğumlu ve dün 11'dey di 8 numara.Senin bahsettiğin siyahi Djite olmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Burak abi 91 numaralı oyuncu yukarıda bahsettiğim Soner.Mükemmel bir potansiyel...

Sol bek Momha V.Guimaraes'den geldi...

Senin dediğin adam 87'li Djite olması lazım abi,gol atan.Troisi 88 doğumlu ve dün 11'dey di 8 numara.Senin bahsettiğin siyahi Djite olmalı...
    Evet kardeşim yukarı yanlış yazmışım. Yaşlandık mı ne ? Djite' nin ca sı artırılmalı diyecektim. Troisi kocaeli maçında pek etkili değildi. Yanlış yazmışız. Sol beke baktım 107 ca ile gelmiş. Portekizlilerin bu konuda özürlü olduğuna bir daha kanaat getirdim. O adam en az 120 yi alır.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Evet kardeşim yukarı yanlış yazmışım. Yaşlandık mı ne ? Djite' nin ca sı artırılmalı diyecektim. Troisi kocaeli maçında pek etkili değildi. Yanlış yazmışız. Sol beke baktım 107 ca ile gelmiş. Portekizlilerin bu konuda özürlü olduğuna bir daha kanaat getirdim. O adam en az 120 yi alır.
    baba tarafım portekizlidir, ayıp oluo ama:-)
    puerta kalbimizde...

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    baba tarafım portekizlidir, ayıp oluo ama:-)
    ilginc

Djite yakinda Avrupaya acilir.

Mesaj Yetkileri