![]()
![]()
helal olsun vala 53 yaşına kadar adam futbol oynamış
Türkiye'de insanlar o yaşta hasta yataklarındayken adam yeşil sahalarda planjon atıyor![]()
abi yeni ss'ler yokmu ya ??![]()
Bu sene şampiyonluk bekliyoruz ona göre abi![]()
Last edited by immortal86 : 02.Şubat.2009 at 01:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardeşim bu sezon inş. şampiyonsun ama böyle hediye olmaz ki bizimkiler bir şut bile çekememiş ezmişsin antepi...şaka filanda bu sezon harika gidiyorsun inş. benim yapamadığım avrupa başarısını sen yapacaksın kardeşim
SENİ DE EN YAKIN ZAMANDA ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ RIZA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TİMSAH ŞOV
Şampiyonluk rakiplerinden Galatasaray'ı İstanbul'da güzel bir oyunla deviren Bursaspor adım adım şampiyonluğa gidiyor.
İTALYA'DAN TİMSAH GEÇTİ
Harika oynadık.Son dakika Muhammet gole gidiyordu.Legrottaglie karatersizi arkadan daldı düşürdü.Kırmızıyı gördü ama bizi 3 puandan etti.
TİMSAH ALTAY'A DA ACIMADI
Çok iyi oynayamadık Juventus maçının yorgunluğu vardı takımda yine de net bir skorla kazandık.
Last edited by immortal86 : 02.Şubat.2009 at 15:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
abi helal ii gdiosun puan durumunu koyabilirmsin ?![]()
Last edited by immortal86 : 02.Şubat.2009 at 17:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
marsilyada kimmiş yaa
benm tanıdıgm kardesm marsilyayı top niyetine oynar vala![]()
çok başarılı gidiyorsun umarım triple yaparsın![]()
Kardeş mardeş bahane resmen yenmişin adamları
ben ilk sezonda 5. olmayı başardım
vala cimboma zor rakip gelmiş snn rakipte biraz zorlu ama elersin ligde süper gidiyorsun
Bu kariyere noldu ya![]()
kariyerin devamı geliyormu![]()
Senin İçin gece gündüüz yollardaaaaaa
gidiyoruzzzz izmiree istanbulllaaaa
bu seneee şampiyon olallııımm Bursaaaa Gidelliimm artık avrupayaa
İNŞALLAH
Teksas havası yaratayım dedim![]()
hem Türkiye'de hem Avrupa'da güzel sonuçlar ve güzel gidişat var... başarılarına devam etmen dileğiyle....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc